Den mediala utvecklingens medvetandenivå

I  den mediala utveckling så befinner sig kunskapen vi söker bortanför vår dimension. I detta så måste man vara medveten om att man endast har kapacitet att komma i kontakt med och förstå informationen på den frekvens man själv är i. Den över oss är alltså inte tillgänglig om vi inte finner de rätta nycklarna så att vi kan höja oss dit. Detta sker först när vi är mogna för den upplysningen som vi strävar mot. Många kan känna av andevärlden men inte förstå vad de vill och det beror på att man inte är på samma frekvens. Så när vi vill komma i kontakt med andevärlden så behöver vår vibration överensstämma med det planet.

Vad man når och får till sig beror på vilken utvecklingsnivå man har nått, och den förändras hela tiden. Det är därför man i början av sin utveckling har svårt att begripa sådant som man senare kommer att uppfatta som självklarheter.

Det som kan kännas svårt i själva sökandet är att man inte riktigt ser vägen och att man inte helt vet hur man ska komma framåt eller kunna lära sig det som behövs. Det är vår inre längtan, dragkraft och livets händelser som för oss mot kunskapen. Det paradoxala är att man vet inte vad man behöver veta eller göra förrän man är framme och har facit. Då ser man ofta tydligt att det var den vägen man var tvungen att gå och man förstår varför. Det beror på att vi måste höja vår frekvens för att nå svaren som ligger bortanför frågorna. Så märkligt nog så når vi svaren före frågorna. Man skulle kunna sammanfatta det med att det är frågan som är vägen och svaret som är målet. Det är när vi kommer till svaret på det vi undrar över eller söker som vi höjer vår frekvens och får insikter samt når upplysning om det som nu ligger under vår frekvens, dvs själva frågeställningen eller sökandet.

Ur min nästa bok – “Medial utveckling & Mediumkunskap”

Kram & Namaste Vivi

2 thoughts on “Den mediala utvecklingens medvetandenivå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *