De jag älskar…

Igår var en härlig dag då min älskade systerdotter med familj kom på besök. Vi orkade inte laga mat så vi körde på med en buffé bestående av indiskt och tapas…..och pannkakor. Hemlevererat! Så underbart. Ibland så orkar man bara inte och då slipper man ❤️

Inför besöket så hade jag gjort mig en shoppingrunda till lilla prinsessan Chelsea. Likadant var det när hennes mamma och moster var små. Jag älskade att skämma bort Lina och My. Så jag är så tacksam över att det finns en ny liten i familjen att skämma bort.

Jag har alltid stått mina systerdöttrar extremt nära då jag och deras mamma alltid varit tajta, dessutom så bodde vi grannar under deras barndom. I min värld så är de perfekta. Och nu så har jag fått ett nytt litet plåster… hahaha Hon är en riktig liten kelgris.

Som liten så sa Lina en sån söt sak till mig “du behöver inte ha några egna barn för du har ju oss”. Just så är det. Jag har inga egna barn men jag är inte barnlös. Allt är precis så som jag önskar. Jag älskar min familj och jag är så tacksam för dem.

Man får dem man tillhör. Både My och Lina har alltid varit öppna och de fick tidigt Tarotkort av mig, och när de fyllde 18 så gick de dessutom varsin medial kurs. När Lina var 11-12 år så hörde jag och hennes mamma att hon låg i sitt rum och pratade högt fast hon var ensam därinne. Vi frågade då vem hon pratade med. Änglarna svarade hon. Så visst finns det i familjen…

Kram och namasté vivi

Jag och Lina ❤️

❤️ Anders och Rikard

 

❤️ Prinsessan Chelsea

❤️ Paketöppning

 


❤️ Glassätning

 

 

❤️ sötaste ever

 


❤️

❤️ balkonghäng

 

 

❤️

Fina familjen

 

 

❤️

 

❤️

 

❤️

2 thoughts on “De jag älskar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *