Jag mår illa…

Ibland är jag sjukt obetänksam och det hände idag. Glad i hågen och på fastande mage (inte speciellt förtjust i frukost) begav jag mig ut för att köpa blommor till hemmet. Det ligger flera fina blomsterbutiker i krokarna runt Mariaplan och en av dem är “Ginko” – min absoluta favorit.

På vägen dit så hände det som inte borde ha hänt. Jag hittade en LAKRITS butik på Hornsgatan….OMG liksom.  När det kommer till godis så är det saltlakrits och choklad som jag går i gång på. Eftersom jag var tvungen att provsmaka (på fastande mage) så mår jag nu rejält illa. Jag försöker ju undvika socker så jag lär väl dessutom vara hög resten av dagen hahahaha

Den där lilla asken “Pärlans” (se bild) är den godaste lakritsen jag någonsin ätit. Lakritskola. High five på det lakritslovers…

❤️


❤️

❤️

❤️

❤️

 


❤️

 

 


❤️


❤️


❤️

❤️

❤️

 

❤️

❤️


❤️


❤️

❤️ S:t Pauls kyrkan – stadsmissionen

❤️

 

❤️

❤️

8 thoughts on “Jag mår illa…

  1. Hej.Måste få säja en sak,oj va du är vacker o vilken utstrålning.Älskar ditt program på TV men har en önskan och det är att du ska orka börja med ensam seanser igen.Jag o mn kompis hade bokat tid hos dej för flera år sen men då avbokade du för att du inte orkade o det har jag full förståelse för.Men vi ville ju så gärna o vi var så uppspelta för att få komma.Ha det gott.Kram

  2. Vilka härligt underbara bilder,jag är “där”fast jag sitter i soffan hemma, känner lukten i blomsteraffären & smaken av lakritsen,känner mig tacksam att jag hittat din sida och att du delar med dig kram ha en fin fortsatt dag. Här regnar det & det är låter skönt mot altantaket.☔️❤️🎶

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *