Älskar att pynta min balkong! Här är 31 inspirerande bilder för sommar balkongen/uteplatsen

Visst är det underbart när det börjar bli säsong för att fixa balkongen, terrassen eller uteplatsen. För mig så ska det vara en blats för njutning och supermys, helst med en massa buddha statyer. Jag har 3 stycken på min balkong hahahaha

Ibland så kan man behöva lite inspiration utifrån för att klä sina inre tankar och känslor i bilder. Man vet kanske stil men har svårt att få det som man vill ha det. Här har jag valt ut 31 stycken som jag tycker har det där lilla extra som man kan låta sig inspireras av för att sen göra det på sitt sätt.

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️

ELLE Decoration

❤️

Leva & Bo

❤️

❤️

 

 

❤️

❤️

❤️

Sköna Hem

❤️

❤️

❤️

chick.se

❤️

❤️

❤️

❤️

❤️

 

❤️

❤️

❤️

❤️

baroq.blogg.se

❤️

❤️

❤️

❤️

Hemtrevligt.se

❤️

❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *