Att förstå sin livsuppgift och själens mening

Vi har alla våra egna unika agendor och riktningar på vår livsväg som skvallrar om vår livsuppgift och den unika själens högre mening. Innan vi går ner i ett liv så bestämmer vi tillsammans med vår andliga guide vad vi behöver lära eller utveckla. En del uppfattar väldigt enkelt vilken som är deras uppgift på jorden medan andra tycker att det är svårare.

Om man tycker det är svårt att förstå så kan man se på den röda tråden i sitt liv, ibland så kan de även röra sig om flera. Om man följer tråden som ofta antingen är konstant eller upprepar sig så kan man ana vad det handlar om, och om man har tagit tag i sitt livssyfte på rätt sätt. Om vi inte har gjort det så stannar det ofta vid drömmar, önskningar eller tankar om vad vi borde göra. Det kan även ta formen av en rädsla som vi inte kan släppa eller så hamnar vi i negativa mönster eller situationer. Det kan även vara dessa rädslor, mönster och situationen som är det bakomliggande som ska aktivera själva syftet.

De starkaste upplevelserna på gott och ont, de största utmaningarna, vägvalen och det överhängande temat i livet är alla sammankopplade med vår livsuppgift. Ibland kan vi tidigt ana vad det handlar om även om man oftast behöver avverka ganska många år för att mönstret tillfullo ska visa sig. Det krävs många gånger en förmåga till översikt, självinsikt, ödmjukhet och att kunna analysera och rannsaka sig och sitt liv för att kunna förstå eftersom det oftast är det mest uppenbara som vi är blinda för eller inte vill se som det handlar om.

Det är inte heller ovanligt att man tror eller önskar att livssyftet är något helt annat än vad det egentligen är, eller så är det inte lika storskaligt eller storslaget som man önskar. Ofta verkar vi i det lilla som kanske nästan inte känns som något speciellt, ibland så är det just det som är det märkvärdiga som vi ska göra. Därför ska man varken jämföra sig med andra eller värdera syftet då man ofta inte ser helheten på valet man gjort.

Livsuppgiften behöver inte nödvändigtvis handla om att man ska utveckla sin andlighet, medialitet eller rädda världen eller mänskligheten. Det kan lika gärna handla om att man ska ha en lärarroll, hjälpa eller bistå djur eller människor, forska, utveckla något, ta hand om sina eller andras barn, skapa något mm. Från en högre andlig nivå är alla vägar lika heliga.

Det är inte viktigt att förstå sin livsuppgift då själen kommer att ge sig i kast med den oavsett om vi är medvetna eller omedvetna om den men visst kan det underlätta. Om vi följer vår passion, längtan eller drivkraft så brukar vi hamna rätt.

Din livsuppgift ligger längst med din väg så den är egentligen inte svår att se. Har den inte dykt upp än så kommer den…

Kram & Namaste Vivi 

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

14 thoughts on “Att förstå sin livsuppgift och själens mening

  1. Jag tror att min själ är vilse eller så har jag prövningar hela tiden, kanske gjort något tokigt imitt förra liv..innerst inne vet jag nog mitt syfte,vet bara inte hur jqg ska nå dit, måste köpa och läsa din bok 🤗🙏💛

  2. Jag förstår verkligen inte min livsuppgift, blir bara mer o mer vilse ju äldre jag blir. 😔

  3. Åhhh!! Har vetat hela mitt liv vad min uppgift är.Visste det redan som liten. Mår väldigt bra av det ❤❤❤

  4. Otroligt vilsen eller så är min uppgift att genom min smärta av att bli sviken, lämnad och få hjärtat krossat hjälpa den andra personen hitta sig själv och inse vad som saknas dem/vad de gör fel.
    Men så länge de mår bra och kan bli lyckliga…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *