Lizzy på valpkurs och pusskalas

I tisdags skulle vännen Monica Silverstrand resa hem till Spanien men innan hon åkte så ville hon komma förbi och gosa lite valp. Hon har själv haft världens underbaraste golden som hette Calle. Så himla mysigt.

 

På kvällen gick vi på valpkus med Lizzy på Tassar av stål på Ringvägen, kanon ställe. Det var både teori och praktik vilket var bra så en massa nya rön har kommit sedan jag hade valp sist. Intressant.

Valpisarna fick inte hälsa på varandra och vi började med passivitetsträning. Dvs hunden skulle lugnt ligga på en filt och tugga ben med andra hundar runt sig medan fröknarna pratade. För Lizzy var detta inget problem, hon har lätt att gå ner i varv så hon var rena kursettan hahaha. Andra hade svårare. Sedan blev det balansträning och nosjobb. Fin näsa tyckte fröken som nästan höll på att gosa ihjäl Lizzy. Så blir det när man är sådär söt ❤️🐶🤣

 

På onsdagen kom syrran Kristin förbi, hon är vår kommande hundvakt när det behövs. Kristin brukade passa min dobermann när det begav sig så med henne känner vi oss trygga. Syrran älskar både djur och människobebisar.

 

Efter hundgos så gick vi och käkade tapas på Ramblas medan Lizzy fick vara hemma med husse. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *