Idag blev det lite kaos och shopping. Igår snyggaste naglarna och barbesök.

Idag skulle jag iväg och fixa fransarna. Gick snällt och ställde mig vid 4ans buss som går var fjärde minut. Ingen buss kom. Visade sig att vi hade snökaos i Sthlm så alla innerstadsbussar var inställda. Visste inte om jag skulle skatta eller gråta. Visst har vi snö men kaos skulle jag inte benämna 1cm snö. Okejs. Värsta kaoset, hur det blir när snön kommer ordentligt töts jag knappt tänka på hahaha

Det blev t-banan till Skanstull och där blev det både nya fransar, shopping och besök hos Tina på hennes salong.

❤️

❤️

❤️

❤️ Hade inte alls tänkt shoppa…

Ser lite trist ut så här men den är så snygg på. Superskön dessutom

❤️

❤️ Syns inte på bild men den glittrar

❤️

Igår var jag hos Lena i Solna på Studio 14 och fixade snyggaste naglarna. Sen blev det träff med Britt-Marie på Tranan bar på Odenplan. Vi firade boken.


❤️


❤️


❤️

❤️

4 thoughts on “Idag blev det lite kaos och shopping. Igår snyggaste naglarna och barbesök.

  1. Hej Fina du. Vilka fina kläder! och naglarna är wow. Hoppas jag har fått boken idag när jag kommer hem. Skulle vara så kul. Massa varma hälsningar. Pst Du har väl en reflex, så du syns i mörkret, Ds. Kram Ullis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *