Att leva i ljus och kärlek och förändra sin framtid..

Om du vill leva i “ljus & kärlek” så måste du identifiera vilka tankar som attraherar och expanderar det.

För att kunna sprida ljus och kärlek så måste vi leva det. Universum responderar inte på våra ord utan på intentionen i orden. De behöver alltså komma från en ren och sann plats.
Vi kan inte säga en sak och sända något annat från hjärtat, då blir orden verkningslösa.  Sannolikheten är då att vi attraherar något helt annat än det vi önskar, då vi attraherar utifrån vår sanna källa. Våra känslor bakom våra ord är vår magnet.
Vi är transparenta inför universum så var varsam med vad du sänder ut. Var alltid sann mot dig själv, det gynnar DIN växt.
Rannsaka dina känslor för att ta reda på utifrån vilken frekvens du själv sänder, och fråga dig om det är där du vill vara, eller stanna?
Du äger din egen nyckel till din frekvenshöjning, och du har förmågan att höja dig om du vill.
Vill du expandera och göra den spännande och inspirerande resan som kommer med en frekvenshöjning? Valet är ditt.
Att höja sig kräver rannsakan, det är inte alltid enkelt och smärtfritt men det är alltid värt det.

Va den du har kommit hit för att bli, och dela med dig av ditt ljus, och din kärlek från ett sant hjärta.

Vad hindrar vår individuella frekvenshöjning?

För att växa andligt så behöver vi arbeta med att höja vår frekvens. Frekvensen berättar på vilket nivå vi befinner oss på i vår utveckling.
Vi kan både höja och sänka oss så det är viktigt att varsebli hur vi känner, för utifrån våra känslor så kommer vi att tänka och i förlängningen agera och manifestera.
Så våra känslor är det som kan få oss att växa eller stanna i utvecklingen.
Alla negativa känslor som har en positiv motpol hindrar oss i vår frekvenshöjning.
Ett annat stort hinder är att inte vara ärlig eller sann mot sig själv eller andra. Så länge vi ljuger för oss själva så kommer vi ingenstans.
Att fokusera på skuld, hat, hämnd, rädslor, sorg eller martyrskap drar oss nedåt och bakåt, i stället för att gå framåt och uppåt. Man kan vara i den processen ett tag men man får inte fastna där.

 

Att förändra sin framtid…

Allt Vi själva har skapat har vi en gång tänkt, Vill vi skapa en annorlunda framtid så måste vi skapa nya tankar.
Om det känns oöverstigligt att förändra i livet, så börja i det lilla och förändra dina tankar, så kommer resten av sig självt.
De tankar du kommer att fokusera på är de som kommer att bli din sanning, och i förlängningen ditt liv.
Du kanske inte tror på dina “nya” tankar i början, speciellt om du är inprogrammerad med tankar som sänker dig. Men om du envist håller fast vid de nya tankarna så kommer de en dag att bli din vardag och sanning, och du kommer att manifestera dem i ditt liv, och i relationen till dig själv, och till andra.
Om du i dag programmerar dig med tankar som inte leder dig till ditt mål så sök vilka tankar som kan göra det. Och tänk dem.
Kassera alla tankar av självömkan, martyrskap, otillräcklighet, rädsla och ilska. Inga tankar kan mindre tjäna ditt sanna syfte. De håller dig nere och tillbaka.
Bjud i stället in tankar av framtidstro, vilja, glädje, ljus, kärlek, förlåtelse och inspiration. Det är tankar som gynnar din väg och ger dig möjlighet att växa.
Vill du börja arbeta med att förändra dina tankar men tycker det är svårt så är mitt tips att du använder dig av affirmationer.

För att bli herre över ditt liv så måste du bli herre över dina tankar

Namaste Vivi <3

5 thoughts on “Att leva i ljus och kärlek och förändra sin framtid..

  1. Så sant som det är skrivet. Ska verkligen följa dina så goda råd för som du skriver så blir man en”bättre” människa genom att lära sig det positiva tänkandet. Tack☺

  2. Hej Vivi!
    Hur ser du på det här med känslor gentemot andra? Sänker jag mig och jag känner mig arg och besviken på någon? Har jag rätt att känna så om någon annan? För det går ju inte att komma från att livet är fullt av sådana situationer.
    Varma kramar Susanne

    1. Man ska inte vara så hård mot sig själv. Det gäller bara att inte stanna i de känslor utan lyfta sig och komma förbi. Ibland kan behöva komma fram till en förlåtelse, allt handlar om att bli så fri som möjligt. För om du sitter fast bakåt så kommer du inte framåt. kram vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *