Landat i Spanien…

Så himla skönt att komma i väg till lite värme. Solen skiner även om det blåser en del, men ingen snö så långt ögat når hahaha. Nu är det är sista semestern innan vår lilla valpis kommer hem, sedan så kommer livet på ett helt nytt sätt att snurra runt någon mer än mig och Anders och det behöver vi. Just nu så räknar vi dagarna tills vi får hämta hem vår lilla Lizzy.

Denna semester har jag dessutom bestämt mig för att inte jobba på, det blir första gången på cirka 5 år. Anders brukar bli knasig på mig hahaha. Det enda är väl att det blir lite bokskrivande på morgonkvisten innan Anders vaknar….och bloggandet, för det är ju också mitt arbete.

I går eftermiddag så landade vi här i Puerto Banos i Marbella.

Utsikt från vår terrass

Terrassen…

Hotellrummet…

Hotellet

3 thoughts on “Landat i Spanien…

  1. Fint vivi!!! Ska åka dit senare!!! Signera min bok!!!
    Kraaaaaaammmmmm. Ha de bra!! Kolla sportbilarna i marbella!!!! O hårdrock café!!!

  2. Åh så mysigt det ser ut Vivi. Ja nu blir det mycket att stå i när valpen kommer så det gjorde ni rätt i att åka nu. Tycker det skall bli så spännande att höra om valpen sen . Själv startar jag min hundkurser nu i April. Som du ju vet så har jag arbetat i Psykiatrin och så är jag hundinstruktör..hundar och människor är till en viss del ganska lika i sitt beteende tycker jag ibland 🙂 Njut nu av sköna vackra intryck god mat och dryck 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *