Äntligen har jag fått mina rosa solbrillor 

För ca 1 år sedan så såg jag en person med rosa solbrillor och jag blev kär…… i brillorna alltså. Sedan dess har jag tänkt att jag vill ha sådana och det är i sig ett tecken på att de måste införskaffas. Tittat runt lite men inte hittat och eftersom jag snabbt blir uttråkad av att gå i affärer, inte för själva shoppingen utan allt folk, och sen ska det provas och köas. Nej, jag orkar inte utan föredrar nätshopping.

Så det blev synsam.se och ett par Ray-ban. Men jag älskar dem.


Ser ganska lycklig ut hihi


Jag är redo för sol..

Kram och namaste Vivi

2 thoughts on “Äntligen har jag fått mina rosa solbrillor 

 1. Jättefina…jag gillar med rosa.
  Tror det lugnar mig…?
  Rosenguld är också en av mina stora favoriter och granne med min trädgård, går det en vacker hingst i hagen som i solen får den färgen med mina mörka solglasögon.
  Hur skulke han inte se ut med dessa rosa brillor?
  😂😂😂
  Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *