Hur jag som medium fick 3 tecken på att jag inte var allvarligt sjuk…

För någon vecka sedan så gick jag orolig till ett återbesök gällande mammografi som jag blivit kallad till. Frågan var om de hade sett något oönskat eller inte i brösten.

Orolig blir man ju alltid när läkare är inblandade och när man inte får ett klart besked. Säkert undrar nu många om jag som medium i ett sånt läge inte ser vad som kommer att ske. Mitt svar är att det gjorde jag faktiskt. Men det finns ju ändå alltid den där känslan av att jag kanske i rädsla väljer att se det jag vill se, en del kan ju inte spå sig alls av den orsaken. Jag brukar dock inte ha något problem. Men mest slogs jag av stundens allvar. Hur mycket jag en hade sett att det inte var något så ville jag få bekräftelse från läkaren. Det är ju dessutom så vi ska leva våra liv, här i verkligheten.

Mina 3 tecken på att det skulle gå bra…

1. Jag hade lagt en 1:års-stjärna för 2018 i slutet på december. Den var full med kärlek, glädje och till och med att jag skulle segra detta år låg som en grund.

2. Jag frågade korten om jag hade cancer och så drog jag kortet eremiten. För mig betyder eremiten ingenting.

3. Innan något jobbigt händer så kommer det alltid en eller flera änglar till mig, antingen så visar de sig bara eller så kommer de med ett budskap. Inga änglar hade dykt upp innan mitt första mammografi besök när jag var helt ovetande. Det bådade gott.

Alla medium och sierskor arbetar olika och hur de ser på korten och tar emot tecken och budskap varierar. Så här jobbar jag.

Kram & namaste Vivi

9 thoughts on “Hur jag som medium fick 3 tecken på att jag inte var allvarligt sjuk…

  1. Fick en diagnos i oktober 2017. Har hela tiden haft en vetskap att det blir bra😊. Vid röntgen i februari var tumören mycket mindre! Ny röntgen i maj… säker på att tumören är borta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *