En vecka i en häxipexas liv…

Dags för en lite uppdatering. Det är alltid lite magiskt när man går in i en ny årstid. Oavsett vilken det än är så bjuder den alltid på sin prakt och en känsla av transformering. Iaf så är det så för mig. Jag blir full av energi och sätter i gång med projekt eller planering. och som vanligt så tar jag på mig lite för mycket bara för att lusten tar över.

Idag fixades det lite hemma. Den behornade har väntat bra länge på att hamna på väggen så idag avancerade han upp från golvet. Köpte den till min hårdrocksdiggande man även om jag såklart gillar den själv..

Myshörna med lite andliga böcker. Only for me…

Älskar den här tiden när man njuter i soffhörnet med en god bok och tända ljus.

Inför varje nytt år så brukar jag sia vid helmånen. Full power liksom! Så i måndags tog jag mig en titt. För första gången så kände jag mig lite nervös.


I söndags fyllde jag år. Dessa fick jag från han med stort H..


Eftersom jag alltid är uppe med tuppen så hade jag fått ett kärleksbrev som låg på datan när jag gick upp. Love!


På kvällen så tog Anders med mig på restaurang Grill. REDO!


Så himla mysigt ställe…

Efteråt blev det ett besök på Grands Cadierbar.

Lördagen bjöd på barnkalas. Älskade chelsea fyllde 3år. Just nu så är jag lite besatt av att shoppa till henne. Helt galet hur mycket gulliga kläder man kan finna haha

Vi hade en himla trevlig dag. Sjukt kul att hänga med världens bästa familj.

På väg..

Födelsedagsbarnet..

 

Lina och chelsea

 Min systerdotter My, jag och Linas bästis Aniina


Syrran och brudarna…

Hahaha gullisar..

My med sin David.


Hur söt som helst med choklad runt munnen..


Julen kom till Stockholm förra veckan …..typ. Blir det snökaos så gäller inga vanliga lagar så vi löpte lite amok…


Hittade dessa sötisar på Hemköp..

Jo tack. Tomten har börjat ladda…

Har fått dille på att släktforska. Hittat släkt från Locknevi på morfar Tykos sida ungefär 300år bak i tiden så nu måste jag veta med om denna bygd. Helt galet att de var stationerade så länge på samma plats. Orten fanns redan på stenåldern så vem vet hur långt bakåt vi varit där? Helt galet att se en massa folk födas och dö på samma ställe. Idag lever man mer eller mindre som nomad hahaha Jag vill veta meeeer!

Locknevi kan översättas till det coola namnet till “växtlighetsgudinnans kultplats”.

Syrran Lisa och jag har 3 platser vi vill uppsöka i sommar för att se vad vi finner på plats. Locknevi, Trelleborg och Skabersjö…here we come!

 

Jag upptäckte när jag googlade att det finns en bok skriven om min släkt i Trelleborg “Una-​Hans-​släkten”.
Hans Jönsson är direkt förfader till mig och författaren i 10 generationer bakåt. Just nu bryr jag mig bara om att släktforska på rakt nedstigande led. Författaren ville ha kontakt med ättlingar så jag hörde av mig. Han fick sen vårt släktträd.  Han är 8-männing med min far visade det sig.

One thought on “En vecka i en häxipexas liv…

  1. ❤️Jag är så rädd. Söker så mycket tröst och kallar på änglarna ofta. Vad gör jag för fel? Ha det gott och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *