Dagarna från hell

Man är så ägd av sin kropp och ibland så känns det som kroppen verkligen vill påminna mig om det. NU tyckte kroppen var ett bra tillfälle så jag åkte på matförgiftningen från hell. Så därför har det varit lite dåligt med bloggandet i några dagar då orken endast har kunnat uppringas för det allra nödvändigaste…..som att gå på toa och rännskita (ursäkta språket haha) men det är vad min kropp har haft som fokus att göra de senaste dagarna.

I lördags skulle jag ha familjen på påskmiddag, bara att glömma. Låg under några lager täcken och hade jordens frossa, magkramper och så sprang skyttetrafik på toa förstås…värdelöst.

Söndagen skulle vi ha åkt ut till Bromma Blocks och mer eller mindre köpt upp halva deras lager på hundprylar. I stället blev det en repris på lördagen. I det här läget började jag nästen hallucinera vattenflaskor som dansar can-can..

Måndagen skulle först tillbringas på Bromma Blocks för att sedan bila ner till Mariestads stadshotell. Jag började förmiddagen med att gå till apoteket för att köpa tabletter mot diarré som skulle funka. Kan säga att på matförgiftning funkade de inte det minsta. Jag klämde i mig yoghurt med massa filiusbakterier eller vad det heter och blåbär. Låg blickstilla i 1,5timma och fick behålla det i kroppen exakt så länge. Men jag fick iaf lite mer energi. Tog dock några timmar innan magen hade hämtat sig från chocken så först kl 15.00 hamnade vi ute i Bromma. Jag rusade sedan runt där som en furie för att fly fältet så snabbt som möjligt. Fick göra ett pitstop på vägen hem för att besöka en toa.

Därefter garderade jag mig med en binda utifall magen skulle löpa amok i bilen. resan gick bra, vi lade oss med 2 toastopp. Jag satt i bilen med en ökentorr mun och längtade efter apelsiner. Min kropp ville ha vitaminer. Så i Mariestad köpte jag som aldrig dricker juice apelsinjuice. Jag struntade i om jag fick sitta på toa och driva den, jag måste ha! Kroppen tog dock tacksamt emot och det blev något litet besök på toa. Det började vända.

Idag tisdag så käkade jag frukost kl 7.00 och den har stannat i magen och magen är kolugn JIIIPPPIII! Nu åker vi mot Lidköping och hämtar vår Lizzy kl 10.00

8 thoughts on “Dagarna från hell

  1. Usch och fy. Vad vi är beroende av att våra kroppar fungerar. Skönt att höra att du är bättre. Lycka till med valpen. Kram

  2. Tråkigt att du mått så dåligt i helgen. Skönt att det har vänt nu.Lycka till nu med er nya lilla familjemedlem. Hon är väldigt söt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *