Godaste browniesen ever. Dessutom utan socker, mejeri och mjöl. Här är receptet! Enjoy!

Raw vegan food

Igår var jag på mingel och utförsäljning med tjejerna hos Love Forever. Där bjöds vi på den godaste browniesen ever. Jag blev helt chokad när jag hörde att den inte innehöll mjöl, mejeri eller socker.

Ska själv baka den i helgen eftersom jag inte äter socker eller mjöl. Blir så glad när jag snubblar över recept som man faktiskt med stolthet kan bjuda vännerna på, och själv med gott samvete för kroppens välmående kan gluffsa i sig. Ska lusläsa recepten på Tanjas hemsida ❤️

LÄS RECEPTET HÄR

2 thoughts on “Godaste browniesen ever. Dessutom utan socker, mejeri och mjöl. Här är receptet! Enjoy!

  1. Hej Vivi! Har precis hittat din sida o läser med spänning. Försökte få fram receptet på raw brownies. men det verkar inte funka. Var kan jag hitta det? Ma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *