Lizzy har haft inskolning i tunnelbanan

Nu är det dags för lilla fröken som har blivit 5,5 månad att skola in sig i lokaltrafiken. Idag började vi med ett studiebesök. Trappa, hiss, gå genom spärrar och sitta och hänga på perrongen och höra tunnelbanorna komma och gå fick räcka idag. Allt gick toppenfint även om hon försökte hisstrejka på hemvägen trotts att hon åker hiss varje dag. Får se hur det går nästa gång. Nästa vecka tror jag vi kör varje dag, så himla bra socialträning och vem vet när hon behöver åka tåg?

9 thoughts on “Lizzy har haft inskolning i tunnelbanan

  1. Superbra träning. Alldeles för få som tränar sånt idag. Hon ser lugn och avslappnad ut. Jag åker buss o tåg från Forshaga till Enköping med mina hundar en gång/ månad. Ska även börja träna valpen. Har ingen bil så det måste fungera. 😀

  2. Det är bra träning och kallt ner i tunnelbanan så ni kan hänga där länge och se tågen komma och gå…men hon är så lugn o trygg så det blir inga problem …

  3. Jag har förstått att du är en människa med många starka strängar på din lyra Vivi. Förutom att du är andligt och medialt välutbildad, så är du väldigt rolig tycker jag, och jag skrattar så gott när du skriver om Lizzy eftersom jag också är en riktig hundmänniska.Åh fasiken vilken bra hundpedagog du är, jag gillar dina genomtänkta metoder. Så bra att tänka på det där med tunnelbanan… Duktig och läraktig är hon lilltjejen Lizzy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *