Lizzy De Hex i sina hoods på söder

Här går jag varje morgon till mina favvoplatser – hundgårdarna i Tantolunden. Matte och jag har 2 timmars kvalitetstid utomhus varje morgon, idag blev det 3 timmar. Vi har också två speciella stenar där vi alltid sitter tillsammans i vardera parken, det tycker jag är mysigt ❤️ Visst är hösten vacker? Jag älskar verkligen vårt södermalm ❤️ Puss & kram Lizzy De Hex ❤️

4 thoughts on “Lizzy De Hex i sina hoods på söder

  1. Tycker dina bilder från ”ditt” Stockholm är så härliga att se. Du ger mig en helt annan uppfattning om vår huvudstad än den jag mött. Hur vacker och mysig den faktiskt är, iaf på Söder 😉 där jag aldrig varit..
    De gånger jag är i stan så blir det mest Gamla Stan, som jag älskar..trots turister och kommers.
    Och man kan ju faktiskt ha hund i stan 😃
    Kram

    1. Ja, det är nog ofta så. Man behöver lära sig stan för att hitta oaserna. Söder tycker jag du ska utforska nästa gång. Tantolunden, Monteliusvägen, Hornstullsstrand, Mariatorget är några fina platser. Man promenerar lätt mellan söder och Gamla stan, endast slussen ligger i mellan. Att bo nära en stor park med bra hundgård är toppen, Tantolunden och Gördet är toppen, även Djurgården. kram vivi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *