Alla dimensioner i universum har sina principer. Ju mer vi ger efter för dem som härskar här ju svårare får vi att nå de sanningarna och insikterna som finns i de högre dimensionerna.

HÄR kan du läsa utdrag ur min bok 

Beställ boken här

 

 

 

 

 

 

 

 

Allt vi känner, tänker och upplever relaterar vi till allt vi tidigare känt, tänkt och upplevt här på jorden. Detta är en av grundprinciperna som existerar på jorden. Utifrån våra upplevelser som blir våra sanningar här oavsett om de är sanna eller falska så skapar vi vår förutsägbara framtid och föreställningsvärld.

När vi lever efter denna princip som härskar på jorden så är det på den frekvensen vi existerar och vi får svårt att höja oss. Vi irrar runt i samma gamla frågeställningar och tankar, och svaren vi kommer i kontakt med kommer från samma nivå som frågorna i stället för från vårt högre medvetande.

Vi behöver frigöra oss från det jordiska sättet att hantera vårt förflutna, nuet, framtiden och förluster för att i stället kliva in en värld som skapas i varje ögonblick utan att vara länkat till någon tid eller erfarenhet vilket är själens stora utmaning när den befinner sig i en fysisk kropp.

Alla dimensioner i universum har sina principer. Att vår fysiska kropps begränsade system motverkar vår själs gränslösa system är en annan princip som är specifik för just oss.

Ju mer vi ger efter för de principer som härskar här på jorden ju svårare får vi att leva efter de principer som härskar i andra dimensioner över oss och som kan ge oss en åtkomst till en högre förståelse, sanning och insikt.

Vi har förmågan att nå kunskaper ovanför oss, vi kommer alltid i kontakt med dem innan en frekvenshöjning sker. Genom att arbeta med vår andliga och personliga utveckling samt den egna rannsakan så kan vi få en unik insikt in i vår själ, och då kan en frigörelse ske från både negativ karma och de upprepningsprocesser som vi sitter fast i som även de är principer på vår nivå. Hur mycket man kan frigöra sig speglas av den utvecklingsnivån man befinner sig på.

Kram & namaste Vivi ❤️

3 thoughts on “Alla dimensioner i universum har sina principer. Ju mer vi ger efter för dem som härskar här ju svårare får vi att nå de sanningarna och insikterna som finns i de högre dimensionerna.

  1. Tack Vivi du satte just ord på där jag befinner mig ! Älskar din visdom och vilka läror du har att dela med dig av.
    Kram//Stina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *