Just nu så jobbar jag så här med andevärlden…

I bland måste man testa något nytt. Så härom dagen så kom jag på att jag ska fråga någon i andevärlden en fråga innan jag går och lägger mig och be den svara mig i drömmen.

Detta kan ju vara lite klurigt, inte för att jag inte litar på dem på andra sidan utan snarare att det gäller att ta med sig det som sker på en omedveten nivå och medvetandegöra den i mitt vakna liv.

Jag har ganska lätt att komma ihåg mina drömmar men de är flyktiga så det gäller att vara fokuserad när man vaknar och skriva ner direkt. Även om man kommer ihåg sina drömmar så kan ju frågan gå förlorad i drömlanskapet och man minns en massa annat än just det.

Jag har ju fått information genom drömmar förr, då antingen genom att det har kommit oväntat eller genom att jag bett om någon hjälp som jag fått dagen efter. Men jag har aldrig tidigare jobbat med att aktivt ha dialoger där jag ber om att de ska berätta något speciellt för mig på natten. Man bör dock vara vaken för att informationen faktiskt kan komma på andra sätt en just i drömmen. Så som alltid i det andliga livet så behöver man vara uppmärksam…

Min fråga till en utvald bortgången på andra sidan är “hur ser det ut på andra sidan där du är”.

Nu ska jag tjata in denna fråga under många kvällar om jag inte får svar direkt, eller rättare sagt, om jag ej minns…

Det här ska bli spännande och jag återkommer med hur det går.

Kram och namaste

Vivi

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

9 thoughts on “Just nu så jobbar jag så här med andevärlden…

  1. Åh vad spännande. En fråga som de flesta undrar över. Hoppas att du får svar, åtminstone en liten vink😉.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *