Jäkla gnällosar…låt mig va!

Uj vilka människor man träffar på ibland. Sitta i telefonkö och sedan komma fram till en ultra surkart är ingen bra start på dagen. Känns som dom jävlarna försöker krossa mitt jäkla leende och köra ner det i halsen på mig…funkar inge vidare kan jag säga. Jag är en sån där läskig fullblodsoptimist som retar gallfeber på surisar mest hela tiden. Jag är dessutom skita bra på att be dom dra åt helvete…övertydligt!

Ta ett förbannat lyckopiller och sluta terra oss andra stackare! Skärpning! Det verkar inte finnas någon hejd på gnällisarnas framfart när det gäller att göra livet surt för omgivningen.

Så trött på människor som går omkring och gnäller och tycker att det mesta är fel och skit. Nej, det är inte det minsta synd om er! Nej! det är ingen mänsklig rättighet att vara surkart! Tugga i er!

Viket är hälsosamast? Att gå omkring och få utlopp för sin frustration och ilska eller hålla inne med den? Eller ligger svaret i att täppa till den stora truten på gnällosarna så vi andra kan få ett anständigt och hälsosamt lyckligt långt liv?

Så, nu ska jag plocka fram min lösnäsa och sluta gnälla för ett tag….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *