Helgen i Marbella bjöd bl.a. på träff med skönsjungande vän…

Jag är i Puerto Banos i Marbella och njuter av sol och värme. Det är som bekant lite ostadigare väder än vad det brukar vara i mars men vi har inte mycket att klaga på. I lördags var det strålande sol på dagen så då passade vi på att gotta oss vid poolen. På eftermiddagen och kvällen så drog vi in till Marbellas strandpromenad och drack drinkar och åt middag med vännen och sångerskan Monica Silverstrand och hennes kompis Camilla.

Söndagen var lite mer blåsig och molnig mitt på dagen men ändå gott om solglimtar. Blev en 3 timmars promenad längst standpromenaden med ett mysigt stopp för lite tapas till lunch.

På kvällen gick vi på bästa restaurangen i Puerto Banos – Los Bandidos heter den. Den är svenskägd och alltid fullsatt så det krävs i stort sett alltid förbeställning oavsett tid på året…men vi hade flyt och fick ett bord. På vissa restauranger är det ist tomt då det är lågsäsong, bästa tiden om du frågar mig som inte gillar för mycket folk och trängsel. Så missa inte den pärlan om ni åker hit.

2 thoughts on “Helgen i Marbella bjöd bl.a. på träff med skönsjungande vän…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *