En underbar mässa i Orsa med efterfest och hotellrum för hunden Lizzy

I fredags åkte jag, Anders och lilla Lizzy upp till Dalarna för att jag skulle vara med på min kära vän Britt-Marie Jemths första andliga mässa i Orsa. Den blev en fenomenal succé och när dörrarna öppnades så välde det in folk.

Här bodde vi – Mora Hotell

De har allt lite snö kvar här och där

Lizzys fösta besök i Dalarna

Så snygg jag är…

 

Medans matte var på mässa så hängde jag med husse. Han har ngn kompis här vars lada han lånar för att fixa med sin Camaro som tydligen kom med båt från USA i fredags. Medans husse var upptagen med det så hittade jag lite bus. Jag passade på att lösa ett världsproblem…..när någon har slängt ett 12-pack korvbröd på backen och man sitter fast i ett koppel utanför en lada vad gör man då? Jo, man gnager sönder sitt flexi såklart. Men min surkart till husse hann tyvärr se mig innan jag hann äta upp korvbröden. Men han fick i alla fall ett straff…..att laga flexit hihihi.

Världens mysigaste mässlokal – Orsa Hembygdsgård

Stenar och kristaller i mängder. Självklart så blev det lite shopping.

Jag och Britt-Marie i kläder från designwerket.eu

Vill du handla på hemsidan så använd koden – Vivi – så får du 10% rabatt. Skönaste kläderna som finns som man samtidigt känner sig riktigt snygg i ❤️

Bara ÄLSKAR denna rosa…

Jag och Andreas

Jag och min parhästhäxa Veronica

Och Anna-Klara…

Köpte min 2:a guddinetrumma av Stevik Bara älskar!

På kvällen träffades vi ett gäng i Britt-Maries lokal för en bit mat och samkväm. Det blev även lite vackert skönsjungande. Jag bangade först och åkte hem vid 21.30 för att få lite skönhetssömn inför söndagen.

One thought on “En underbar mässa i Orsa med efterfest och hotellrum för hunden Lizzy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *