En underbar bästis kväll

Min bästa vän Marie och jag har inrättat kvartalsmiddagar tillsammans. Det innebär att vi turas om att bjuda varandra på middag på stan en gång i kvartalet, på så sätt så går det inte att sluta då den som står i tur känner ansvar för att “bjuda tillbaka”. I går var det Maries tur och då blev det Libanesiskt på Tabbouli Libanesisk Bar & Kök på söder. Otroligt mysigt ställe och god mat. Rekommenderas varmt.

Vi har alltid sjukt mycket att prata om då vi har delat väldigt många speciella minnen, inte minst andliga. Strax innan hennes dotter blev till så kom dottern och berättade för mig att Marie skulle bli mamma, så jag berättade det för Marie innan hon själv visste det, sen visade det sig att hon var gravid.  Så jag har väldigt speciella band även till hennes dotter.

Vi gick en väldigt stark och utvecklande meditationskurs under 3 helger 2005, och för ngt år sedan så utbildade vi oss till Mindfulnessinstruktörer samtidigt. Vi älskar att göra saker tillsammans även om det inte blir så ofta, men när vi gör ngt då herrejösses är det fart på energierna..

Just nu så går vi igenom en energihöjning tillsammans. Det har hänt 2ggr förr, det brukar alltid inledas med drömmar, oftast Maries. Vi förstår att detta hänger ihop med tre andra tjejer som vi hamnat i utvecklingsfas med. Jätte spännande. För min del så har det hela påverkat med att änglarna kom in och förändrade. Helt plötsligt så stod de i centrum, tillsammans med Kabbalan och hemlig geometri. Saker faller på plats när man lyssnar.

Nästan ingenting ger mig så mycket som vänner jag kan utvecklas med, man lyfter varandra och delar med sig av sin kunskap. Många gånger så faller det sig så att man inte förstår vad man fått till sig eller vad man står i fören man sammanför sin kunskap med någon annans. Helt plötsligt blir 1 + 1 = 2. Marie och jag har den typen av kemi tillsammans, vi hör ihop andligt och mycket förstår vi inte förrän vi sammanför vår kunskap.

Marie arbetar inte som jag medialt, det behöver man inte heller göra för att vara högt andligt utvecklad. Alla har vi våra olika vägar och gå, och allas verktyg ser olika ut. Allt handlar om att vara i kontakt med sin livsväg, och uträtta sitt speciella livssyfte.

Det är även kul att Marie och min Anders blivit jätte bra vänner, de har en massa spännande business ihop där jag står utanför. Det är en fin och betydelsfull bonus från universum.


  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *