Älskade vännen Agneta Sjödin fyllde 50år och då blev det hippieparty

Vilken underbar dag, vilket underbart väder, vilken underbar fest och vilken underbar kvinna! Agneta Sjödin fyller 50 and goes hippie. Såååå värd att firas, inte egentligen för åldern för det är bara en siffra utan snarare för att hon är hon och för att åren tillslut har hunnit ikapp hennes inre visdom och mognad. Det är så mycket skönhet med henne och den börjar verkligen inifrån även om det är lätt att stirra sig blind på den yttre. Det bor så mycket kärlek i henne och hon är verkligen generös med den. Det är en konst i sig att våga möta världen med ett öppet hjärta och vilket tema är då inte bättre än Love, Peace and Understanding?

Som alltid i detta land så är det en ständig oro för vädret när man ska ha utomhusaktiviteter men solen valde att lysa så där perfekt, inte så där intensivt så sminket började rinna utan alldeles alldeles lagom. Annars var det inte mycket som var lagom denna dag och speciellt då inte födelsedagsbarnet som var i sitt essä. Det var så underbart att se hur älskad hon är och så fina vänner hon har och jag måste erkänna att talen trollade fram en och annan tår i mina ögon. Det är sånt som händer när man blir 50+, man blir lättrörd, men det är good shit enligt mig.

Kvällens toastmaster Tobias Karlsson var helt underbar och perfekt i sin roll med sin värme och humor. Det var skönt att det bjöds på både skumpa och goda drinkar för annars hade nog ingen vågat gå upp och dansa loss så länge han var kvar hahaha Vilken stjärna!

På väg….


❤️
Party!

❤️

 

❤️

❤️ Ser ut som jag lyckats klä mig i ett hippie-tält hahaha

❤️


❤️

 

❤️


❤️

❤️

❤️

❤️

 

 

❤️

❤️

❤️

❤️


❤️

Nu rockas det loss

 

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️ Den här bilden lånade jag av Agneta. Tycker den är så fin och talande. Love, Peace and Understanding❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *