Igår blev det födelsedagsparty, för vissa fram till gryningen..

Igår var vi på fest hos vår vän Håkan som fyllde jämt och hans fru Anna. Det blev en underhållande kväll där han bland annat sjöng och spelade med sitt band Skintrade (för er som kan er hårdrock) och trummisen i från KENT. Vilka underbara musiker alltså, jag dessutom bara älskar Håkan “Måsens” röst (smakprov längst ner i inlägget).

Jag drog i alla fall ner en hel drös med vuxenpoäng. Gick på 50årsfest, drack måttligt, åkte hem tidigt. Anders kom hem kl 05.00 och pratade i tungor. Inte lika mycket vuxenpoäng där hahahaha

Alltså jag är värdelös på att festa. Funkar ett par timmar men sen blir jag tråkig och orkar varken prata eller socialisera. Äntligen så har jag lärt mig att man inte måste, jag kan ju faktiskt åka hem själv. Går man på fest 17.00 så är det okej att åka hem 23.30 känner jag. Anders däremot håller gärna igång i tolv timmar. Gissa vem som redan varit uppe och tagit en ipren? hihi not me!

Det var i alla fall ett jätte trevligt party . Vi hade fått instruktioner om att ta med både tröjor, byxor och annan istidsutrustning. Tack och lov så ångade solen på i hundrafemtio och jag kunde vara  bar om både ben och armar.

På väg till fest..


❤️ Bilden säger allt om värdparet. Underbara människor! Tack tack för en härlig fest!

Så gott..


😍

Tipspromenad med 2 grenar. Segraren glömdes att koras hahaha bästa festen!

Inte min gren direkt…

För första gången i mitt liv så sköt jag med ett luftgevär. Att hålla i ett gevär ger mig olustkänslor. Efter att en uppmärksam deltagare såg att jag blundade med fel öga 😜😳 hahaha så gick det ganska bra. 5 av 5 på tavlan var i alla fall bättre än pilkastningen.

 


Underbara värdinnan och jag ❤️

Sen blev det paketutdelning…

👍

Fint tal av bandet…


Och musik. Skicka killar….
👍


👍

Time to shine – Håkan “Måsen” Persson. Jag bara ääääälskar denna låten…

 

Skintrade – Monster

3 thoughts on “Igår blev det födelsedagsparty, för vissa fram till gryningen..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *