Hängt med Britt-marie och kollat in lokalen som jag kommer att vara i

Idag var Britt-marie i Sthlm för att fixa i ordning i sin nya lokal på Odenplan så då bestämde vi att vi skulle mötas upp där. Här kommer även jag att hänga tillsammans med Helena-Magdalena när vi spelar in våran youtube-kanal. Kanske ska jag även fortsätta med min podcast, tror det. Jag har fått så många önskemål om att fortsätta så jag funderar…

Hösten har alltid varit min favorit årstid och då jag är som mest kreativ och sätter igång saker. Även om det har varit på gång ett tag så är det på hösten jag manifesterar. Så nu ska det hända grejer…

Nyfiken på vem Britt-Marie är och vilka behandlingar och kurser hon har? Här är hennes hemsida: Jemth Utveckling

Därefter så drog vi iväg och käkade indisk lunch. Älskar verkligen att hänga med Brittis. Vi har otroligt kul tillsammans ❤️

Kolla in hennes nya coola häxkort som hon köpte i England. De måste jag försöka att hitta..


❤️

❤️


❤️

❤️

❤️


❤️


❤️

Britt-Marie utanför lokalen på Observatoriegatan 2 B

❤️

❤️ Odenplan. Underbar dag!

❤️Utsikt observatorielunden över Sveavägen

❤️ Korsningen Sveavägen


❤️

Lunch


❤️

One thought on “Hängt med Britt-marie och kollat in lokalen som jag kommer att vara i

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *