El Casco Antiguo de Marbella – Gamla Stan

I förgår hade vi varmt och skönt men disigt. Oss gör det inget då vi sitter och jobbar rätt mycket men vi kostade i alla fall på oss en promenad till Gamla Stan här i Marbella, verkligen jätte mysigt. Här måste jag äta någon kväll känner jag..

Jag älskar att knalla runt i gamla stadsdelar när jag är på semester. En semesterort utan en “Gamla Stan” är inte riktigt hundra för mig då jag är en riktig asfaltsunge och älskar storstäder. Att befinna mig på alltför små turistorter är creepy för mig, jag njuter inte det minsta utan blir bara rastlös och uttråkad, avskyr att känna att jag “kan stället” efter två-tre dagar och får gå runt runt som en instäng zoodjur på samma kullerstensgator resterande dagar tills jag åker hem.. Nä, jag har lärt mig mina misstag, inga pluttenuttiga små söta byar. Not min kopp av tea om man säger så. Antar att det är någon störning men jag är nog för gammal för att avprogrammeras hahaha

Det är så underbart att vara utomlands Off Season, man får traska runt själv i godan ro utan trängsel och få värmeslag. 25 grader i solen och människor på på någon avlägsen arbetsplats duger åt mig, jag behöver varken varmare eller mer folk. Det är så kul här söderöver, vi skandinaver klär av oss och spaniorerna går omkring i jackor och långbyxor som om det vore vinter, de verkar tycka det är kallt haha. Ja, inte är vi bortskämda inte…

30

1
Apelsinisar

2 4 5 7 9 10 12 14 18 19 20 22 27 28

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *