I dag har jag bland annat shoppat en Angel Aura kristall och Metatrons kub. Supermys!

Idag har jag handlat lite spännande kristaller och Ärkeängeln Metatrons kub på nätet. Hemsida

Rosenkvarts –  Merkaba (Metatrons kub)

 

 

 

 

 

Kristall –  Merkaba (Metatrons kub)

 

 

 

 

 

 

 

Ametist – Merkaba (Metatrons kub)

 

 

 

 

Angel Aura kristall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tangerine Aura kristall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tanzanite Aura kristall

 

 

 

Aqua Aura kristall

Sedan tidigare så har jag min Aqua aura kristall som jag bara äääälskar, speciellt när jag kanaliserar. Jag kommer att skriva en hel del om stenar och kristaller framöver så glutta gärna i bloggen om ni är nyfikna. Jag kommer att inleda med kristaller och de olika sorterna. Jag kommer även att berätta om Ärkeängeln Metatrons kub. Stay tuned…

 

 

 

 

 

Namaste Vivi

4 thoughts on “I dag har jag bland annat shoppat en Angel Aura kristall och Metatrons kub. Supermys!

  1. Jag funderar på varför jag sen en tid tillbaka så gärna vill ha just en aquamarin…. Namaste L

  2. Hej Vivi! Tack för tipset om kristallsidan 🙏🏼💎😊 Jag älskar kristaller och stenar och fastnade för bla merkaba kristallerna som jag också beställde. Jag visste inget om kuben sedan tidigare, men har googlat lite om den nu. Skulle jättegärna vilja höra vad du tror är tanken med kristaller gjorda som denna kub? 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *