Allt en kvinna behöver…..

Omgivningens intresse för vad jag INTE kan göra med mina långa vackra naglar är förvånande stor. Jag är mer imponerad över vad jag KAN åstakomma med dom inte så sädeles små och korta liven. Användningsområdena är obegränsade – Dom kan Bling-blingas, målas, smyckas, trummas med mot bordsskivor, klias med och som killmagneter har dom tillsammans m övriga outfiten rönt stora oanade framgångar. Vad kan en kvinna mer behöva dom till??

Alltså dom kan göra det mesta eller snarare allt…..som jag kan….kan iof innebära att dom har sina begränsningar… men vafan! Dom har väl kanske några få områden (tillsammans m övriga mig)där dom inte direkt härskar men det kan jag ta utan större problem. Finns lösningar på allt. Städa funkar om man tar det lugnt och inte kör på med händerna i hundrafemtio – Jag tar det jäääääävligt lugnt kan jag säga!  Att plocka upp småpengar från golvet går sådär(be en snygg man vetja…hallå!). Knäppa små knappar och halsbandslås e lite halvjobbigt. Knäppa upp kan ju sedan någon annan göra….. Allt annat är dom världsbäst på. Vi är helt enkelt ett succepar utan dess like jag och mina naglar:)

Kram Princess

One thought on “Allt en kvinna behöver…..

  1. Du gör helt rätt som tar det jävligt lugnt ;), varför städa o göra annat tråkigt när man kan tillbringa tiden med att softa och blinga sina naglar istället ;). Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *