Alla kan vi kalla på de höga och visa i våra kanaliseringar. Jag har funnit “Our Lady of the Way”.

Genom åren som jag har kanaliserat andliga vägledare så har jag många gånger själv och via andra kommit i kontakt med högt andliga personer inom olika religioner. Även om jag inte är traditionellt troende så är jag övertygad om att dessa personerna har förekommit i historien även om det inte har varit exakt på det sättet som många har skrivit ner. Jesus till exempel ser jag som en stor healer och precis som Buddha så var han en vanlig person, likadant är det med de andra profeterna, prästerna och andliga vägledarna.

Om man frågar mig så skulle jag säga att vi uppfattar dessa personer/vägledare utifrån deras andliga uppgifter, vi känner in deras energi och får på så sätt en vision av dem. Precis som att vi i vårt dagliga liv uppfattar någon som ler mot oss som snäll.

Our Lady of the Way 

Någon månad innan Anders mamma gick bort så fick jag en ikonmålning av henne. Jag har sen dess undrat vilket helgon som är på bilden. Nu har jag upptäckt att det är jungfru Maria – Hodegetria.

Termen “Hodegetria” är grekisk och översätts till “Den som visar vägen”.

Maria finns i 4 olika varianter som icon och Hodegetria är vägvisaren. Jag blev speciellt glad att upptäcka det då jag i mitt arbete ser mig som en vägvisare, och visst kan man behöva ha en själv ibland…

Så nu har jag 2 ikoner hemma som betyder jätte mycket för mig i mitt arbete. Ängeln Gabriel som kommer med meddelanden och är en “skrivar-ängel” och Hodegetria som vägvisare. Så nu kommer jag framöver även att vända mig till Maria i mina kanaliseringar. Alla kan vi kalla på de höga och visa.

Hodegetria kallas även i den västerländska kyrkan ibland för “Our Lady of the Way”.

Kram och namaste Vivi

4 thoughts on “Alla kan vi kalla på de höga och visa i våra kanaliseringar. Jag har funnit “Our Lady of the Way”.

  1. Ja exakt så är det Vivi, möten med våra Andliga guider med olika kunskaper, vissa är profeter av stor visdom, Jesus är en av dom självklart är given när han med sin underbara kärlek förkunnar sin visdom. Vid möten med dom större gudomliga profeterna o änglararna kommer då vår kunskap är mogen när det sker är det den gudomliga kärlekens känsla som infinner sig. Den känslan är fullkomlig o tilliten blir så respektfull. Ja du detta kan jag prata om i all tid när den ges till mig. För mig är religon något människan skapat, min respekt för alla människors olika religioner är alltid viktig att förstå för den enskilde. För mig är jag inte religiöst bunden till någon, alla människor är unika jag är en lyssnare, hjälpare, rådgivare o healer i mitt hjärta finns alltid plats för den rena energin o kärleken. Viktigt för mig är också att jag är en helt vanlig människa i vardagen. Jag lever i den Spiritualistiska Andan som alltid håller mig i handen.
    Ha en fin fortsatt kväll Namasté 💜🌻🙏 var rädd om dig.

  2. Hej Vivi!
    Jag gjorde en guidad meditation igår på en kurs jag går. Vi skulle möta våra guider. Det var magiskt och jag fick se främst et ljus med många sprakande färger i mitten och en underbart härlig känsla av villkorslös kärlek kändes i min kropp namnet Maria kom till mig. Men började googla på det och hittade din upplevelse och en annan sida där det kom upp förklaringar på guider mfl. där både Maria Magdalena och Moder Maria kom upp. Vet inte riktigt vem jag träffade. Såg din icon och upptäckte att den är lik den jag har, samma tecken i vänstra hörnet och så undrar jag om de andra Mariorna du skriver om. Är det samma tro? Vet inte riktigt hur jag ska tolka mitt möte??? Har du någon tanke om detta?
    Tack för intressant läsning och hjälp.
    /Agneta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *