Auran – Vi är i grunden själsgestalter vars energi man kan uppfatta i både ljus och färg.

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

Auran

Vi är så mycket mer än den fysiska kroppen som vi kan se i vår fysiska verkligheten här. Vi är i grunden själsgestalter vars energi man kan uppfatta i både ljus och färg.

Våra auror ligger i olika lager utanpå vår fysiska kropp och de relaterar alla till varandra. Man inte kan säga att de ligger direkt efter varandra utan de tillhör alla den fysiska kroppen och kan därför gå in i varandra och det går inte tydligt att se vart den ena börjar och den andra slutar.

Auran är ett vibrerande energifält som omger allt levande, man kan nästan se det som att vi är omsluten av en gloria i olika skikt. Både människor, djur, föda, växter och även stenar har en aura. Människans skiljer sig dock mot de andra då vi har fler färger och nyanser eftersom vår aura visar på många fler nivåer i vår fysiska, emotionella och andliga existens. Färgerna förändras hela tiden och visar på den starkaste energin i ögonblicket. Den kan även krympa eller utvidgas beroende på vår fysiska och mentala tillstånd.

Allt som sker i vårt liv påverkar vår aura, speciellt det som sker i vårt inre liv. Den påverkas både av hur vi mår, tänker, känner och av vår personlighet, andliga utveckling samt hur omgivningen relaterar till oss. Auran ger information om en persons liv och om vi har blockeringar, rädslor eller andra hinder så kan man i auran läsa av vart detta sitter och hur det påverkar oss.

Vår aura är hyperkänslig i kontakten med andra människor och om man är väldigt sensitiv så kan man uppleva en förändring i sitt energifält när en ny viktig person är på väg att kliva in i livet, det behöver nödvändigtvis inte vara för att stanna. Personligen så brukar jag känna av några dagar innan men det kan även röra sig om en tidsrymd på upp till tre veckor. Man kan även uppfatta när det är någon från det förflutna som är på väg tillbaka. Det är inte alltid man är medveten om vem det är utan man kanske bara får en instinktiv känsla att ”nu händer det något” eller så får man inre bilder av vem det är eller hur personen ser ut. Det är även med auran vi oftast medvetet eller omedvetet känner av sinnesstämningen när vi kliver in i ett rum.

När vi är i balans och har positiva känslor för någon så växer vår aura och omsluter personen, när vi i stället har negativa känslor så drar den ihop sig och utestänger personen. När man inte lyssnar på sig själv och tillåter sig att ha integritet så får vi problem med vår aura då våra känslor säger en sak men vi agerar emot dem.

När vi är friska och välmående så är vår aura äggformad, klar, lysande och rik på färg. Är den däremot svag, grumlig och har bleka färger så befinner den sig i obalans.

Att se aurans färger kan för de allra flesta vara svårt men med tid och tålamod så är det möjligt.

Våra 7 närmsta auraskikt:

Eteriska  auran – Den lägre aspekten

Emotionella auran – Den lägre känslomässiga aspekten

Mentala auran – Den lägre mentala aspekten

Astrala auran

Eteriska mallens aura – Den högre fysiska aspekten

Gudomliga auran – Den högre känslomässiga aspekten

Ketheric aura (orsakskroppen) – Den mentala aspekten

6 thoughts on “Auran – Vi är i grunden själsgestalter vars energi man kan uppfatta i både ljus och färg.

  1. Detta med auran var väldigt intressant att läsa. Jag har en arbetskamrat vars aura jag kan se men ingen annans. Hennes lyser så starkt och nästan bländar mig. Första gången jag såg den trodde jag att jag fått nåt fel på ögonen. Hon strålar som en regnbåge hon är enormt duktig, snäll, kreativ ja helt enkelt en underbar kvinna. Runt björkar och granar ser jag bara ett kraftigt vitt sken. Tack för allt du delar med dig av. Kram kram ❤

  2. Jag har svårt att se auran… men känner med händerna energi fälten runt en kropp
    ( healing)
    Däremot , ibland när jag ska sova fylls hela mitt huvud av klart starkt ljus, o jag blir kolugn… det känns så skönt och lugnt…ibland kommer bilder , men oftast bara det superstarka ljuset… tror det är en typ av healing jag får av någon själ…
    Men vet inte vad det är egentligen.

  3. Asså ja har försökt i alla dessa gr ja är med i att få redan på min aura ja tror den är lila för mig är de jättevikitigt att veta för ska ja läsa mig nåt vill ja veta allt och du veckor vara proffs hanna på din sida vet inte hur de va säkert nån ängel som tyckte de och nu hur får ja reda på min aura ja har skicka hemskt kort på mig sj ingen läser av kan ju va därför då aja nu frågar ja dig snälla du hur vet ja????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *