Händelserik vecka..

Sista veckan summerar jag som ren kärlek. Jag känner mig så tacksam för alla fina vänner som finns i mitt liv. De gör verkligen skillnad. När jobbiga saker inträffar så är de hos de närmsta man hämtar tillbaka kraften.

Sitter på tåget och tuffar hem från Göteborg efter en blixtvisit. Min kära vän Sandra har fixat och trixat med sambon Jim Jidheds releasefest. Självklart så åker man dit då. Så himla mysig och kul afton.

 

Syrran Lisa och jag möttes upp innan på hotellet och tog oss en stänkare haha

 

Älskar min nya klänning och pannsmycke från www.loveforever.

 

Releasefest för nya skivan på Hard Rock café 🍾

Lisa, jag och Sandra ❤️


👍👍👍👍


👍

❤️ Sandra & Jim

 

Jag och Sandra ❤️

 

❤️ fick syn på dessa böcker på centralen. Vill ha!

Har fixat en liten grupp med tjejer som tillsammans ska öva på att pendla. Det är lite marigt då intellektet eller intuitionen vill gå in och styra penseln så det gäller att tömma sig och släppa alla tankar. Det är svårare än man tror. Jag höll på att leta ihjäl mig men hittade till slut denna lilla sötnosen hemma. En Aqua aura kristall (en så kallad kanaliserings kristall) de andra ligger nog nedpackade i ngn kartong.

 

Jag älskar andliga böcker. Blev sjukt glad när aviseringen om mina böcker kom. Nu blir det läsa av!

Häxträff blev det även i veckan. Vi firade Imbolc. En högtid som de kristna snodde och gjorde om till Kyndelmässodagen. Allt för att smidigt få folk att lämna sin hedniska tro. Trist, för det är magiskt att hedra moder Jord. Vid Imbolc så firar vi att det första vårtecknet börjar gro nere i jorden. Vi hedrar även inspirerande Bridget.

 


På denna dag då vi firade så befann sig månen i fiskarnas tecken så vi gjorde en önskan som var inspirerad av både imbolcs tema och fiskens tecken.

 

6 av 7 häxor var närvarande.


Vi drog varsitt kort med ett meddelande från Bridgit. Detta fick jag.

Efteråt så jordar vi oss alltid genom att äta tillsammans

 

Som alltid så är det mästerkocken Carro som fixar varmrätten. Elinor hade dessutom bakat ett fantastiskt gott bröd och fixat sallad.

 

Förra helgen så fixade mannen maten, då kan det bli så här gott.

 

Vi tog även en långpromenad till Farsta. Vi har en underbar strandpromenad i Sköndal.

 

Blev även lite fågelmatning utan fågelskådning..

❤️

Avslutades med lite mat…

Förra fredagen tillbringade jag i underbara Kayos sällskap. Det var skönt att efter några turbulenta dagar få jorda sig i en kyrka.

Vi besökte den nyrenoverade och upp putsade Maria Magdalenas kyrka på söder. Jätte trevlig personal var det där som berättade lite för oss om kyrkan.

Jag älskar kyrkor 😇

 

Jag tänder alltid ljus för mina bortgångna djur när jag besöker en kyrka.

Jag satt och mediterade en stund i kyrkan. Helt magiskt. Jag så hur ärkeängeln Gabriel kom fram och lade handen på mitt hjärta. Jag kände då att jag hade värk i hjärtat efter de senaste dagarnas turbulens. Efter ett stund så släppte det. När jag sen tittade upp så såg jag orden “Gud är kärlek” på predikstolen. Då förstod jag, Gud är ingen fysisk person, utan Gud är ren kärlek. Jag drog sen ett kort och fick denna hälsningen från Gabriel. Tack!

 

Därefter satt vi några timmar på café Tårtan och käkade soppa och snackade. Precis en sån dag som jag behövde.

(Bilden är lånad av maskrosjoggarna.se)

2 thoughts on “Händelserik vecka..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *