Kurs 4 i Kristaller & Stenar – Aqua Aura Kristall (kanaliserings kristall)

Alkemi

Aqua aurans höga vibrationer skapas i den alkemiska process som används när man doppar den rena kristallen i guld vilket transformerar den till en blå vacker och magisk kristall.

Kanaliserings kristall

Aqua auran har har en kraftfull och intensiv vibration och kallas många gånger för kanalisering-kristall då den kan hjälpa oss att öppna upp för högre kommunikation vid kanalisering eller automatisk skrift, den gynnar vid alla flerdimensionella kontakter. Den aktiverar vår själsenergi och fördjupar och utvecklar vår andliga växt och mediala förmågor. Kristallen ger en positiv effekt vid alla typer av meditationer och öppnar upp portarna till änglarna.

Helande

Man kan använda aqua auran för att förstärka andra stenar och kristaller vid helande, samt när man aktiverar och renar chakran. Den kan även lugna, rena och läka auran och skydda mot negativa energier. När vi arbetar med kristallen så kan vi få begränsningar att släppa samt öppna upp för det nya som är på väg in. Aqua auran har en lugn och avkopplande effekt på den emotionella kroppen och är fantastisk på att frigöra negativitet och stress.

Chakra

Aqua auran arbetar på hals-chakrat och hjälper oss att förbättra vår förmåga att uttrycka våra känslor mer konstruktivt och får oss att våga stå för vår inre sanning utan rädsla. Den stödjer även thymus och hjärtchakrat så att vi kan kommunicera på ett mer kärleksfullt sätt. Även det tredje ögat påverkas starkt vilket stärker den andliga och mediala kommunikationen.

Namasté Vivi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *