Att attrahera det man önskar..

Blev glad och tacksam när jag fick mail från en kursdeltagare från min och Pehrs Workshop där jag höll ett föredrag om ATTRAKTIONSLAGEN. Vi gjorde även en övning där de praktiskt fick lära sig att skicka ut sin önskan till Universum.

När jag önskar så ber jag oftast om “ett nästa” steg inom det önskade området. Istället för att ta för givet att jag vet exakt vad som är bäst för mig så överlåter jag till Universum att vägleda mig genom att visa mig mitt nästa steg. Jag har tillit till att det kan vara så att jag inte ser hela bilden men att Universum gör det. Att min väg finns där, och att det är längst den jag behöver vägledning, ett steg i taget. Så jag tar ett nästa steg och sedan ett nästa, och ett nästa tills jag är framme.

Det är smidigare att be om vägledning för att nå fram till målet, än att be om målet på en gång. Dessutom har man ibland fel uppfattning om vad som är målet och man ber om fel sak.

När vi önskar saker/händelser som inte ligger i vår livsväg så innebär det att vägen oftast blir onödig knölig eller kanske extra lång. Allt som önskas in som inte ligger i vår livsväg blir då till hinder istället för till hjälp. Så var försiktig med vad du önskar och se till att du tänker över vilka konsekvenserna kan bli av att du får det du önskar.

Attraktionslagen fungerar så att du får tillbaka det du sänder ut. Så se till att dina önskningar inte kommer från egot eller utifrån girighet. Sänder du ut att du är tacksam för det du får så får du mer att bli tacksam för. Se över vad du i ditt liv är tacksam för, om det så bara är en liten sak så tacka för det, så startar du upp ett flöde.

MAILET:

Hej du underbara

 Hoppas du mår bra. Måste bara säga stort tack av hela mitt hjärta till dig, när du på workshopen visar ett annat sätt man kan göra på med hjälp av  ”visa mig nästa steg” metoden … shit vad det träffade mig hela vägen in.  Normalt så låter jag hela ångvälten köra över mig och det är helt ok …men att bara be om ”nästa steg” wow…det är stort.  Sedan den insikten,  när något händer eller om det är något jag funderar över…ja i olika sammanhang… så ber jag nu om att ”visa mig nästa steg” hahahaha så mycket skönare än ångvälten  må jag säga, tack J

Tack snälla,

Kärlek i massor

//K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *