Anlänt till älskade Paris

Äntligen är vi i Paris igen. Jag älskar verkligen denna stad. Enda smolket i bägaren är att vi har fått lämna Lizzy på “kollo”. Hon har det bra men känns ändå jobbigt. Men resan med familjen beställdes innan vi skaffade henne.

Helenas hundhotell på Atuna gård verkar helt suveränt och alla var jättegulliga. Finns en massa hundar hon kan leka med vilket hon gillar ❤️ Suveränt ställe 10 min från flygplatsen och de skjutsade oss dit så vi kunde lämna bilen på gården. Verkligen toppen service 👍🐶

Planet var 30min sent vilket var smidigt för då hann vi äta lunch innan avgång.

Hotellet är magnifikt och vi vart bjudna på skumpa på rummet. Det blev en tur på stan och sen mötte vi upp Anders syster Tina med familj i baren ❤️❤️❤️

Hotellet

 

Paris Operan

6 thoughts on “Anlänt till älskade Paris

  1. Så härligt!Vi gjorde en sån här resa till Paris med två av mina barn för några år sen och det var paradisiskt vad gäller allt- maten, människorna, kultur, miljö och sevärdheter. Ha en fin vistelse!

  2. Ett så underbart mysigt hundhotell. Där skulle jag gladeligen kunna lämna mina hundar.Jag har alltid drömt om att komma till Paris Tack för underbara bilder Ha det underbart tillsammans nu❤❤

  3. Wow, så fint ni bor😍
    Jag har alltid känt Paris i mitt hjärta men bara varit där en gång i 4 timmar (bytte tåg).
    Min sambo har varit där och det finns i planen att åka framöver 😊
    Önskar er härliga dagar och grattis till mannen 🍾🥂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *