Idag blev jag faktiskt lite stolt över vår vovve

Ja ni som följer mig vet ju att Lizzy är livet 2.0 för mig så stå ut haha. Jag har ju även min blogg i kategorin “djur” på bloggportalen så jag delar med mig lite till de som är djurintresserade.

Lizzy är så underbar när hon närmar sig andra hundar, hon springer/går fram och så lägger hon sig ner alternativt kryper lite. Hon vänder även bort huvudet lite. Detta gör att hundar väldigt sällan blir sura på henne, inte ens gamla surtikar som brukar tycka unghundar är jobbiga. Många kommenterar hennes fina sätt att närma sig och igår var det till och med en som tyckte hon skulle bli perfekt som terapihund. Gulligt sagt.

I morse när vi var i hundparken så kom det två chihuahuaer som var uppstressade, nerviga, skälliga och drog igång varandra. Lizzy gillar inte hundar som skäller så hon avvaktade lite innan hon gick fram. De skällde som bandhundar och den ena gjorde mikro utfall. Lizzy lämnade dem och återvände några gånger och med samma lugn så kröp hon närmare och närmare och tillslut så accepterade de henne och blev tysta. Deras matte blev jätte chockad då hundarna brukade vara ur spår mot alla hela tiden. Hennes balanserade sätt smittade av sig och jag blev så stolt. Hon är så fin vår vovsing ❤️❤️

Skitgrisen hahaha

6 thoughts on “Idag blev jag faktiskt lite stolt över vår vovve

  1. Hon är så söt, klok och mycket mer, Lizzy <3 Är "redan" som en terapihund, eftersom hon kunde lugna "chivavvorna".. De brukar ofta vara skälliga och svåra att få sluta med sin skällning…
    Man kan inte annat än älska henne – även så här på avstånd.. 🙂 <3 Ha en fin fortsättning på dagen, kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *