Äntligen! Min 2:a bok är klar – Medial utveckling & Mediumkunskap 2.0. Ett litet utdrag…

Första utkastet till boken är klart och jag börjar nu att läsa igenom den för att rätta till fel. Sedan blir den ivägskickad på korrekturläsning. Jag hoppas att den ska vara ute på marknaden inom 2 månader.

Här är ett litet utdrag från bokens början…

Min väg

”Det är genom det du är intresserad av som din själ kallar på dig.”

Intresset för det fördolda har jag haft med mig hela mitt liv även om jag inte alltid har förstått betydelsen av det. Jag har dessutom alltid haft lätt för att känna av människor och stämningar i min omgivning. Jag anser mig inte vara mer medial än andra utan vi är alla själar med stor kunskap och visdom. En del människor väljer dock att utveckla sina mediala färdigheter i detta livet och andra väljer en annan väg, det handlar mycket om vilken uppgift man har på jorden och varför man är här. Känner du precis som jag att detta är din väg så tillhör den troligtvis även dig. Alla som utvecklar sin medialitet behöver dock inte arbeta som medium eftersom det även finns andra spännande områden som är minst lika givande för dig själv och andra.

Varken min andlighet eller medialitet handlar om blind tro utan det har på många sätt varit en lång och slingrig väg där jag har tvivlat, ifrågasatt, studerat, praktiserat och fått bevis om vartannat. Sökandet har ibland varit en utmaning men då oftast på grund av omgivningens inställning och fördomar, inte på grund av att jag inte tror på det jag gör. Varje steg har lett mig framåt och att sluta söka har aldrig varit ett alternativ då detta är min stora dröm och passion. Det finns en otroligt stor kunskap och visdom runt om oss så varför inte använda oss av den? Våra andliga vägledare och kära bortgångna finns med oss för att guida och vägleda oss om vi är öppna för det.

Min väg har till största delen bestått av ett ensamt sökande då jag är lite av en ensamvarg och därför sökt mig bort från organisationer och sammanslutningar. Det finns inget rätt eller fel utan varje individs väg är unik. Jag har däremot gått väldigt många utbildningar inom det mediala men när det sen kommer till mitt egna studerande och hur jag utvecklat mitt arbete så har jag haft ett behov av inte lyssna för mycket på andra. Man kan lätt bli förvirrad när man möter människor som har starka  bestämda uppfattningar om hur man ska söka, tycka, tänka, känna och arbeta. För mig har det funkat bäst när jag har tystat det yttre bruset och lyssnat inåt och uppåt. Sökandet ska inte handla om ego utan om att finna upplysning och vägledning och det gör man många gånger bäst genom att rikta fokuset inåt.

13 thoughts on “Äntligen! Min 2:a bok är klar – Medial utveckling & Mediumkunskap 2.0. Ett litet utdrag…

 1. Hej!
  Så roligt😊
  Tycker så mycke om din första bok så jag ser verkligen fram emot att läsa din nästa🌷
  Mvh
  Gunn-Britt

 2. Åååå jag längtar efter att få lägga vantarna på den.
  Läste din försts bok och älskade den. Så även dina poddar som jag lyssnar på när jag får chansen, inte helt lätt med småbarn🤣.
  Du hjälpte mig komma igång när jag inte visste i vilken ände jag skulle börja.
  Nu har jag börjat min egen vandring på vägen mot nya kunskaper, erfarenheter och mål.
  Stort tack❤
  Värme och glädje
  Madelen

 3. Du har en väldigt stor del i min andliga och mediala utveckling. Dina blogginlägg, poddar och boken har genom åren varit och är fortfarande en ovärderlig källa till kunskap. Det går nog inte en vecka utan att du är med mig på något sätt. 😊 Ska givetvis köpa din andra bok också. Kram från mig ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *