Månadens – Astro/Tarot för April – Kärlek, arbete & allmänt

Månadens – Astro/Tarot för April – Kärlek, arbete & allmänt

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA månader så känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)

Arbete – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla i längden då en förändring behöver göras. Du ser även över ditt nästa steg då du befinner dig i en valsituation. Du gör också något du verkligen tror på i arbetet och du följer din passion och kraft. Det finns en även stark dragningskraft till något eller någon.

Kärlek – Det sker även en förnyelse i ditt kärleksliv på någon nivå. Det är en utveckling som ökar förståelsen. Du ska inte forcera något just nu utan låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit och lite tålamod då allt sker när det är rätt ögonblick och du kommer att veta när det inträffar. Det kan även vara så att något faller på plats utan att du behöver direkt göra något för att det ska ske.

Allmänt – En flytt eller ett nytt arbete kommer din väg om du önskar det, eller så ligger det ett nytt fokus runt arbete eller flytt, i vilket fall som helst så indikeras en större förändring i de områdena. Något i ditt liv fungerar inte riktigt som du önskar just nu så du får göra om och göra rätt. Det kan innebära att du måste börja om eller välja en ny väg. Något ligger också i fokus nu som manifesterar sig eller får en ytterligare fortsättning till maj. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Det ligger lycka och tur i arbetet, något positivt kommer din väg utan någon större ansträngning från dig själv. Denna månad har du mer tur eller flyt än i den förra då du går in i en bättre fas vilket leder till positiva förändringar. Vänskap eller ett samarbete får också en betydelse. Nu har du även en möjlighet att bygga på något som kommer att bli riktigt bra. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst i längden.

Kärlek – Ny relation, kärlek, förälskelse eller stark fertilitet är sådant som ligger i fokus. Trivsel, glädje och gemenskap ligger också starkt denna månad. Är du singel så är detta en bra månad för flirt även om man inte starta något nytt just nu. Har du en relation så är det en kärleksfull månad även om det kan vara så att ni är mycket uppe i era egna grejer. Du är även mer självständigt nu, kanske är det så att du har ett behov av att vara mer för dig själv.

Allmänt – Detta är ingen tid där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu.  Denna period befinner du dig lite mer utanför hemmet än du gjort på ett tag. Det kan vara i naturen lika väl som i en social samvaro. Det finns positiva känslor som har med gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är även en tid som förstärker vänskap, samarbeten eller kompanjonskap. Ni tar ett nytt steg som för er närmare varandra eller ett mål.

(född 10/4-19/4)
Arbete – Något som nu är aktuellt i ditt arbete blir klart i månadsskiftet juli/augusti. Du känner dig under månaden lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod då du fixar det. Du tänker även mer på dig själv och ser till att du får vad du vill ha, behöver eller önskar. En arbetsförändring sker och ditt arbete tar en ny riktning eller vändning. Vill du ha ett nytt arbete så är detta en bra tid att ta itu med det. Beroende på vad du jobbar med så kan det även innebära ett nytt projekt eller liknande. 

Kärlek – Det sker även en förnyelse i ditt kärleksliv på någon nivå. Det sker en utveckling som ökar förståelsen för något eller någon. En kvinna bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv eller om kärlek. Man är ärlig och sann i sina avsikter och visar vem man är eller vad man vill.

Allmänt – Du upplever någon form av stress eller konflikt just nu. Det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete eller engagemang, eller så är det en begränsning eller konflikt i ditt arbete eller på din arbetsplats som visar sig eller påverkar dig utöver arbetet. Det ligger också ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked. Det du har lagt tid och energi på tidigare kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Det finns en glädje tillsammans med andra. Någon eller några finns där för dig och ger ett behövligt stöd. Samarbete och partnerskap är gynnsamt och ni har förmågan att lyfta fram och stödja varandra. Nu är en tid för en paus eller vila då du behöver lugn. Tidigare stress eller konflikter lägger sig och du känner en ny ro eller trygghet.

Kärlek – Något nytt kommer igång i kärleken vilket leder till att det väcks nya tankar, känslor, idéer och drömmar. Nu skapas det nya förutsättningar som ger en ny grund som faller på plats eller får en ytterligare dimension under mars månad nästa år. En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det ligger också en möjlighet runt en fest eller social samvaro, speciellt om du är singel. Frihet, en kärleksresa eller en kontakt med någon i ett annat land ligger starkt nu. Det kan även vara någon annan som reser.

Allmänt – Du står upp för dig själv och vad du vill, tycker och känner och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla. Något sker även i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas i juni. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns en specill kärlek och omtänksamhet runt dig. Du känner också en stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt. Du agerar nu för att sätta det hela i rörelse.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Du eller din arbetsplats går igenom en transformation som innebär en större förändring på något plan. Något blir klart och avslutas och du gör dig redo för att gå in i något nytt. Nya möjligheter kommer din väg då du lämnar en gammal väg. Du ser även något nytt eller så ser du ur ett helt nytt perspektiv. Du vågar ta nya steg och närma dig din sanning.

Kärlek – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla. En förändring behöver göras vilket leder till ett nytt steg eller en ny väg. Hjälp eller stöd kommer din väg gällande kärleken och du behöver inte göra allt själv, men du måste själv släppa in för att det ska kunna ske.

Allmänt – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt. Om du blir besviken eller nedslagen så använd den energin som bränsle i dina kreativa projekt. Du får exakt det du behöver, avsett om det är en lärdom eller en kunskap för att komma vidare i det du står i. En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera

(född 10/5-20/5)

Arbete – En intressant eller spännande möjlighet i arbetet öppnar upp en ny dörr för dig denna månad och du är redo att gå framåt och ta för dig av det som erbjuds. Den här perioden kan även bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad eller så har du för mycket att göra på jobbet, det kan även vara så att du inte hinner med som du eller någon annan önskar.

Kärlek – Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att dra till dig det du önskar i kärleken. Denna månad bjuder även på en lycklig eller glädjande händelse och kärleksfull vänskap. Det blir även bättre i kärlekslivet i denna månad och du känner att det går åt rätt håll. Det kan även vara så att du har lite tur och känner att allt flyter på eller trillar på plats.

Allmänt – Det kommer ett meddelande angående en trygghet, välmående, ekonomi eller hälsa som får dig att känna en förståelse. Det kan även vara så att du får svar på något du undrat över. Det är även en månad som kommer med lugn och ro. Det är en tid för en paus, avvaktan eller lite extra vila. Det ligger också ett skrivande eller läsande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support.

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)

Arbete – Gemenskap, samarbete eller partnerskap är gynnsamt just nu. Även ett positivt avtal, beslut eller en överenskommelse ligger starkt denna månad. Något positivt sker arbetsmässigt eftersom någon vill dig väl. Våga be om det du önskar gällande ditt arbete så kommer det din väg, för om du inte själv agerar så kommer inte energin igång.

Kärlek – Något kommer igång i ditt kärleksliv som får ett ytterligare resultat runt Valborg. Det finns en stark känsla av att man är älskad och omtyckt samt att gemenskapen är starkt. Har man en relation så stärks kärleken och man tar den till en ny nivå eller skapar något nytt tillsammans. Är man singel så är det en bra period att träffa någon om man är öppen för det. Du kommer att vara ärlig inför dig själv eller någon annan gällande med vad du känner eller tänker. Endast du vet vad du verkligen önskar eller vill ha och ditt fokus ligger på att reda ut dina känslor eller tankar.

Allmänt – Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte att stå tillbaka och inte våga så du tar ett steg framåt. Du får vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt så fortsätt framåt. Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. Det kommer även ett meddelande angående trygghet, välmående, ekonomi eller hälsa just nu. Det kan även vara så att du får svar på något som skapar en ytterligare trygghet.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinnlig chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet denna månad. Det kan även vara du om du är en kvinna som får mer kraft och energi vilket gör att du tar tag i något viktigt. Något du önskar eller hoppas på sker dessutom denna månad.

Kärlek – Du har nu möjligheten att förbättra en relation eller så omvärderar du och ser kärleken ur ett nytt perspektiv. Det ligger något gällande kost eller mat runt dig eller en partner, det kan även vara en speciell middag som är i antågande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet eller relationen?

Allmänt – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en kvinna som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig just nu. Det kan även vara en kvinna i någon form av lärarroll. Du påverkas också starkt av det skönhet, estetik eller så ligger ditt eller ditt hems yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra värden just nu som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar mycket inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp människor. Just nu så fokuserar du på dina prioriteringar, det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som är viktigt för dig.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken) eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, ordningsam eller ovanligt tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad.  Det kan även vara du själv om du är kvinna som agerar i den energin. Man organiserar eller har möten som stärker grunden eller planeringen för dig eller dina projekt. Du är även ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill göra.

Kärlek – En situation healas och något som har känts jobbigt blir nu till det bättre, det kan röra sig om en konflikt eller om känslor som inte har tagits på riktigt allvar. Antingen så är du eller någon annan inte riktigt i kontakt med sina känslor fullt ut, eller så är man inte speciellt engagerad. Det kan bero på att man vill vara lite själv eller så vill man avvakta.

Allmänt – Denna period vill du inte sitta inne eller så befinner du dig av någon anledning mer utomhus eller bland människor. Du har dessutom en starkare känsla för att stå på egna ben eller så behöver du mer egen tid. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en inre styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. Detta är ingen tid där du startar upp något nytt utan du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu.

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – Arbetsmässigt denna månad så finns det ett ökande av stöd, framgång eller ett ekonomiskt tillskott. Det du nu engagerar dig i kommer att växa och utvecklas under närmsta året. Det finns en stark omvårdnad och samhörighet. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst i längden att vara storsint och inte förstora upp bagateller.


Kärlek – En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det finns också en möjlighet runt en fest eller annan social samvaro, speciellt om du är singel. Det ligger överlag en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna period. Kärlek är gynnsamt och du mår bra tillsammans med andra. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt eller att ha en flirt. Har du redan en relation så förstärks känslorna och man känner en styrka tillsammans.

Allmänt – Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något nu är på gång, något håller på att hända eller förändras. Det kan också vara något som du tidigare har varit med om att sätta igång som nu får sitt svar. Det är också något som du funderar över som oroar dig men du ska inte oroa dig då allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Du känner även en stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Utlandet har en betydelse i ditt arbete, det kan gälla kontakter, utländska personer eller så är det du eller någon annan som reser. Du känner även att du har kommit förbi något problem eller hinder. Det kan även ligga ett nytt jobb, projekt eller en ny möjlighet att komma vidare till något nytt om du önskar det. Det är även något som inte riktigt har blivit som du eller ni hoppats på så man måste bygga upp på nytt.

Kärlek – Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. En situation healas och något som har känts jobbigt känns nu bättre, det kan röra sig om en konflikt eller om känslor som inte har tagits på allvar. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt snart kommer att hända eller vad som ligger framför dig. Du ser även ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam och skapar nya möjligheter.

Allmänt – Du fortsätter framåt i det du redan skapat då detta inte är en månad då du byter ut något eller gör en helt ny start utan du använder den erfarenheten och kunskapen du redan har för att komma vidare. Du oroar dig även för något som du inte behöver oroa dig för då allt löser sig på ett sätt som du kanske inte förutsåg och du kommer då att se att den oron du hade var obefogad. Du delar även med dig av något som du har skapat. Din kreativitet är stark och det finns ett intresse för dig som person eller för något du skapar.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinnlig chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet denna månad. Det kan även vara du om du är en kvinna som får mer kraft och energi vilket gör att du tar tag i något viktigt. Något positivt sker arbetsmässigt för att någon vill dig väl, det kan även vara en uppskattning som kommer din väg. Blommor eller växtlighet får en betydelse, det kan även vara så att du arbetar med eller använder dofter eller oljor som healar. Ha gärna väldoftande blommor på ditt jobb för allas välmående och trivsel.

Kärlek – Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad så våga något i ditt kärleksliv! En kvinna påverkar dig i ditt kärleksliv som är född i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, envis och tålmodig. Det kan även vara du som är i den energin och som tillför en ny stabilitet och en mer grundad känsla.

Allmänt – Förändringar sker just nu pga ett eget val då man vet vad man vill och vill ha saker på sitt sätt. Det finns en stark målmedvetenhet och man sätter sig själv främst då man inte riktigt har tålamod med andras idéer eller önskningar. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen mot någon annan eller mot dig själv. Du delar också med dig av något som du har skapat då du är generös och omtänksam. Din kreativitet är stark och det du gör intresserar andra.

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad och du vågar något eller tar ett större steg som för dig närmare ett mål eller en idé.  Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig i arbetet denna månad. Du har tidigare känt dig fast eller instängd men nu kommer du ut mer eller känner en ny frihet.

Kärlek – Gemenskap, familj och starkare familjeband ligger starkt denna månad. Du tar även ett steg framåt för att främja kärleken och samhörigheten. Moderskapet ligger starkt och du är i den fasen i ditt liv. Du ät nämligen väldigt kärleksfull, omhändertagande och vårdande i din energi. Vatten får en betydelse gällande ditt kärleksliv, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du/ni nu?

Allmänt – Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske är det så att du har ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på gott eller ont nu bekräftas eller kommer till andras kännedom. Det kommer också någon möjlighet din väg som innebär att du ser över dina alternativ och vilket ditt nästa steg ska bli. Du är klarsynt och besitter en visdom i frågan som gör att du vet hur du ska göra eller vad du vill.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Denna period så har du lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan, försiktighet eller så mår du kanske inte riktigt bra. Du står även i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt. Du förbereder dig inför ditt nästa steg vilket kan innebära en liten paus innan nästa steg.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna period. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks kärleken. Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är hon kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu.

Allmänt – Det ligger mycket tankar och funderingar just nu och kanske blir det inte så mycket gjort. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart förrän i månadsskiftet okt/nov, eller så är det då först då det hittar sin form. Sådant som har betydelse för dig denna månad är tankar, drömmar, skapande, skrivande eller något som du varit omedveten om som nu kommer upp till ytan. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring där så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, att du är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Det sker ett slags uppvaknade och du kommer till en insikt som får en större betydelse för dig. Kvinnlig gemenskap ligger i fokus men även ett stöd från en eller flera organisationer finns. Du möter någon med stor visdom och kunskap samtidigt som du förlitar dig på att din intuition leder dig rätt då du har förmågan att själv känna in vad som är rätt för dig eller det du arbetar med. På någon nivå så påverkar även fåfänga, skönhet eller det yttre dig.

Kärlek – I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp från din sida eller från någon annan. Det ligger kost eller mat runt dig eller en partner, det kan vara så att en speciell middag är i antagande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet eller en relation?

Allmänt – Just nu så fokuserar du på dina prioriteringar, det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som är viktigt för dig. Du har en kraftfull energi nu som visar på att det antingen i stort händer mycket eller så är det inom ett område. Det är en händelserik period med full fart. Om du har lagt en grund för att något ska komma igång så sker det nu, och om du har väntat in att något ska komma igång så händer det äntligen. Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras, kanske börjar du träna eller röra på dig.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)
Arbete – Du går igenom en reningsprocess och du renar ditt sinne och släpper negativa tankar som får dig att motarbeta dig själv eller andra. Detta sker för att du ska kunna släppa och få nya bättre resultat. Du avvaktar samtidigt med något och ligger lite lågt. Allting har sin tid och det är viktigt att du inte forcerar sådant som inte ännu ligger i tiden. Använd din fingertoppskänsla.

Kärlek – I ditt kärleksliv så påverkas du denna månad av någon inre stress. Det kan vara så att det är du som upplever stressen eller så finns det en person runt dig som känner sig stressad, eller både ock. Kärlek och känslor ligger runt ditt hem och det är en månad att njuta och ha trevligt i hemmet. Du drar till dig efter hur du fokuserar så det är viktigt att du fokuserar rätt. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

Allmänt – Det ligger ett fokus på egna val och du gör som du vill oavsett vad andra tycker och tänker. Du går din egen väg och du investerar i dig själv, det kan handla om att du ger dig själv något extra, tar hand om dig själv eller har egen tid. Det är också en tid med lärdomar och insikter som kommer via en klok eller andligt utvecklad kvinna. Hon är kärleksfull och har healande resurser. Det ligger även ett viktigt lärande för dig eller så lär du själv ut något just nu.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Något går bättre än förväntat. Du har dessutom tur och flyt med något som för dig är viktigt. Du känner därför en lycka och tillförsikt inför framtiden. Du har känt dig eller varit lite instängd i ditt arbete eller på arbetsplatsen ett tag men nu kommer du ut med det du gör eller så kommer du ut mer bland människor. Det är dags att kliva fram eller att visa upp vad du har åstadkommit.

Kärlek – Något nytt känslomässigt startar upp, det kan vara en ny relation eller en förälskelse om man är singel. I en fast relation visar det på nya positiva och glädjande känslor i relationen.  Du är ger dig även i kast med att utföra något du vill eller önskar inom kärleken. Du känner även att du nödvändigtvis inte måste ha någon partner som bekräftar dig då du känner dig stark i dig själv.

Allmänt – Du känner en stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt vilket skapar nya vägar. En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig också på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från barndomen. Nu kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Eller en större förändring gällande bostad eller arbete. Det kan även vara så att det börjar inifrån just nu för att senare materialiserar sig i din yttre värld. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Det kan mycket väl finnas ett nytt arbete för dig just nu om du är ute efter det. En förändring sker och du bygger upp en ny grund utifrån det som tidigare inte fungerade. Det kan även mycket väl vara så att du vågar bygga något helt nytt utifrån en ny tanke eller mall. Även kvinnlig gemenskap ligger i fokus. Du får också ett stöd från en eller flera organisationer. Du möter någon med stor visdom och kunskap samtidigt som du förlitar dig på att din egna känsla och intuition vilket leder dig rätt då du har förmågan att känna in vad som är rätt för dig eller det du arbetar med. På någon nivå så påverkar även fåfänga, skönhet eller det yttre dig.

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna period då kärlek är extra gynnsamt. Det sker även en förnyelse i ditt kärleksliv på någon nivå. En utveckling sker som ökar förståelsen. Har du redan en relation så förstärks känslorna.  Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Du investerar också i dig själv, det kan handla om att du ger dig själv något extra och du tar hand om dig själv eller har egen tid.

Allmänt – Du upplever nya positiva känslor då något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga. En spirande förälskelse finns, den kan vara för en person likväl som för ett djur, projekt, en sak eller situation. Oroa dig inte, allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Ärkeängeln Micheal hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller lite mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Det är mycket tankar och funderingar just nu vilket kräver att du har lite tid för dig själv så att nästa steg klarnar. Det kan även ligga en utbildning under månaden eller så tar du till dig någon ny kunskap. Nu är det dags, det är nu det sker, det som har satts igång manifesterar sig. Det finns även ett beskydd och någon ser om dig. Den kan kännas tufft att ta emot hjälp men det är för det bästa.

Kärlek – Det ligger någon begränsning i ditt kärleksliv denna månad. Antingen så blir det inte som du önskat eller har du eller någon annan dåligt med ork vilket skapar en viss distans. Det är ingen månad där man träffar en ny partner. Släpp taget om kontrollen i ditt kärleksliv och låt universums visdom hitta lösningen.

Allmänt – Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra. Nu kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. Det ligger också något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Man bestämmer sig för något och håller sig till det. Det är också något som har med rättvisa att göra som gör sig påmint, kanske är det så att du väger för eller emot. Du lägger en grund i något som får en ytterligare betydelse i september, det kan också innebära att det hela går in i en ny fas då.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Du är tillräckligt stark för att driva igenom något arbetsmässigt eller att utföra något du vill. Du kan skapa en positiv utkomst. Så tro på dig själv. Den här perioden kan bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad eller så har du för mycket att göra på jobbet, eller så hinner du inte med som du eller någon annan önskar. Positiv energi kommer in och läker något som antingen varit jobbigt eller motig, det kan även handla om förbättrad hälsa eller så arbetar du med hälsa, healing eller välmående.

Kärlek – I ditt kärleksliv påverkas du denna månad av en inre stress eller så behöver du distansera dig lite. Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon. Det kan även vara så att du trivs väldigt bra själv och befinner dig på en kraftplats där du tanker energi.

Allmänt – Du lägger just nu ner mycket energi och arbete på något som du önskar ska ge resultat, det kan vara så att utdelning ligger lite längre fram men att det är nu du gör arbetet. Det är nämligen en tid med extra arbete på någon nivå. Du söker även och får till dig en ny eller kompletterande information inom något du har fokus på. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du släpper även en känsla av skuld eller dåligt samvete.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Något du önskar eller hoppas på sker. Du jobbar denna månad själv eller lite mer självständigt än tidigare, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv med dina egna tankar för att reda ut hur du vill göra eller hur du ska gå framåt. Det kan även ligga en utbildning eller en ny kunskap för dig eller så är det du som lär ut. Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är och vad man vill och det finns en tydlighet där man på gott eller ont är ärlig mot sig och andra.

Kärlek – Man känner en begränsning som gör att man backar lite eller så känner man inte att man får den uppmärksamheten man vill ha. Nya möjligheter ligger runt ditt eller din partners arbete eller så kommer arbetet i mellan på något sätt. Det kan vara en ny idé eller ett projekt, och att något skiftar på ett positivt sätt. Är du singel så har arbetet eller en arbetsplats en större betydelse just nu vilket gör att kärleken inte riktigt är i fokus.

Allmänt – Det finns ett inre dömande som behöver förändras så att du kan möta omvärlden på ett nytt sätt. Du gör även en omvärdering eller tänker på ett nytt sätt som förändrar och förbättrar en gammal grund. Det är även en månad som kommer med mer egen tid vilket leder till lugn, ro och att man vänder sig inåt i sig själv. Det är en tid för en paus, avvaktan, vila eller meditation. Du känner även en ny inspiration som hjälper dig framåt i något som är betydelsefullt för dig.

Skorpionen 23/10-21/11

(född 23/10-2/11)

Arbete – Nu finns en målmedvetenhet och du är mer målinriktad än tidigare. Du går din väg och vill göra saker på ditt sätt. Även en kort resa över tid eller distans planeras eller blir av nu. Du och de du samarbetar med har ett spirituellt och arbetsmässigt stöd och starkt beskydd. Det finns en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt för dig. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer. En bra månad att arbeta på att förbättra de relationer man har.

Kärlek – Man ser något eller någon ur ett nytt perspektiv. Även en familjehögtid står i fokus. På någon nivå så är nu färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas. Det är något du måste släppa taget om för att något nytt ska kunna komma in. Ju mer du håller fast vid det gamla ju svårare är det att komma vidare.


Allmänt – Ärkeängeln Micheal hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål. En tid med lärdomar och insikter som kommer via en andligt utvecklad kvinna. Hon kan även ha healande förmågor vilket får dig att må bra. Antingen så står du i något lärande eller så lär du själv ut just nu. Du lägger även mycket energi och arbete på något som du önskar ska ge resultat, det kan vara så att utdelning ligger lite längre fram men att det är nu du gör arbetet. En tid för extra arbete på någon nivå.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Du har svårt att bestämma dig och du velar medan du ser över de olika möjligheterna som ligger framför dig. Du kan också befinna dig i en valsituation som påverkar andra. Positiv energi kommer in och läker något som antingen varit jobbigt eller motig, det kan även handla om förbättrad energi eller så arbetar du med hälsa, healing eller välmående.

Kärlek – En tid för en paus eller vila då det är lite lugnare än vanligt. Det är en stark period för meditation, lugn och inre frid. Är du singel så är detta ingen månad när du träffar någon ny. En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar din månad, eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara du som agerar i den energin. Även modersrollen är stark.

Allmänt – Du lägger ner tid och energi på något där resultatet inte kommer på en gång så ha tålamod. Något ligger runt dig just nu som faller på plats, får en nystart eller går in i en ny fas först i mars nästa år. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu. Något du önskat eller hoppats på sker nu. Det kan även vara så att något faller positivt ut eller till din fördel. Det ligger ett skrivande eller läsande för dig vilket leder dig till en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller stöd.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Det kommer ett arbetsbesked som ger en ny stabilitet på något plan, det kan även vara ett positivt besked angående pengar, ekonomi eller lön. Du står även i början av något nytt som kommer att växa sig starkare och bli större än du tror så ha tålamod med dig själv och själva processen och ge inte upp.

Kärlek – Du omvärderar något i ditt kärleksliv och ser en ny möjlighet. Du låter universum och den eller de som är involverade i ditt kärleksliv veta vad du behöver och du ger i din tur de dem behöver. Du tar ett positivt steg för dig mot det du önskar. Man är även ärlig och sann i sina intentioner och visar tydligt vem man är och vilken tanke man har. Ingen tid för hemligheter.

Allmänt – Något ligger runt dig just nu som faller på plats och får en nystart eller går in i en ny fas i mars nästa år. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu. Du vill inte heller kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst. Det är viktigt för dig att vara sann mot dig själv. En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig också på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från barndomen. Det kan även vara ett litet djur. Det finns ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten eller situationer. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer den.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, ordningsam eller ovanligt tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad.  Det kan även vara du själv om du är kvinna som agerar i den energin. Man organiserar eller har möten som stärker grunden eller planeringen för dig eller dina projekt. Du släpper även taget om något eller någon som inte gynnar dig. Ditt arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent eller liknande.

Kärlek – En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar din månad, eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara du som agerar i den energin eller en moder. Hon bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv eller om kärlek. Du står inför något nytt inom kärleken som nu håller på att växa sig starkare.

Allmänt – Två olika situationer kan uppstå, eller båda. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så får andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft eller din intuition en större betydelse för dig just nu. Snart sker även ett nästa steg i något du vill vidare i. Du får också ett stöd från en grupp eller större organisation. Du backar undan eller säger nej till något som antingen inte känns aktuellt för dig just nu eller så känner du att det inte gynnar dig. Under denna period så avvaktar du också med något eller någon, det kan även vara så att du ligger du lite lågt, håller dig undan eller så tvingas du in i en väntan. Så du behöver ha tålamod med dig själv eller situationen. Känslomässigt så tar du inga stora steg utan du drar dig troligast lite undan. Kanske behöver du få vara lite oaktiv utan att det gör något.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Nu är det dags och det som har satts igång börjar ta form vilket får ni att starkare vilja gå framåt. Du tar tag i en situation, en dröm, ett mål och börjar något nytt. Det är en tid att lita till sig själv och sina känslor, det finns stöd och support eller så möter du möter en ny förståelse.

Kärlek – Det finns en lekfullhet och rolig samvaro, kanske går man på ett äventyr tillsammans någon annan. Denna månad bjuder inte in en ny relation i stället blir det mer bus och spel om man är singel. En möjlighet kommer din väg gällande ditt kärleksliv som leder till att en ny dörr öppnas som du ska gå igenom. Det är något som du förstår eller lär dig något av. Det kan även vara du själv som ger någon annan en läxa. Du får också en vägledning framåt i ditt kärleksliv så ta emot.

Allmänt – Ett avtal, kontakt eller en överenskommelse sker eller planeras. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som påverkar med sina tankar och idéer, eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel, IT-kunnig eller intellektuell som påverkar dig. Det kan även vara du själv i den energin om du är en man. Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu så oroa dig inte.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Det finns en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt. Behöver du stöd eller hjälp så får du det, kanske från oväntat håll. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer. En bra månad att arbeta på att förbättra de relationer man har för att komma längre i sitt arbete. Detta är en månad när du ska försöka ta det lite lugnt och inte stressa, du har lägre energi än vanligt så du orkar inte på samma sätt som tidigare. Det kan också vara så att du får släppa något som känns lite motigt.

Kärlek – Det finns en glädje och busighet vilket kan leda till nya äventyr. Ingen relation startar nu utan det visar mer på att man har roligt och inte tar så seriöst på dejtande om man är singel. Det du har lagt tid och energi på tidigare i kärleken kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

Allmänt – Något positivt sker som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns också humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden så forcera inte. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Ett avtal, kontakt eller en överenskommelse sker eller planeras. Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som påverkar med sina tankar och idéer, eller så är det en man som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig. Det kan även vara du själv i den energin om du är en man. Du kan även få hjälp av någon gällande IT kunskaper.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Denna period så fortsätter du i något du påbörjat sen tidigare, det kan även bli en fortsättning på något som du har pausat ett tag. Det är ingen tid att starta något nytt projekt utan man bygger vidare utifrån den grund som finns. Gemenskap, samarbete och ett stöd är också fördelaktigt. Du eller din arbetsplats går igenom en transformation som innebär en större förändring på någon nivå. Något du har varit engagerad håller på avslutas för att något nytt ska kunna komma igång men du får ha lite tålamod.

Kärlek – Du eller ni om du har en relation lyckas med något önskvärt eller något du föresatt dig. På någon nivå i ditt kärleksliv så känner du en seger eller så når du ett mål. Det ligger även något beslut eller ett avtal runt dig denna månad som har med ditt kärleksliv att göra. Något sker också som får en större betydelse eller går in i en ny fas under september.

Allmänt – Något ligger runt dig just nu som går in i en ny fas om ett cirka år så ha lite tålamod. Estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu, det kan vara så att du bryr dig lite extra om ditt hem. Du känner också en större harmoni och balans vilket får dig att finna en inre stabilitet som kan hjälpa dig att fokusera och veta vilket ditt nästa steg är. Något ytterligare ligger dessutom i fokus nu som manifesterar sig under maj månad. Det ligger också ett skrivande eller läsande för dig vilket leder dig till en gemenskap som ger inspiration.

(född 1/1-10/1)

Arbete – En period med harmoni och balans. Något angående skönhet, välmående eller kroppsvård påverkar dig eller ditt arbete. Nya positiva känslor kommer din väg som ger dig mer optimism och positiva förväntningar inför framtiden. Något nytt som känns bra känslomässigt startar upp. Du möter även en ny omtanke och får respekt och blir lyssnad på, speciellt om du vill framföra något som är viktigt för dig eller ditt arbete.

Kärlek – Du känner dig lite nöjd som det är och anstränger dig inte nämnvärt för att gå framåt eller förändra just nu. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat i ditt kärleksliv då du är inte riktigt framme vid något du önskar än. Kanske är det något som du behöver göra först? Ärkeängeln Micheal hjälper dig just nu med din inre vision och intention gällande kärleken. Du får vägledning i hur du ska manifestera det i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på det du önskar ska ske. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa någon form av kontakt eller engagemang så att något kan komma igång. Har du en relation så känns kärleken extra stark.

Allmänt – Du står inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig också så att du inte stressar fram något som ännu inte är klart. Ha tillit, allt sker vid rätt tidpunkt så gå inte in och forcera. Vatten får en betydelse för dig. Det kan vara så att du planerar en ledighet nära vattnet eller så reser du nu? Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna månad och det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg, du är även en bra vän för någon annan.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Utlandet får en betydelse för ditt arbete. Det kan vara så att du skapar utländska kontakter, importerar eller så handlar det om ett resande eller att man ser nya möjligheter utanför landets gränser. Du känner också att du kommer förbi något problem. Du släpper taget om något eller någon som inte gynnar dig längre. Ett skrivande eller läsande ligger i fokus där man utrycker sig själv, sina tankar, sin visdom, sina avsikter eller insikter. Det kan handla om ett betydelsefullt brev, mail, sms eller så är det om ett kreativt skrivande som innebär någon form av litteratur. 

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt känsloliv på någon nivå just nu. Det finns ingen anledning till oro då allt kommer att bli bra. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt håller på att ske och utifrån det göra egna val. Du ser också ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam.

Allmänt – Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet och en rolig samvaro, kanske även till en fest eller ett event. Det kan även innebära ett nyfött barn. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig. Det måste inte vara människobarn utan kan även handla om djur. Något positivt sker som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns även humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – Hälsosam kost påverkar dig, ditt arbete eller din arbetsplats denna månad, antingen så förändras hälsan eller kosten till det bättre eller så börjas en planering. Du söker dig vid sidan om det arbete du redan har, det kan vara ett parallellt projekt, arbete eller en till uppgift. Det kan även innebära att du nu har två jobb eller börjar skapa något som du vill ska växa sig större med tiden men nu bara är ett intresse. Drömmen är kanske att göra något annat? Nu har du möjligheten att skapa den grunden.

Kärlek – Välmående, trivsel, gemenskap och glädje omger dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds. Du öppnar upp ditt hjärta för att ta emot och ge kärlek oavsett och du sätter igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. En kvinna bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv eller om kärlek.

Allmänt – Något kommer din väg som du har lagt en grund för och du får nu det du förtjänar på gott eller ont, allt beror på hur du har hanterat situationen eller personen tidigare. Det du har gett ut kommer nu tillbaka. Du står även i en början av något eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. En förändring sker som påverkar dig och du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar eller mål. Något nytt kommer i gång som påverkar på flera nivåer.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Denna period kan kännas lite rörig gällande något arbetsmässigt och i värsta fall kan det bli lite kaos på jobbet. Det kan handla om en speciell händelse, eller så gäller det flera små som var och en kanske inte är så jätte jobbiga men som ändå får dig eller er att komma lite ur balans. Hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. Du och de du samarbetar med har ett spirituellt och arbetsmässigt stöd och starkt beskydd så det finns ingen anledning till oro. Var lugn, saklig eller professionell så reder det upp sig.

Kärlek – Något som du hade fokus på eller engagemang i under februari går nu in i en ny fas. Kontakt via internet och/eller inspiration har också en betydelse nu och något man hoppas på sker. Du och de du älskar är inne i en trygg fas och har beskyddad. Romantik, kärlek eller en flirt får en betydelse och för digmot ett mål . Du får en puff framåt.

Allmänt – En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något du undrat över och du tar också tag i något som för dig är viktigt. Du visar prov på en ny våghalsighet, äventyrlighet eller mod denna period vilket leder till att du tar en risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenserna. Du känner även en stor inspiration och en idé eller tanke börjar ta form vilket gör att du agerar för att det ska kunna manifestera sig.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv eller en situation.  Väntar du dig ett meddelande eller en kommunikation så kommer den nu. Kommunikationen kan även höja sig en nivå eller ta en ny form. Det finns en trevlig gemenskap i ditt arbete och samarbete är extra gynnsamt för dig denna månad. Om du arbetar eller är involverad i ett familjeföretag eller liknande så sker något fördelaktigt för dig eller företaget. Detta är en tid att söka förstärkning från andra i stället för att göra allt själv.

Kärlek – I kärleken så vill du bli bekräftad och sedd. Svartsjuka eller avundsjuka kan dyka upp från din sida eller från någon annan. Ett passionerat möte uppstår eller så är det väldigt starka känslor involverade för någon eller något. Du investerar även i dig själv, det kan handla om att du ger dig själv något extra eller så tar hand om dig själv eller så fokuserar du på att ha egen tid.

Allmänt – Det infinner sig en harmoni och balans vilket ger dig en känsla av lugn. Något som har varit ett hinder eller känsla av tillkortakommande balanseras ut. Det finns också ett fokus på vackra ting, inredning eller konst. Det ligger ett svar, bekräftelse eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked. Du går nu framåt i det du vill utan att lyssna på några rädslor då du är modig, orädd och sann mot dig själv. Andra kan uppleva dig som våghalsig eller att du gör något för dem oväntat.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt projekt eller arbete men du är inte riktigt där ännu. Du ska först göra klart det du håller på med. Du kommer snart att gå vidare i detta nya eller så tar du med dig den kunskapen du har fått för att använda den på ett nytt sätt inom det arbetet du redan har. Du öppnar också upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv kan ge tillbaka på ett nytt sätt. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra.

Kärlek – Något nytt föds och skapar en grund för framtiden. Det kan handla om ett människo- eller djurbarn, en idé, tanke eller en positiv nyhet. Det kan även vara ett kärleksprojekt som kommer igång. En trygg, stabil och omvårdande kvinna får också en betydelse för dig i kärleken denna månad. Kontakter eller meddelanden via internet får en betydelse nu. Något man hoppas på eller önskar sker.

Allmänt – Du är mer självständigt denna månad och ägnar mer tid åt sånt som du gillar att göra själv.  Du har inget stort behov av umgänge såvida det inte är i stillhet. Meditation, yoga eller kontemplation kan vara aktiviteter för dig just nu. Att gå inåt i stället för utåt känns viktigt och du lyssnar mer på dig själv. Även studier, en kurs eller högre kunskap kan vara sådant som ligger i ditt fokus. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit utan bara att du söker dina svar inåt. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar, så be ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om. En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig extra starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, det har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Om du arbetar i ett familjeföretag eller liknande så sker en positiv utveckling. Det ligger även starkt runt teambuilding, samarbete eller partnerskap. En bra månad att utveckla alla former av arbete med andra i en trygg miljö. Du kommer även över ett problem som påverkat dig ett tag.

Kärlek – Det finns en kontakt eller ett engagemang via internet. Något du hoppats på eller önskar sker. Det ligger en våghalsighet och mod starkt denna månad och du vågar något i ditt kärleksliv. Just nu fokuserar du på dina prioriteringar, det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och du engagerar dig i det som är viktigt för dig. Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger även starkt denna månad. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark.

Allmänt – Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt. Du visar prov på en ny våghalsighet, äventyrlighet eller mod denna period som kanske förvånar din omgivning. Du tar en risk eller så slänger du dig ut utan att tänka på konsekvenser.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Detta är en tid med mycket arbete eller så blir det något ett extra jobb. Du lägger även ner mycket tid och energi på något som du senare kommer att få utdelning på. Be om det du önskar gällande ditt arbete så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer det nämligen inte igång. Du tar hand om dig själv och fokuserar på vad du vill göra och/eller ditt nästa steg. Du låter inte heller andra påverka dig om det inte känns rätt för dig.

Kärlek – Man är ärlig och sann i sina avsikter och visarvad man står och vad man önskar. Det ligger någon avvaktan runt dig och du väntar på någon ska agera eller att något ska ske denna månad, låt det dock ta den tiden det tar och hasta inte på något. Kanske behöver du ge kärleken lite tid. En möjlighet kommer din väg gällande ditt kärleksliv som leder till att en ny dörr öppnas som du ska gå igenom för att utveckling ska kunna ske.

Allmänt – Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan, kan även röra arbetet eller arbetsplatsen. Det är också en fördelaktig tid för ett lån, bankbyte eller något liknande. Det skrivna ordet är av betydelse där du eller någon annan utrycker tankar, känslor eller insikter. Det kan handla om ett betydelsefullt brev, mail, sms eller så kommer det i form av budskap via litteratur. Du har en mer självständig energi denna månad, det kan vara så att du har ett större behov av att dra dig undan eller vara mer för dig själv. Du fattar även egna beslut och litar till dig själv och din egen kraft.

Kram & Namaste Vivi

4 thoughts on “Månadens – Astro/Tarot för April – Kärlek, arbete & allmänt

  1. Herregud! Har i hela mitt liv läst tidninghoroskop som aldrig stämmer. Jag är skorpion och nästan allt av det du skrivit har redan hänt sen månaden började 😳😇🙏🏾. Jag har föresatsen försökt få tag i dig i flera veckor utan något svar 😔. Hur går man till väga om man vill boka privat sittning med dig?
    Tack på förhand för svar
    /Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *