12 tecken på andevärldens närvaro

Eftersom många inte har utvecklat sina sinnen för att kunna förnimma andevärldens närvaro eller lärt sig att tolka deras budskap så använder de sig ibland av andra vägar för att nå oss och visa oss att de finns här. Här delar jag med mig av tolv olika sätt som de kan visa sin närvaro på nhos oss på.

1. De kan använda sig av djur för att visa på sin närvaro då djuren till skillnad mot oss konstant är i sitt högre jag. Det gör dem benägna att hjälpa till vid andliga uppdrag. De olika djuren står ofta för någon form av symbolik i vår värld och kan på så sätt lämna budskap och information. De använder sig då oftast av något djur som de antingen vet att vi kan relatera till eller så låter det ett djur visa sig ofta så att vi reagerar. Det kan även vara ett djur som uppträder lite udda.

2. Saker i hemmet byter plötsligt plats, försvinner, välter eller rasar ner.

3. Det kan komma oväntade dofter till oss som vi känner igen och kopplar till en specifik bortgången person.

4. De kan mixtra med olika tekniska apparaturer som hushållsmaskiner, tv:n, datorn mm så att det blir störningar, sätts på eller stängs av.

5. De kan använda sig av elektriciteten och tända och släcka lampor eller få dem att flimra.

6. De kan välja att skicka nummer i vår väg som säger oss något, det kan vara ett favoritnummer eller ett nummer som ofta upprepar sig.

7. Man kan känna fysiska sensationer genom rysningar, kyla, värme, att håren reser sig på kroppen eller att man känner ett plötsligt lugn.

9. Det sker upprepade ringsignaler på telefonen eller på dörren. När man sedan svarar eller öppnar så är ingen där.

10. Man får telepatiskt oväntade tankar eller insikter som inte känns som sina egna. Eller så upplever man plötsligt att man bara vet något.

11. Eftersom de befinner sig i en högre frekvens så kan man höra ringningar eller susningar i öronen.

12. Det kanske vanligaste och enklaste sättet de kommer till oss på är genom våra drömmar. Vi kan där mötas i andra dimensioner när vi i sömnen lämnar vår kropp.

 

44 thoughts on “12 tecken på andevärldens närvaro

 1. Tack för att du delar med dig Vivi. Jag har öppnat ögon och sinne för allt sånt du skriver om, mer och mer ser jag eller känner närvaro. Jag är mycket noga med att tacka och känna tacksamhet, det är inget jag tar för givet.
  Riktigt trygg börjar jag känna mig, jag är inte ensam även om det känns så i fysiska världen.
  Tack och kram

  1. Anna Maria och jag verkar befinna oss på samma plats i livet.
   Blev änka för 1 år sedan, och allt känns lite tomt. Men samtidigt
   harjag börjat öppna mina sinnen! Lägger märke till saker som inte alls
   betydde något tidigare!
   Alla punkter du skrev om har jag upplevt, utom dofter! Men det kan bero
   på att mitt doftsinne är “tilltäppt” pga en hörselskada.
   Men tacksam är jag, varje dag. Finns alltid något att tacka för!

 2. Eller så ser man dom bara. Tänk på att en andlig upplevelse är olika för varje individ. En individ kan vara jätte känslig och reagera på ändringar i energifältet. Medans en annan individ reagerar inte fören någon står 2 cm ifrån dom och skriker på en. (brukar OFTAST ge tinitus liknande och huvudvärk men släpper)

  Andra kan känna de som en kall filt om dom. Andra ser de i ögonvrån.

  Så de är OERHÖRT individuellt efter vilket sorts människa du är. De är som dina terokort kan säga Olika från olika individer för meningen är olika just för våra liv ser olika ute.
  2 personer kan få tex kärlekskortet men dom har helt två olika meningar.
  Samma med dödens kort. För en kan de vara att en anhörig kommer att dö. För en annan kan de vara att man dör inombords pga något

  1. Om du läser ordentligt så skriver jag så här “Här delar jag med mig av tolv olika sätt som de KAN visa sin närvaro på hos oss”.
   Jag är både medium och sierska så jag behöver ingen föreläsning eller tillrättavisning.

   1. Ande väcker mig med röst . Cina mitt namn. Sen var det en ande med ett armband som den drog i tills det gick sönder o då vakna jag ….vad betyder detta ?

 3. Precis såhär upplever jag de jag har runt om mig. För flera år sedan kunde jag även se saker. Men det har jag skjutit ifrån mig då jag upplevde det obehagligt. Idag är jag äldre & kan ta emot det på ett annat sätt.

 4. Får alltid en sådan härlig känsla kring dig.
  Jag ser alltid siffrorna 13:13, 2013, 11:11 och endå har jag inte fattat riktigt vad dom försöker säga.

 5. Jag börjar med att säga tack till dig för allt som du delar med dig till oss så tacksam. Jag har upplevt några av dom punkter du räknar upp–Bla så flyttar saker på sig eller rättare sagt försvinner och sen är dom plats efter ett tag igen..Men det mest fantastiska jag upplevt..var när jag hittade en nyckel under min kudde när jag bäddade upp för natten. den nyckeln brukar jag ha i en burk i hallen annars(lever ensam så ingen annan kan ha flyttat nyckeln) men jag tror det var min mormor som ville att jag skulle låsa upp lite dörrar som jag då hade slutit till… ett tag var det full rulle här hemma men nu har det varit lugnt länge 🙂 Kram 🙂

 6. Känner du till “Tredje Testamentet” och Martinus Kosmologi? Jag tror att varje människa genom sitt eget liv och dom prövningar man genomgår i livets skola kommer fram till ett högre medvetande bara man lär sej att vara kärleksfull och förlåtande. Detta lär man sej inte under ett enda jordeliv – så för min del förstår jag detta med reinkarnation och karma! Kram ♥️

 7. Tack Vivi så trevligt att få läsa det du skriver. Jag har inte helt kontakt eftersom jag saknar energi, försöker klura ut vilket budskap som jag ska förstå när jag vaknar varje natt kl 3 med en speciell känsla. Det gör mig nyfiken 😁 önskar dig fortsatt trevlig dag 🤗 mvh Anna

 8. Så underbart att läsa…. bara för några dagar sen så kände jag en doft av cigarettrök i vårt vardagsrum….. och vi röker inte….. men min bror gjorde det och det var hans doft som bara var där… och jag blev fylld av ett sånt lugn och glädje! ❤️Han ville nog bara ge mej energi!🙏

 9. Ja så har jag märkt av kontakter! Lampor som kan släckas och tändas av sig själv. En dimmerlampa som kan öka och minska i styrka och det går inte att ändra manuellt då. Saker som försvinner (bor ensam) och inte kommer tillbaka, då är det inte småsaker heller. Någon som sätter sig i sängen så jag rullar över på sidan etc. Jättespännande och intressant! Tack för detta inlägg! Kram <3

 10. Det där med blinkande lampa har jag faktiskt upplevt och har det tom inspelat.Det var när Daisy hade fått lugnande för att röntga sitt ben och inte riktigt återhämtade sig som hon skulle ( hon var ju rätt gammal ). Jag vakade över henne natten efter veterinärbesöket och var riktigt orolig.Pratade till mina föräldrar som inte längre är i livet (det gör jag ofta när det är lite tufft ) att hjälpa Daisy.En stund senare så började sängbordslampan att flasha i kanske någon eller ett par minuter.Jag plockade då upp luren och filmade. Har varken före eller efteråt varit med om att lampan har blinkat så där. Daisy..ja hon klarade sig den natten men fick somna in ett tag senare pga sin hälsa.Karin.

 11. söker hjälp för att få bort någon/något som förföljer min hustru Marianne. Har pågått under många år på olika adresser. Saker försvinner och blir borta, endast för henne. Marianne är medial, mycket känslig och har starka susningar i öronen. Även jag påverkas starkt, orken håller på att ta slut. Hälp!

 12. Hej Vivi! Igår natt hände nått väldigt läskigt hemma hos mitt X. Det dunsade i ytterväggen, så han trodde att någon kom för att hälsa på.
  Sen tog det någon minut och så kom ännu en duns i ytterväggen och 5 min senare ännu en duns och ett långt skrik som från ett spädbarn !
  Han blev så rädd att han drog ned rullgardinen och släckte alla lampor och skrev till mig om detta
  Vägrade gå ut och kolla pga han var så rädd (han är vanligtvis inte rädd av sig) Jag blev illa till mods bara av att höra detta .. känns illavarslande
  Funderingar om vad detta kan betyda
  Tack för din podd 🙏 Petra

 13. Jag har flyttat varje år sen 2015, och haft ohyra i varje lägenhet. Men nu är det värst. Detta tar enormt på psyket. Antisimex har varit här 2 gånger. (skalbaggar & ngt mer)
  Kan ohyra vara ett tecken på någon i andevärlden är här?
  Jag kan känna av min mamma. Emellanåt. På min mobil dyker det upp ett jättegammalt sms som är till specilistögon, men jag var aldrig där. För allt som har hänt, ja du förstår, saker man inte kan förklara, så funderar man. Min tanke går då “Min mamma är på mig att jag måste ta och åka till ögonspeciaisten, operera bort en sak under ögat, sen märkte vct födelsemärke i ögat, jag har tagit biopsi på tumnageln för malignt melanom, jag föddes inte med födelsemärke i ögat.”) Så vad bör jag göra? Ska jag rena lägenheten? Ordna tid? Mvh kathleen

 14. Hej. Jag fick fysisk kontakt av släkting, sett en ande fd och på annat område, fick se ljusfenomen folk gick uppför trappa, golvlampa blinkar ofta, lukt av må ibland när jag kände lukt bränd ibland doft . Mina vänner eller syskon trodde inte på mig. Mina vänner säger känner ingen lukt. Är jag medial eller inbillning? Känner kyla ibland .Kram Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *