3 vardagssaker jag gör, och 3 saker jag INTE gör när jag vill fokusera på annat än mitt arbete som medium…

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se

•cdon.se

 

Detta blogginlägg är verkligen svårt för mig göra då jag i princip andas, drömmer och lever andlighet mest hela tiden. Mina dagar består av bloggande, skrivande, siande, häxande, planerande och läsande och allt går i andligheten och medialitetens tecken, för att jag älskar det. Från det att jag går upp tills jag gå och lägger mig i princip. Men här och där klämmer jag även in lite mer vanliga saker…

3 vardagssaker jag gör när jag inte arbetar…

1. Jag har blivit besatt av att lyssna på böcker och då på appen storytel. Jag lyssnar när jag ska sova, träna, diska, bädda sängen och städa. Helt plötsligt blir tråksysslor lite roligare. Gärna deckare eller biografier.

2. Jag ser på tv. I huvudsak så kollar jag endast på dokumentärer, haverikommissionen (flygkrascher), sanna mordutredningar, inredningsprogram och realityserier baserade på kärlek typ bachelor eller bonde söker fru. Gillar även feelgood tv som Mandelmanns och Ernst.

3. Går ut och äter. Kan låta märkligt i mångas ögon men både Anders och jag jobbar hemifrån och vi behöver då och då komma ut bland folk. Även om man inte umgås med dem så är det en skön känsla att höra sorlet och se människor. Jag går även gärna ut och äter med syrran, mina vänner eller har en tjejmiddag.

3 vardagssaker jag i stort sett aldrig gör….

1. Shoppar på stan. Handlar gör jag mest i förbifarten, ogillar provrum, trängsel och köande. Handlar helst på nätet.

2. Går ut på krogen och festar. Har ingen som helst ork för hög musik, drickande och sena nätter.

3. Ser på filmer eller serier på tv. Har ingen ro att se på saker som tar lång tid eller kräver ett längre engagemang. Jag har annat att göra.

 

Kram och namaste Vivi

13 thoughts on “3 vardagssaker jag gör, och 3 saker jag INTE gör när jag vill fokusera på annat än mitt arbete som medium…

  1. Kul med listor 🙂 Jag föredrar böcker framför uppläsning, festar mycket sällan, går ut och äter ibland men är kinkig med stället(jobbat som kock i ca 10 år så jag vet hur det ska vara 😉 )Shoppar jag är det på nätet Kram från mig till dig

    1. Visst är det lite kul. Jag håller med, fördelen är tycker jag att man kan lyssna vid tråkiga situationer där man inte kan läsa. Själv avskyr jag matlagning haha. kram vivi

  2. Härligt att få ta del av din “oandliga” sida <3
    Shoppar också helst på nätet, men som boende i en liten stad och med en önskan om en levande stadskärna så är det bara att skärpa till sig och handla i centrum 😉

  3. Lyssnade på din pod om balans i kroppen så ikväll har jag har jag stått vid spisen Vivi, iaf 15 min och kokat björkaska. Ska bli spännande att testa så tusen tack för tipset och för allt annat roligt och intressant du delar med dig av, följer dina inlägg och tycker du är såå bra.

  4. Roligt attläsa och följa dig Vivi.Jag jobbar på boken läser alltså men läsa en bit gå tillbaka och tänka.Sen ser jah andra böcker hemma en del lånade andra nyinköpta.Behöver nog krypa upp i soffan och läsa.Jag verkar ha mycket måsten som pockar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *