Augusti – Månadens Astro/Tarot för dig!

Augusti – Månadens Astro/Tarot för dig!

 

Månadens – Astro/Tarot

av Vivi Linde

Läs detta först:

Här siar jag hur månaden ser ut utifrån ditt födelsedatum. Varje stjärntecken är indelat i 3 delar med ca 10dgr var(dekader). Så finn ditt datum och se vilken energi som infinner sig just då.

Så här fungerar det:

♦ Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som finns. Därför är dessa förutsägelser unika för för varje person.

♦ VISSA månader känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

Augusti– Månadens  Astro-Tarot

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)

Arbete – Något sker arbetsmässigt denna månad som får en ytterligare betydelse för dig runt den 20 september. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är i stort gynnsamt och behöver du stöd så kommer det din väg.

Kärlek – Det ligger en avvaktan runt dig och det är som att du väntar på någon denna månad, det kan även vara så att du väntar in något. Det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Det kommer även ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har på någon nivå har med ditt kärleksliv att göra denna månad.

Allmänt –  Vänner och familj är viktiga för dig och du känner en trygghet i hemmet denna månad. Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg.

 

(född 31/3-9/4)

Arbete – Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad.

Kärlek – Hälsosam kost påverkar i denna månad, antingen så förändrar du/ni det till det bättre eller så börjas en planering i tanke eller handling. En månad med starka känslor. Det kan finnas både attraktion och passionerade känslor för någon.

Allmänt –  Du söker eller får till dig ny behövlig information. Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även beslut efter eget huvud, du litar till dig själv. Det kan även vara så att du står i någon utbildning eller stark utveckling just nu där du söker svar.

 

(född 10/4-19/4)
Arbete – Denna månad kan det ligga ett nytt arbete för dig om det är de du söker, något startar i alla fall upp. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. Du är tillräckligt stark för att driva igenom något arbetsmässigt eller att utföra något du vill.

Kärlek – Det finns en yngre man/pojke som påverkar i ditt kärleksliv, det kan också vara så att det känns lite rörigt för dig denna månad. Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra.

Allmänt –  Ett nytt hem eller en förändring i hemmet ligger stekt denna månad. Det sker en ny start

av trygghet, stabilitet, kan även gälla den fysiska kroppen. En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från din barndom som påverkar dig på någon nivå


Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Denna månad så fortsätter du i något påbörjat, ingen tid att starta något nytt. Gemenskap, samarbete eller ett stöd kommer din väg. Du visar vem du är, och du är riktigt bra på det du gör, nu är en tid för dig att skina.

Kärlek – Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Har du en relation så kan det vara så att ni är väldigt mycket är uppe i era egna grejer. Är du singel så är det ingen månad då du finner en ny kärlek. Det dyker upp något som kan orsaka bråk och konflikter eller så är man just nu inte på samma linje i någon fråga.

Allmänt –  Du möter mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra. Något sker i ditt liv nu som är kopplat till tiden runt midsommar i år, det kan även vara så att det är 2018 som menas. Det är i alla fall en positiv fortsättning på något som är betydelsefullt i nuet. Kärlek, gemenskap, att följa sitt hjärta, familj, harmoni eller samarbeten ligger i fokus denna månad.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Du har en stor kunskap inom något, du är troligtvis specialist på något du gör denna månad. Det kan även innebära en utbildning för dig eller så är det du som är lärare. Du går in i någon form av samarbete, det kan vara något helt nytt men även innebära nya möjligheter i ett som redan existerar.

Kärlek – En förnyelse sker på någon nivå. Du står upp för vad du vill och känner. Det sker en positiv förändring.

Allmänt –  Vänner och familj är viktiga under denna månad och du känner en trygghet i hemmet. Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt.

 

(född 10/5-20/5)

Arbete – Nu är det en tid för en paus eller vila, du tar det lite lugnare än vanligt. Stark period för meditation och inre frid. Du får även ett arbetsbesked som ger stabilitet på något plan.

Kärlek – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv. På någon nivå känner man sig ensam eller ett utanförskap. Är du i en relation så an det vara så att ni inte ses i den utsträckningen som du skulle önska, eller så är ni mycket upp i erat egna.

Allmänt –  Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Något som är viktigt för dig nu har en fortsättning runt den 2 februari 2018. Något du önskar går i uppfyllelse, det finns även inspiration och kan indikera att man synliggörs mer än vanligt. Datorer och internet kan även ha en stark betydelse för dig denna månad.

 

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)

Arbete – En stabil och trygg månad och du har en bra grund att utvecklas ifrån. Något sker arbetsmässigt denna månad som får en ytterligare betydelse runt den 20 september.

Kärlek – Här finns kärlek och hållbara känslor om det finns en existerande relation. Trygghet och gemenskap. Du står upp för vad du vill och känner.

Allmänt –  Ett förhandsbesked kommer din väg, något är på gång. En situation från det förflutna påverkar dig starkt. Du har inte bråttom utan låt saker falla på plats när tiden är mogen.

 

(född 31/5-9/6)

Arbete – Den här månaden kan bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad. Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så sker något trevligt på din arbetsplats.

Kärlek – Du är nu färdig med något eller någon i ditt kärleksliv som du lägger bakom dig, det kan vara både något stort eller litet. Ny relation, kärlek, förälskelse eller fertilitet är starka energier just nu. Trivsel, glädje och gemenskap ligger starkt denna månad. Är du singel så är detta en bra månad för kärlek. Har du en relation så är det en kärleksfull månad.

Allmänt –  Nya möjligheter ligger runt ditt eller en partners arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt. något skiftar på ett positivt sätt. Förändringar sker av eget val denna månad. Det finns en målmedvetenhet och man sätter sig själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras.

 

(född 10/6-21/6)

Arbete – Arbete som har med hemmet att göra eller är kopplat till hemmet är i centrum. Det kan även vara ett hem, heminredning eller ngt annat som har med en hemsituation att göra. Något ligger runt dig arbetsmässigt nu som faller på plats först runt den 20 mars 2018, ha tålamod. En period med harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en betydelse för dig.

Kärlek – Vet inte vad man vill göra eller vad man vill, kan verka eller känna sig velig. Du är färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas.

Allmänt –  På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet, kan lida till martyrskap om du inte ser upp. Släpp taget om det som inte gynnar dig. Meditera gärna på dina frågor som du söker svar på.

 

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – Ett positivt besked kommer din väg, kan även innebära ett glädjande samtal. Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt.

Kärlek – Det ligger något beslut runt dig denna månad gällande kärleken. En kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig påverkar dig på någon nivå just nu.

Allmänt –  Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller någon process som du står i och ge inte upp. Det finns en starkt igångsättande energi denna månad. Du får även mer kraft och energi.

 

(född 2/7-11/7)

Arbete – Du visar vem du är, och du är riktigt bra på det du gör, nu är en tid för dig att skina. Gemenskap, samarbete och kompanjonskap gynnar dig starkt denna månad.

Kärlek – Ny relation, nya känslor eller förälskelse om man är singel. I en fast relation visar det på en nytändning. Du är tillräckligt kraftfullför att få igenom eller utföra något du vill.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i dig i något för dig viktigt denna månad. Du arbetar just nu på att åstadkomma ett bättre resultat på någon nivå, kan även innebära en kurs eller utbildning.

 

(född 12/7-22/7)

Arbete – En kvinna som är trygg, pålitlig och tålmodig påverkar dig arbetsmässigt. Du går in i en ny cykel arbetsmässigt och du känner in mer än vanligt när det gäller vad du vill.

Kärlek – En yngre kvinna påverkar dig kärleksmässigt, kan även vara en dotter. Ett positivt meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig.

Allmänt –  Släpp taget om det som inte gynnar dig. Det finns en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är stabil, pålitlig och tålmodig som påverkar i dig. En positiv förändring sker denna månad.

 

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – Du söker eller får till dig en ny information som du behöver. Ta reda på något ordentligt innan du säger ja eller ger dig in i något arbetsmässigt. Något sker arbetsmässigt denna månad som får en ytterligare betydelse runt den 20 september.

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp denna månad. Det ligger ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra denna månad.

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är pålitlig och stabil som påverkar i dig starkt denna månad. Oroa dig inte, allt kommer att bli bra. Något bättre väntar dig i något som du inte är fullt nöjd med.

 

(född 2/8-11/8)

Arbete – Du söker dig vid sidan om något du redan gör, det kan vara ett parallellt projekt eller en ny uppgift. Du är tillräckligt stark för att driva igenom något arbetsmässigt eller att utföra något du vill.

Kärlek – det är en händelserik period eller så kommer något äntligen igång. Kärleksmässigt så känner man att man sitter lite fast, något lossnar inte som man önskar. Var försiktig så du inte hamnar i martyrskap.

Allmänt –  Nya möjligheter ligger runt dig, något skiftar på ett positivt sätt och tar en ny riktning. Du upplever någon form av stress eller konflikt runt dig denna månad.

 

(född 12/8-22/8)

Arbete – Stå upp för det som känns rätt för dig, backa inte undan. Ha tillit till situationen, du kommer att känna att saker fallit på plats eller att något ordnar upp sig.

Kärlek – Det ligger en avvaktan och du väntar på någon eller något denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Forcera inget just nu, ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Allmänt –  Två energier styr denna månad i olika saker. I något så avvaktar du eller så ligger du bara lite lågt. I något annat så är du mer våghalsig eller modig, du vågar något!

 

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)

Arbete – Denna månad har du lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet. En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig.

Kärlek – Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en speciell middag som är i antagande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet? Två scenarier är aktuella, antingen så finns det en yngre man som påverkar i ditt kärleksliv, eller så känns det lite rörigt för dig denna månad.

Allmänt –  Ha tillit, något oväntat positivt kommer din väg denna månad. Oväntade positiva känslor, händelser, som bjuder in till glädje eller fest. Kan även i speciella fall innebära ett nyfött barn eller ett nytt djur.

 

(född 2/9-11/9)

Arbete – Du tar en risk eller chansning och agerar utifrån vad du vill eller önskar. Något förverkligas, du känner en stark motivation och kan manifestera det du önskar. Stark energi för dig om du är en chef, ledare eller om du är en egen företagande.

Kärlek – Denna månad så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Det ligger en avvaktan och du väntar på någon eller något denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på.

Allmänt –  Du känner av en känslomässig konflikt, tänk igenom saker ordentligt innan du fattar beslut. Det kommer en positiv uppvaktning, någon vill dig väl.

 

(född 12/9-22/9)

Arbete – Denna månad kan kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. Stå upp för det som känns rätt för dig, backa inte undan.

Kärlek – Ta emot, någon bryr sig om dig. Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är hon kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu.

Allmänt –  Oroa dig inte denna månad, allt löser sig. Utbildning, kurs eller social samvaro står i centrum för dig. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt eller så står du på någon slags scen?

 

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå.

Kärlek – På någon nivå så ligger det ett avslut för dig, eller så sker en förändring i en relation eller i ditt kärleksliv om du är singel. Något positivt sker i kärlekslivet runt den 20 december som har en koppling till nuet, ha tålamod. Du står i en fas där du arbetar på åstadkomma bättre resultat i ditt kärleksliv, du är inte riktigt framme vid det du önskar. Kanske är det något som du behöver göra först?

Allmänt –  Utbildning, kurs eller social samvaro står i centrum för dig. Du står i centrum på något sätt. Släpp taget och oroa dig inte, allt löser sig.

 

(född 3/10-12/10)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig i arbetet denna månad. D du är riktigt bra på det du gör, nu är en tid för dig att verkligen skina.

Kärlek – Du möter mer medkännande än vanligt, både inifrån dig själv och andra. I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp.

Allmänt –  En kvinna påverkar ditt mående positivt denna månad. Ett positivt meddelande eller besked som innebär överflöd på någon nivå kommer din väg.

 

(född 13/10-22/10)

Arbete – Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor, du lär dig något för att lyckas bättre. Du har en stor kunskap inom något, du är troligtvis specialist på något du gör just nu. Det kan även innebära en utbildning för dig eller så är det du som är lärare.

Kärlek – En period med harmoni och balans även om du inte är helt på det klara med vad du vill göra eller vad du vill, kan verka velig. Det kan även vara någon annan som påverkar dig med de känslorna. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa.

Allmänt –  Områden som är mer aktuella just nu är utbildning, visdom, andlig utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden på en gång utan troligtvis då fokuserar extra på en av dem. Nya möjligheter ligger runt ditt eller en partners arbete. Det kan vara en ny idé eller ett projekt. något skiftar på ett positivt sätt.

 

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Nya positiva känslor, något nytt känslomässigt startar upp. Du tar emot och agerar även själv med mer medkänsla än tidigare. Nu finns stöd och förmåga till inkänning.

Kärlek – Just nu så står du i en enegi som gör dig osäker på någon nivå, vad vill du? Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

Allmänt –  Rena ditt sinne, släpp negativa tankar eller något från ditt förflutna som du sitter fast i. Skönhet och det vackra påverkar. Insikter kommer din väg. Andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft och intuition är sådant som betyder lite extra för dig just nu.

 

(född 3/11-12/11)

Arbete – Du står upp för det du tror på och säger bara ja till sånt du verkligen vill. Nytt arbete, projekt eller liknande startar upp, kan även visa på att du får mer ork och energi. En skjuts framåt.

Kärlek – Det sker en förändring i en relation eller så sker en kontakt på helt nya villkor. Du och de du älskar är trygga och har beskydd.

Allmänt –  Någon konflikt ligger runt dig denna månad som kan kännas lite jobbig. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk), eller så är det en person som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar. Gynnsam månad att tillbringa vid vatten eller planera en resa.

 

(född 13/11-21/11)

Arbete – Lyckas med det man tar sig för, möjligheter. Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete är gynnsamt. Behöver du stöd så kommer det din väg.

Kärlek – Det sker en förändring i en relation eller så får man en kontakt på ett nytt sätt. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv.

Allmänt –  Det ligger beslut runt dig denna månad, kan även vara ett avtal eller något rättsligt. Det ligger något betydelsefullt runt den 20 september som redan är igångsatt. Ett avtal eller beslut kommer till stånd. Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt.

 

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du har svårt att bestämma dig, du velar och ser över olika möjligheter.

Kärlek – Släpp taget om det som inte gynnar dig. Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig.

Allmänt –  Det ligger beslut eller avtal runt dig denna månad, det kan även vara något rättsligt. Ett positivt meddelande eller besked kommer din väg.

 

(född 2/12-11/12)

Arbete – En stabilt och trygg månad och du har en bra grund att utvecklas ifrån. Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll.

Kärlek – Be om det du önskar så kommer det din väg. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Det kan även vara du (om du är en man) som är i den energin.

Allmänt –  Det finns en gemenskap och du mår bra, stark positivitet denna månad. Oroa dig inte, allt kommer att bli bra.

 

(född 12/12-21/12)

Arbete – Något håller på att ske men du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9 månader. Eller så påverkar en graviditet dig på något nivå, din eller någon annans. Det ligger även en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad.

Kärlek – I kärleken så finns det möjligheter att du startar om i en relation eller med något som rör kärleken. Det kan även dyka upp någon från det förflutna. Antingen så har du redan en relation eller så finns det någon från ditt förflutna som påverkar.

Allmänt –  Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i dig denna månad.

 

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Oväntade positiva händelser. Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje. Under denna månad påverkar barn ditt arbete på någon nivå.

Kärlek – Något sker oväntat som du inte förväntat dig. Förändring i en relation eller så sker en kontakt på helt nya villkor. Sträck ut en hand.

Allmänt –  På någon nivå så finns det nu en ny grund som är stabilare än den tidigare. Du söker eller får till dig ny viktig information.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något måste falla på plats innan tiden är mogen. Du söker dig vid sidan om det du redan har, det kan vara ett parallellt projekt eller en ny uppgift.

Kärlek – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring behöver göras. Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra denna månad. Är du singel så finns det möjligheter på nätet.

Allmänt –  Avtal, förverkligande, kontroll och stabilitet är sådant som är aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse.  Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå. En månad när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Målmedvetenhet.

Kärlek – Du är färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas, det kan vara både en liten som stor sak. En händelserik månad med mycket aktivitet.

Allmänt –  Du kommer nu att vara mer ärlig inför dig själv eller någon annan. Var framförallt ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Familj, vänner, gemenskap, roligt samvaro eller någon fest får en större betydelse denna månad.

 

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Lyft upp dina tankar och våga tänk positivt om det du önskar så kommer du att dra till dig det. Din attityd är det som förändrar. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller igångsättare som påverkar dig i arbetet denna månad.

Kärlek – Du tappar energi och kan känna eller agera känslolöst eller känslokallt denna månad, det kan även vara du som möter denna energi. Har du en stabil relation så är detta bara en liten energi som inte påverkar något större. Det finns ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra denna månad.

Allmänt –  Ett meddelande via brev, mail, telefon får en större betydelse för dig denna månad. En intressant eller spännande möjlighet öppnas upp för dig denna månad.

 

(född 30/1-8/2)

Arbete – Detta är en månad med mycket jobb eller så blir det extra jobb. Du lägger ner mycket tid och energi för att senare få utdelnings för ditt arbete. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig.

Kärlek – Du är färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas, har du en stabil relation så ska du inte oroa dig över denna energi. Oväntade händelser sker i ditt kärleksliv som kan vara på gott och ont. Antingen så är det en större omvälvande händelse eller många små som inte märks av lika mycket.

Allmänt –  Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla även om du blir sårad, det gynnar dig bäst. I det stora hela så finns det gemenskap, du mår bra och känner dig positiv.

 

(född 9/2-18/2)

Arbete – En man hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Någon eller några finns där för dig, stöd och gemenskap är viktigt. Även samarbete gynnar dig.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en person som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en speciell middag som är i antågande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet?

Allmänt –  Det sker någon form av förnyelse för dig denna månad. Något oväntat kommer och ger en ny

stabilitet. Det kan även innebära en kurs eller utbildning. Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll.

 

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Du får ett arbetsbesked som ger större stabilitet på något plan. Något håller på att ske, du får ha lite tålamod, det är färdigt först om ca 9 månader.

Kärlek – Något sker i ditt kärleksliv som är kopplat till ditt arbete, eller så kommer ditt eller en partners arbete i första rummet. Välmående, trivsel, gemenskap och glädje omger dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds.

Allmänt –  En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig denna månad. Även ett förhandsbesked om något positivt kommer din väg, något är på gång.

 

(född 1/3-10/3)

Arbete – Vatten får en betydelse gällande ditt arbete, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu? Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det kan även finnasen utbildning eller så tar du till dig ny kunskap.

Kärlek – Det ligger en ny start gällande ditt kärleksliv under månaden, en helt ny energi kommer in. Du visar vem du är, vad du vill och du står upp för dig själv. En månad när du syns och skiner lite extra.

Allmänt –  Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov. Kan även vara en planering.

På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet, martyrskap. Ha inte bråttom.

 

(född 11/3-20/3)

Arbete – En månad med trivsel och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje. Ett viktigt arbete eller arbetssituation som nu är aktuell har en koppling till något som skett eller kommit igång tidigare, det finns en fortsättning.

Kärlek – Du är mer känslig än vanligt, undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Lycka, glädje och vänskap ligger starkt. Denna månad blir bättre än den förra.

Allmänt –  Våga eller ta en risk, följ ditt hjärta och agera. Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt, men du är inte riktigt där ännu. Du har lite som måste avslutas först.

 

 

 

7 thoughts on “Augusti – Månadens Astro/Tarot för dig!

  1. Tack bästa Vivi – ligger sååå mycket i detta för mig….Jag ska vara öppen – än en gång TACK !!

  2. Jag känner att någon finns hemma hos mig. En speciell lukt. Ibland känns det som det är någon bakom mig. Vem? Vad för lukt? Vill veta om vinster o flytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *