Firade häxsabbaten Lughnasad med mina kära häxor

I sista sekund kom vi på att det var dags att fira en häxsabbat. Juli har varit rörig för mig med flytt så jag kom helt av mig. Eftersom det är sommar och semestertider så kunde endast halva vår coven(häxgruppen) komma. Så det blev jag, Lena och Veronica. Supermys!

På altaret

Färgerna som gäller den här tiden på året är gul, guld, gyllenbrun, grön och symbolerna som man kan ha på sitt altare är solen, havre, kärve, säd, halmdockor, frukt, grönsaker och potpurri. Men kan även ha mörkgula eller bruna stenar.

Vår ritual

Ritual som vi gjorde var att skriva ner en ovana att släppa eller något annat som vi ville sbli av med så att en ny energi ska kunna ta form. Därefter så brände vi upp lappen.

Mat

Därefter blev det mat för att jorda oss, det gör vi alltid. Blir alltid en mysig stund tillsammans.

Vi försöker äta efter årstiden och det som skördas på vår breddgrad även om även annans slinker med som utfyllnad. Så det som gäller är spannmål, Bröd, majs, fläder, cider, frukt, bär och nötter

Spådom

Innan tjejerna gick hem så drog vi alla varsitt änglakort som svar en fråga som ska bli klar innan Mabon som är nästa sabbat som firas vid höstdagsjämningen

❤️


❤️


❤️


❤️

One thought on “Firade häxsabbaten Lughnasad med mina kära häxor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *