Exakt 12 år senare så upprepade sig mitt horoskop med exakt samma resultat..

Så himla supercoolt! Mitt horoskop upprepade sig exakt 12 år senare med samma resultat.

• Jupiter är zodiakens stora lyckoplanet som kommer med tur, lycka och flyt, där den passerar i horoskopet brukar positiva händelser ske om det hela inte tyngs ner av andra negativa konstellationer.

Venus kallas den lilla lyckoplaneten. Min Venus ligger väldigt ohotad 15 grader i vågen i mitt nionde hus. Så varje gång Jupiter passerar min Venus så har häftiga saker skett…

1 augusti 2005 – så stod jupiter 13 grader i vågen – Då flyttade jag
1 juli 1017 – så stod jupiter 13 grader i vågen – Då flyttade jag/vi

2015

Hösten 2004 så säger min bästa kompis Marie till mig ”Du kommer att flytta nästa juli”. Hon har den förmågan, helt plötsligt så kommer insikter till henne. Hon jobbar inte medialt men är pricksäker som få. Just då så bodde jag i min exmans lägenhet efter skilsmässan som skedde 2,5 år tidigare, opraktiskt och jag behövde verkligen min alldeles egna bostad.

På våren så hörde jag av mig till hyresvärden och frågade om det möjligtvis fanns en ledig lägenhet till mig. Jag tittade sen i korten för att kolla hur det såg ut. Jodå där fanns en lägenhet, till och med en drömlägenhet såg jag då den hade tarotkortet stjärnan på sig.

Jag fick inget svar direkt men efter någon månad så hörde hyresvärlden av sig och berättade att det fanns en ledig 3:a för inflyttning den 15 augusti. Jag blev överlycklig och det var verkligen ett drömläge för mig att få en bostad i Sköndal så jag kunde fortsätta att bo granne med syrran som brukade passa min dobermann när jag behövde hjälp. Dessutom så var det en 3:e så att jag fick ett arbetsrum där jag kunde ta emot mina klienter när jag arbetade som medium. Livet lekte och jag var superduperlycklig.

När beskedet kom så hörde jag av mig till Marie och sade att hon hade kanaliserat jätte bra för det stämde ju nästan precis….

I början på juli så fick jag kolla på min drömbostad och träffade då samtidigt de gamla hyresgästerna. Kvinnan i huset frågade mig då om jag möjligtvis inte kunde tänka mig att flytta in redan den 1 augusti. Såklart jag kunde…

Slängde mig sen direkt på telefonen för att återigen berätta för Marie hur nästan precis rätt hon hade….

Så var det då dags för mig att hämta nyckeln. Inflyttningen skulle ske måndagen den 1 augusti 2005. De gamla hyresgästerna hade redan flyttat så min hyresvärd tyckte att jag lika gärna kunde komma och hämta nycklarna fredagen den…..just det….29 juli.

Så visst fick hon rätt min kära vän till slut…

2017

Nu i våras så bestämde Anders och jag oss för att kolla lyckan på bytesmarknaden. Den första lägenheten vi kollade på föll vi för och den ledde dessutom till ett byte. Flera saker med detta byte gjorde dock att jag hade svårt att tro att det verkligen skulle gå igenom. Jag plockade då ner min tabell för att kolla hur planeterna stod och fick min livs chock. (hade inte kollat på ett bra tag). De stod i exakt samma position som sist när jag flyttade. Jag trodde inte på bytet men kände ända att just nu ska jag ju faktiskt ha flyt…

Mycket riktigt. Flytten blev av och här sitter vi nu supeduperlyckliga i vår lägenhet på söder. Återigen en drömlägenhet och denna gång så har vi varsitt arbetsrum.

Duktiga astrologer som jag rekommenderar (finns självklart fler):

Helena-Magdalena Ivekrans – http://www.helena-magdalena.com/
Margareta Hedin – http://isiskammare.se/
Agneta Oreheim – http://www.agnetaoreheim.se/
Sophia Nilsson – https://www.facebook.com/sophiasastrologi/?ref=ts&fref=ts

Kram och namasté Vivi

2 thoughts on “Exakt 12 år senare så upprepade sig mitt horoskop med exakt samma resultat..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *