Jag och Lili Öst är på en mission angående attraktionslagen. I går så hade vi en riktigt wow-dag full med insikter.

I går så hade jag och Lili Öst ett kreativt möte på Eken i Slussen och pratade om ämnen till vår nya podcast som ska handla om attraktionslagen. Lili Öst har en ytterligare dimension när det gäller attraktionslagen som jag inte stött på tidigare vilket är jätte intressant. (lyssna gärna på mitt podcastavsnitt med henne). Så podden kommer att heta Attraktionslagen 2.0

Vi inspireras verkligen av varandra och inser att våra olika ämnen korsbefruktar varandra på ett supercoolt sätt, jag från den flummiga världen (pling-pling-världen som Lili kärleksfullt säger hahaha) och hon mer akademisk.

Allt från buddismen och de 10 livstillstånder till frekvenser, dimensioner, kabbala och beteendevetenskap har gemensamma nämnare med attraktionslagen som vi kommer att ta upp. Ska man förstå en av universums naturlagar så behöver man förstå många olika nivåer av vår verklighet och vad som krävs av oss för att vi ska kunna skapa rätt energier i våra liv.

Har du frågor eller funderingar angående attraktionslagen så skriv gärna en kommentar så kan vi ta upp det i ett avsnitt.

Poddavsnitt – Attraktionslagen med Lili Öst

 

Mer kommer…

Kram & namaste Vivi

 

Lili jobbar på…

Vår härliga utsikt…

 

 

 

 

11 thoughts on “Jag och Lili Öst är på en mission angående attraktionslagen. I går så hade vi en riktigt wow-dag full med insikter.

 1. Så verkligt intressant det är med “korsbefruktningar” som dom du skriver om Vivi!Jag har alltid gillat såna mellan mogna vettiga människor som inte lever i tron att de själva sitter på den enda “sanningen”. Så bra att ni delar med, det är superstimulerande för hjärta och hjärna! Kram till er båda!

 2. Hej! Jag vill gärna ha tips för hur man behåller motivationen att jobba med attraktionslagen, träning eller vad som man börjar med. Där upplever jag en viss svårighet som jag önskar övervinna. Har man redan eft nätverk kanske det går bättre?
  Kram från Carina

 3. Hej 🤗
  Jag skulle vilja veta om jag höjer mig en nivå men hur ska jag få med mig min man?
  Jag känner att han tar ner mig hela tiden.
  Själv vill han ha en förändring men han är väldigt noga med att ha koll på ekonomin mm.
  Jag är dragplåster, vilket tär på min energi.
  Tack för en bra podd!!!😍👍🏻
  Mvh Ann

  1. Detta var bara ett tips som jag skulle vilja höra mer av i din podd.
   Hur man gör i ett förhållande där en höjer sig och den andra inte.
   Mvh Ann

 4. Wow vilken kraft och sanning. Rakt in i hjärtat. Kan höra mig själv ibland när jag gnäller. Min inre röst säger- men måste du låta så sur och gnällig.Du ser väl hur mottagaren reagerar och dras med ner i gnället.Den här podden lyfte mig verkligen.Tänker ofta på atttaktionslagen i och ur mina och andras handlanden.Vill gärna höra mer kring detta ämne =)Tackar från hjärtat ♡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *