Gårdagens underbara bokrelease för min nya bok

Igår var en helt underbar dag där jag hade bokrelease på söder tillsammans med mina kära vänner Tina Göransson och Annelie Nyqvist.

De kom upp till Stockholm på fredagen så då gick vi ut ock firade genom att skåla med cava och tapas på Ramblas Mariatorget. Mums!

– Min bok finns att köpa här! —> Vägen till upplysning och det flerdimensionell medvetandet

– Tinas och Annelies bok finns att köpa här —> Nyckeln till hälsa – med visdom från den kinesiska medicinen 

❤️

❤️

❤️


❤️

På lördagen så sa vi till varandra att kommer det lite folk så har vi iaf roligt tillsamman. Vi hade inte behövt oroa oss, det var fullt drag direkt från kl 12.00, först framåt 17.00 lugnade det ner sig och några ströisar dök in sista timmen. Så lyckat och så kul, dessutom sålde vi en massa böcker. Vi alla 3 älskar att sprida vårt budskap och känner oss så tacksamma.

❤️

Annelie, Tina & jag

🌟
❤️


❤️

 


Tina som har lokalen tog glatt emot oss

❤️

Min älskade familj, syrran supportade hela dagen. Hon är en klippa. ❤️❤️ dessutom mina 2 systerdöttrar Lina och My,  båda har tidigare gått utbildningar hos mig. Lina till vänster har valt att satsa på det mediala så jag håller på att utbilda henne, så henne kommer ni att få se en del av i framtiden.  ⭐️📚

❤️


❤️

En av mosters gullegrisar


❤️ Linas lilla Chelsea, familjens solstråle var självklart också på plats.


❤️

❤️

❤️


❤️


❤️

Mingel

❤️

❤️

❤️

❤️


❤️

❤️

 

3 thoughts on “Gårdagens underbara bokrelease för min nya bok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *