Här berättar jag hur jag fick en lägenhet med magins hjälp…

Jag har i ett tidigare blogginlägg berättat om hur jag med hjälp att affirmationen attraherade en ny bostad.

Nu ska jag berätta hur jag fick bostaden genom att använda mig av magi. Magi är att arbeta aktivt med attraktionslagen.

Eftersom jag i min andlighet även utövar en naturreligion så föll det sig naturligt för mig att göra en häxritual för en ny bostad när min häxcoven (grupp) träffades och firade den gamla hedniska högtiden Beltane.

I min coven så försöker vi fira de åtta sabbaterna under året och Beltane är en av mina favoriter då vi i vår grupp får ha 7 önskningar. Beltane firas på valborg/1 maj men för oss blev träffen den 3 maj.

Jag hade några veckor innan detta lagt ut vår lägenhet på en bytessida på nätet och dagen innan vi häxor skulle träffas så satt jag hemma och funderade över vilka 7 önskningar jag skulle ha. Att få lite mer fart på bytet genom att rikta min önskan kändes som en god idé. Så jag skrev ner det på min lapp som jag skulle ta med mig dan efter…

Någon timma efter att jag skrivit ner önskningen så gick jag in på bytessidan för att kolla om det hade dykt upp några intressanta byten. Döm om min förvåning när jag då hade fått meddelanden från 2 personer i en byteskedja gällande ett triangelbyte. De ville alla byta och undrade om vi också ville. OM vi ville. Ja men då kör vi sa alla 3….

Eftersom inget är klart förrän alla är godkända som hyresgäster och har skrivit på avtalen så vågade jag inget säga till mina häxsystrar om att en av mina önskningar kanske redan hade slagit in så jag höll tyst och gjorde min Beltaneritual.

Den 1 juli flyttade vi in i vår lägenhet. Vi lyckades byta en 3:a i Sköndal till en 4:a på söder. Lycka!! Vi nyper oss fortfarande i armen…

När man arbetar med magi så är det viktigt att inte sprida energin utan man ska rikta sin önskan likt en laserstråle ut i universum till källan som ska ta hand om den. När man börjar prata om sina önskningar innan de slagit in så reagerar universum med att släppa då vi ”signalerar” att någon annan ska fixa önskningen. Vi måste vara noga med vem vi lämnar över energin till. Fokus är oerhört viktigt. Vi vet ju själv hur svårt det är att få något vettigt gjort när vi är splittrade…

I det här fallet behövde jag inte ens göra ritualen då universum fattade galoppen så fort den var formulerad och nedskriven.

Kram och namasté Vivi

8 thoughts on “Här berättar jag hur jag fick en lägenhet med magins hjälp…

  1. Fantastisk berättelse jag har prövat skriva ner min önskan men än har den inte slagit in. Eftersom jag tror på änglar så väntar jag med tillit på att den går i uppfyllelse eller så blir det nåt ännu bättre 😀❤

  2. Herregud hur ska alla människor på denna jord veta allt som måste göras för att få en dröm/önskan gå i uppfyllelse
    Afrika Australien Asien Amerika Europa 😱
    Eller är d inte till för alla
    Jag blir såååå förvirrad än hit än dit vad ska man tro vad är rätt å fel ❤️❤️❤️

  3. Hur vet man vilken källa man ska rikta sin önskan till? Jag har hittills skickat mina önskningar till universum, ibland har det funkat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *