Månadens – Astro/Tarot för december  – Kärlek, arbete & allmänt

Månadens – Astro/Tarot för december  – Kärlek, arbete & allmänt

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA månader så känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren 21/3-19/4

 

(född 21/3-30/3)

Arbete – En månad med trivsel, lättsamhet och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje och nyfikenhet. Man får även en positiv bekräftelse på något som känns viktigt. Du litar till dig själv och din kompetens och andra ser vad du kan åstadkomma. Du vet själv vad du behöver göra och lyssnar inåt för vägledning. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och intention. Du får vägledning i hur du ska manifestera det i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Kärlek – Oväntade händelser, glädje och gemenskap är sådant som ligger i fokus denna månad.

Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas. men det kan innebära en paus innan du kliver in i det nya. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Det sker dessutom något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig.

 

Allmänt – Just nu så är du lite velig och du vet inte vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Detta är dessutom en tid för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att de yttre får en större betydelse för dig och du bryr du dig lite extra om dig själv. Du är nämligen av någon anledning just nu mer intresserad av sådant som är vackert, skönhet eller kroppsvård än vanligt. Det kan även vara en fest eller dans som får en större betydelse.

 

 

(född 31/3-9/4)

Arbete – Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att du är den som lär ut. Du är healande och har ett djup som du når ut med och du använder din kraft att läka en situation eller relation. Du tar också tag i din situation, en dröm, ett mål eller börjar med något nytt. Ärkeängeln Michaels sköld skyddar just nu dig, din arbetsplats och dina projekt. så be honom om hjälp via bön om du känner att du behöver extra hjälp inom dessa områden.

 

Kärlek – Du har en magisk energi just nu vilket ger dig en förmåga att manifestera något du önskar. En månad med starka och kanske impulsiva känslor. Det kan finnas både attraktion och passionerade känslor för någon, eller så är det vad du själv möter. Du släpper också taget om något eller någon.

 

Allmänt – Du släpper nu taget om något som du är färdig med eller som inte gynnar dig. Du är dessutom mer självständigt denna månad och ägnar mer tid åt sånt som du gillar att göra själv.  Du har inget stort behov av umgänge såvida det inte är i stillhet. Meditation, yoga eller kontemplation kan vara aktiviteter för dig just nu. Att gå inåt i stället för utåt känns viktigt och du lyssnar mer på dig själv. Även studier, en kurs eller högre kunskap kan vara sådant som ligger i ditt fokus. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit utan bara att du söker dina svar själv.

 

 

(född  10/4-19/4)
Arbete – Det finns en stabilitet och trygghet, kanske sitter man även lite fast och inte gör några större förändringar. Detta är ingen period för större förändringar. Man vet vad man har. En period när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Målmedvetenheten är stark och om du står i något för dig viktigt så kämpar du på och släpper inte ditt mål ur siktet.

 

Kärlek – I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp från din sida eller från någon annan. En kvinna bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv. Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse. Ditt inre kommer till uttryck.

 

Allmänt – Just nu så är du lite velig och du vet inte vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Det finns positiva känslor som har med gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är även en tid som förstärker vänskap, samarbeten eller kompanjonskap. Ni tar ett nytt steg som för er närmare varandra eller ett mål.

 

Oxen 20/4-20/5

 

(född 20/4-29/4)

Arbete – Det ligger ett starkt eget val för dig denna period och du gör som du tycker oavsett vad andra säger. Stark Jag energi som kan indikera att du går din egen väg eller sätter dig främst på något sätt. För dig handlar det nämligen om vad som är rätt för dig. Du går dessutom in i en mer händelserik period eller så kommer något äntligen igång och du får då en ny styrka och energi. Om du vänder dig till ärkeängeln Michael så kan han hjälpa dig att genom drömmarna ersätta rädsla med tillit och tro. Han finns just nu med dig och ger mer styrka, mod och självsäkerhet. Våga be om det du önskar ska ske eller som du vill ha så kommer du se att vägen öppnar sig för dig.

 

Kärlek – En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det ligger också en möjlighet runt en fest eller social samvaro, speciellt om du är singel. En period med harmoni, kärlek och balans. Du är dessutom just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Om du är singel så är det fördelaktigt för dig att gå ut och dansa då du får mer uppmärksamhet en vanligt.

 

Allmänt – En tid för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att det yttre får en större betydelse för dig och du bryr du dig lite extra om dig själv. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än annars. Det kan även vare en fest och dans som får en större betydelse. Du är dessutom mer självständigt denna månad och ägnar mer tid åt sånt som du gillar att göra själv. Du har inget stort behov av umgänge såvida det inte är i stillhet. Meditation, yoga eller kontemplation kan vara aktiviteter för dig just nu. Att gå inåt i stället för utåt känns viktigt då du lyssnar mer på dig själv. Även studier, en kurs eller högre kunskap kan vara sådant som ligger i ditt fokus. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit just nu utan bara att du söker dina svar inåt.

 

 

(född 30/4-9/5)

Arbete – Det finns en stabilitet och trygghet just nu och kanske sitter man även lite fast i det man har. Det är nämligen ingen period för några större förändringar. Man vet vad man har. Det finns även en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är extra gynnsamt. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer. En bra månad att arbeta på att förbättra de relationer som finns.

 

Kärlek – En information eller ett meddelande kommer din väg som visar på att något är på gång eller så får du ett förhandsbesked som förändrar. Forcera inget just nu utan låt tiden visa när det är dags för ett nästa steg. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du står också inför ett beslut eller val och ärkeängeln Michael finns med dig och hjälper dig att vara stark, avslappnad och att tro på dig själv eller ditt beslut. Han hjälper dig även att ta ett steg tillbaka så att beslutet kan komma till dig i stället för att du försöker forcera fram det. Ha tillit.

 

Allmänt – Du känner av en stress på någon nivå just nu vilket ger dig en känsla av kraftlöshet eller brist på engagemang. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller någon läkekonst. Du drar även till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

 

 

(född 10/5-20/5)

Arbete – Arbetsmässigt denna månad så finns det ett ökande av stöd, framgång eller ett ekonomiskt tillskott. Det du nu engagerar dig i kommer att växa och utvecklas under närmsta året. Det finns en stark omvårdnad och samhörighet. Du går även igenom en reningsprocess och du renar ditt sinne och släpper negativa tankar som får dig att motarbeta dig själv eller andra. Detta sker för att du ska kunna släppa och få nya bättre resultat.

 

Kärlek – En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det ligger också en möjlighet runt en fest eller social samvaro, speciellt om du är singel. Du är dessutom mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har ett behov av att vara mer för dig själv. Har du en relation så kan det vara så att ni väldigt mycket är uppe i era egna grejer. Är du singel så är det ingen månad då du finner en ny kärlek.

 

Allmänt – Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. Du är dessutom mer självständigt just nu, kanske är det så att du söker mer egen tid. Du visar även upp vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar.

 

Tvillingen 21/5-21/6


(född 21/5-30/5)

Arbete – Du avslutar något för att snart ta tag i och börja på något nytt, det kan dock bli en liten paus innan du kommer igång ordentligt. Du har kommit fram till det önskade eller nått ett mål och eftersom du klarat av något för dig viktigt så känner du dig nöjd. Det kan även finnas en kontakt med andra länder. Du eller din arbetsplats går igenom en transformation som innebär en större förändring på något plan. Något blir klart och du eller din arbetsplats gör sig redo för att gå in i något nytt.

 

Kärlek – Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. Du känner också en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad.

 

Allmänt – Det finns positiva känslor som har med gemenskap att göra och har du en fast relation så finns det mycket glädje och inspirerande känslor mellan er. Det finns även möjligheter att ta en relation till en nästa nivå. Det är en tid som förstärker vänskap, samarbeten eller kompanjonskap. Ni tar ett nytt steg som för er närmare varandra eller ett mål. Du känner tillit inför framtiden då du känner att något faller på plats och du får även en tydlig vägledning framåt till ditt nästa steg.

 

 

(född 31/5-9/6)

Arbete – Arbetsmässigt denna månad så finns det ett ökande av stöd, framgång eller ett ekonomiskt tillskott. Det du nu engagerar dig i kommer att växa och utvecklas under närmsta året. Det finns även en stark samhörighet och man tar väl hand om någon eller något. Du har tidigare på någon nivå känt dig eller varit lite instängd i ditt arbete eller på arbetsplatsen. Nu kommer du ut mer, det kan vara med det du gör eller ut bland människor. Det är dags att kliva fram eller ut.

 

Kärlek – En förändring sker på någon nivå i en relation eller så sker en kontakt på helt nya villkor. Det kan även handla om nya vägar som visar sig. Någon bryr sig om dig nu och framöver så våga ge tillbaka. En kvinna hjälper dig eller vägleder dig angående din riktning eller ett val. Var uppmärksam och ta till dig det hon säger. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Stressa inte upp dig för småsaker.

 

Allmänt – Något sker som är kopplat till ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära att det sker förändringar i hemmiljön som inredning, renovering, flytt eller att du arbetar hemifrån på ett nytt sätt. Kanske är du mer hemma än vanligt? Även din fysiska kropp är viktig för dig och du ser över dina vanor och försöker skapa positiva förändringar gällande kropp och hälsa.  Det finns en stark nystart av din trygghet och stabilitet. Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd även om det skulle kännas tufft just nu. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det finns krafter som arbetar i riktningen för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

 

 

(född 10/6-21/6)

Arbete – Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt projekt eller arbete men du är inte riktigt där ännu. Du ska först göra klart det du håller på med. Du kommer snart att gå vidare in i något helt nytt eller så tar du med dig den kunskapen du har fått för att använda den på ett nytt sätt inom det arbetet du redan har. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug).

 

Kärlek – Du står i början av något nytt eller i nya känslor. Ha tålamod med dig själv eller själva processen och ge inte upp. Du har ett större behov av att vara mer för dig själv just nu och tänker mycket. Det kan även vara så att din parter eller du har svårt att få tiden att räcka till eller få tid till att ses. Är du singel så ligger det en distans i känslor eller avstånd i ditt kärleksliv. Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra.

 

Allmänt – Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du stått i ett tag eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. En utbildning, kurs eller en social samvaro står också i centrum för dig. Kanske befinner du dig själv i centrum på något sätt där fokus hamnar på dig, eller så står du kanske till och med på en scen? Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer nämligen inte energin igång, hjälp eller stöd finns runt dig. Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda hösten 2019 (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu.

 

Kräftan 22/6-22/7

 

(född 22/6-1/7)

Arbete – Denna månad så kan det ligga ett nytt arbete för dig om det är det du söker. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. Våghalsighet och mod ligger också starkt denna månad, du vågar något eller tar ett större steg! Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och intention. Du får vägledning i hur du ska manifestera det du önskar i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Kärlek – Nu finns en ny målmedvetenhet och du är mer målinriktad än tidigare. Du går din egna väg och vill göra saker på ditt sätt. En kort resa över tid eller distans planeras eller blir av nu. Det ligger även ett svar eller en händelse gällande kärlek i samband med en födelsedag, ett firande eller liknande. Det kan även handla om en planering som sker nu.

 

Allmänt – Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Det sker någon förändring som är kopplat till din hemsituation eller ett hem. Du lägger ner extra tid och energi på något projekt som sker hemmavid. Du bryr dig också mer om din kropp och hälsa, antingen så gör du förbättringar i detta på en gång eller så ser du över ditt nästa steg till ett bättre mående. Trygghet och stabilitet är viktigt och du skapar en ny grund på någon nivå i ditt liv.

 

 

(född 2/7-11/7)

Arbete – Det ligger tankar och funderingar runt ditt arbete och kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse för dig nu blir inte klart förrän i månadsskiftet ont/nov 2019. Det är en bra månad för dig att vara kreativ skriva och att bli medskapare i något. Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så blir sker något extra trevligt på din arbetsplats. Det kan även vara så att arbetet erbjuder dig en möjlighet att få ett eget space där du kan trivas eller samla kraft.

 

Kärlek – Denna månad bjuder på någon lycklig eller glädjande händelse och kärleksfull vänskap. Det blir nu även bättre i kärlekslivet än det var i förra månaden och du känner att det går åt rätt håll. Det kan även vara så att du har lite tur eller flyt och att hjulen rullar åt ditt håll. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad och du vågar något i ditt kärleksliv!

 

Allmänt – På någon nivå så skapas nu en ny grund som är stabilare än den du hade tidigare. Du talar om vad du önskar eller vill ha och du vågar tro att det faktiskt kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Du ber också om hjälp eller stöd vilket hjälper dig framåt. Det finns nämligen mer stöd runt dig än vad du tror, ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra. Be om det du önskar så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång.

 

(född 12/7-22/7)

Arbete – Nu finns en målmedvetenhet och du är mer målinriktad än tidigare. Du går din väg och vill göra saker på ditt sätt. En kort resa över tid eller distans planeras eller blir av nu. Det ligger ett svar eller en händelse gällande ett arbete, arbetsprojekt eller samarbete i samband med en födelsedag, ett firande, jippo eller liknande. Det kan även handla om en planering som sker nu runt det hela.

 

Kärlek – Ett kärleksmeddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. Du är ärlig mot dig själv och omgivningen med vad du känner vilka dina behov är och med vad du vill göra. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och intention gällande kärleken. Du får vägledning i hur du ska manifestera det i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på det du önskar ska ske.

 

Allmänt – Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en speciell information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Områden som är mer aktuella just nu är utbildningar, visdom, andlig eller medial utveckling, kunskap, förståelse och traditioner. Det behöver inte vara alla områden samtidigt utan troligtvis är det ett av dem som du fokuserar extra mycket på just nu. En utbildning, kurs eller mer kunskap ligger starkt. Även en bok, böcker eller något annat du läser får en betydelse.

 

Lejonet 23/7-22/8

 

(född 23/7-1/8)

Arbete – Nu är en tid för dig att ta en paus eller vila. Antingen så är det du eller situationen i sig som kommer med lite lugnare tempo än vanligt. Det är också en stark period för djupa funderingar och inre frid. Det finns även en känsla av att vilja bli bekräftad för den du är eller för det du gjort. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen. Var öppen för någon form av överflöd då en positiv utdelning kommer din väg.

 

Kärlek – Det ligger en utmaning i att släppa taget om något eller någon. Stabilitet och trygghet känns också viktigt och du gör ogärna större förändringar. Tvingas du ändå till det så känns det jobbigt och du försöker hålla kvar det du har. Någon person eller situation hjälper eller stjälper dig så försök att själv se över din planering eller ditt engagemang så att du har en stabil grund. Lita tid din egna förmåga till att lösa och heala situationen.

 

Allmänt – En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. En tanke, situation, handling, ett minne eller en person från ditt förflutna påverkar dig extra starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, det har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. Bara för att du inte ser riktigt klart på det hela just nu så innebär det inte att det inte kommit igång redan.

 

(född 2/8-11/8)

Arbete – Utlandet får en betydelse i ditt arbete. Det kan gälla utländska kontakter, inköp eller så är det du eller någon annan som reser kort eller långt. Det kan vara din eller någons annans resa som visar sig vara betydelsefull just nu. Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, det kan även handla om ett behov av att vara mer för sig själv och finna sina idéer och lösningar. Det kan även ske just nu eller så planeras det för en utbildning under månaden, eller så tar du till dig ny kunskap.

 

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt känsloliv på någon nivå just nu. En situation healas och något som har känts jobbigt blir nu till det bättre, det kan röra sig om en konflikt eller om känslor som inte har tagits på allvar.

 

Allmänt – Det händer mycket nu och ditt hem får extra uppmärksamhet av dig vilket kan involvera både heminredning och shopping till hemmet. Det kan även betyda att du jobbar hemma eller har en viktig tillställning i hemmet. Om du vill så är det även en bra månad angående någon flytt. Du får någon form av nystart i ditt hem vilket ger en större trygghet och stabilitet. Du bryr dig även mer om din kropp och ditt mående och något gällande hälsan planeras inför framtiden. Det ligger även något positivt som har med din ekonomi att göra.

 

(född 12/8-22/8)

Arbete – Något positivt sker arbetsmässigt för att någon vill dig väl, det kan även vara en uppskattning som kommer din väg. Blommor eller växtlighet får en betydelse, det kan även vara så att du arbetar med eller använder dofter eller oljor som healar. Ha gärna väldoftande blommor på ditt jobb för allas välmående. Detta är en månad med trivsel, lättsamhet och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje och nyfikenhet. Man får även en positiv bekräftelse på något som känns viktigt. Du litar till dig själv och din kompetens och andra ser vad du kan åstadkomma.

 

Kärlek – I ditt kärleksliv så står upp för vad du vill och känner och du har en bestämd uppfattning om vart du vill och ditt fokus är starkt. Du backar inte för det du känner eller tycker. Antingen så är du eller någon inte riktigt i kontakt med sina känslor, eller så är man inte speciellt engagerad. Det kan bero på att man vill vara lite själv eller så vill man bara avvakta.

 

Allmänt – En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen.

 

Jungfrun 23/8-22/9

 

(född 23/8-1/9)
Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv och tänker mycket. Det kan även ligga en utbildning under månaden eller så tar du till dig ny kunskap. Nu är en tid för dig att ta en paus eller vila. Antingen så är det du eller situationen i sig som kommer med lite lugnare tempo än vanligt. Det är också en stark period för meditation och inre frid.

 

Kärlek – Du känner dig lite nöjd som det är och anstränger dig inte nämnvärt för att gå framåt eller förändra något just nu. Du är mer målmedveten och envis i kärleken än vanligt och det eller den du har i tankarna tänker du sikta in dig på. Det är något som är viktigt för dig som du försöker nå eller lyckas med.

 

Allmänt – Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Det kommer också något positivt din väg som är ekonomiskt fördelaktigt och på någon nivå så ger detta dig en utdelning eller höjer ett värde. Det kan även vara ett besked. Det kan också röra sig om gåvor, vinster eller presenter. En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig extra mycket just nu (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad eller kreativ. Det kan även vara en moder.

 

(född 2/9-11/9)

Arbete – Du står upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Du har full kraft och energi framåt i det som känns intressant och du lyssnar på dig själv. Det sker även en nystart gällande ditt arbete som påverkar på flera nivåer. Ny energi kommer igång och en förändring sker. Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg.

 

Kärlek – Du låter universum och den eller de som är involverade i ditt kärleksliv veta vad du behöver. Du tar ett positivt steg framåt som för dig mot det du önskar. En information eller ett meddelande kommer din väg som visar på att något är på gång eller så får du ett förhandsbesked som förändrar. Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu och du berättar hur du verkligen känner Ditt inre kommer till uttryck.

 

Allmänt – En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Det ligger något beslut runt dig, det kan även vara ett avtal, kontrakt eller något rättsligt. Du lägger en grund i något som får en ytterligare betydelse under september 2019, det kan också innebära att det hela går in i en ny fas då.

 

(född 12/9-22/9)

Arbete – En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig i arbetet denna månad. Det kan även vara du som är mer kommunikativ och flexibel än vanligt om du är en kvinna. Under denna tid påverkar barn ditt arbete på någon nivå. Det kan vara dina barn, barn på arbetet eller minnen som är förknippade med barn bakåt i tiden.

 

Kärlek – Det ligger kost eller mat runt dig eller en partner, det kan vara en speciell middag som är i antagande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet eller en relation? Det finns något du oroar dig över, det behöver nödvändigtvis innebära att du har belägg för det. Kanske är du rädd för att bli ensam?

 

Allmänt – Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov för dig eller någon annan. Det kan även handla om en planering som kommer att leda till en ledighet eller semester. Du ber om hjälp eller stöd vilket hjälper dig framåt. Det finns mer stöd runt dig än vad du tror, ha tillit och var inte rädd för att visa att du behöver andra.

Vågen 23/9-22/10


(född 23/9-2/10)

Arbete – Det ligger någon ny möjlighet för dig eller så sker något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé som ska prövas eller ett projekt som ska manifesteras, något skiftar på ett positivt sätt. Det finns en arbetsmässig gemenskap där man trivs tillsammans. Ett samarbete eller ett kompanjonskap gynnar dig lite extra denna månad och om du önskar så kan det utvecklas och börja växa. Det du gör tillsammans med andra denna månad är sådant som det finns mest glädje i.

 

Kärlek – Kärleksmässigt så finns det en känsla av att man sitter lite fast, något lossnar inte som man önskar så var försiktig så du inte hamnar i martyrskap. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Att vara och visa tacksamhet just nu kommer att gynna dig i längden, då kommer du att få mer att vara tacksam för. Se vad du faktiskt har och fokusera inte på fel saker.

 

Allmänt – Något som du antingen tänkte på eller börja agera i under mars månad är nu redo att komma igång, det hela går nu in i en ny fas då det är en perfekt tid för att starta upp något nytt, komma i kontakt med nya tankar och idéer och ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund. Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan, kan även röra arbetet eller arbetsplatsen. Fördelaktig tid för ett lån, bankbyte eller något liknande. Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att skapa.

 

(född 3/10-12/10)

Arbete – Något förverkligas, du känner en stark motivation och kan manifestera det du önskar. Stark energi för dig om du är en chef, ledare eller egen företagande. Forcera inget just nu, släpp på kontrollen, försök inte för mycket och låt tiden visa när det är dags att agera. Dörrarna öppnar sig bara för dig när du har rätt energi och intention. Om du möter på motstånd så ha tillit, allt sker i rätt ögonblick. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och motivation. Du får vägledning i hur du ska manifestera i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Kärlek – I ditt kärleksliv så står upp för vad du vill och känner, och du har en bestämd uppfattning om vart du vill och ditt fokus är starkt. Du backar inte för det du känner eller tycker. Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv och ditt utseende mer än vanligt. Insikter kommer din väg och du väger för och emot i kärleken eller så försöker du hitta en balans som känns rätt för dig. Du lyssnar på dig själv och hittar din väg.

 

Allmänt – En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt eller motigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig och arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Något sker nu som har en koppling till februari som passerat eller något som sker i februari nästa år. En grund läggs och en fortsättning kommer till stånd. Något du önskar händer eller faller på plats, det finns även en stark inspiration. Det kan även just nu vara så att du synliggörs för något eller så skiner du lite extra som person. Datorer, hemsidor och internet har även ha en stark betydelse för dig denna månad.

 

 

(född 13/10-22/10)

Arbete – Runt dig arbetsmässigt så ligger det denna månad ett avtal eller ett beslut, det kan även innebära att du förverkligar något eller tar något viktigt ett steg längre. En stark period för chefer, beslutsfattare och egna företagare. Auktoritet och kontroll ligger i fokus. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt barnsligt och omoget.

 

Kärlek – Nu är en period där du arbetar för din framtid. Du lägger ner både tid och energi på kärleken men allt faller inte på plats direkt utan du får vänta ett tag tills det blir klart. Men likväl så det en bra tid att engagera sig eftersom förarbetet är den grund som ger utdelning längre fram. Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, det är en månad att njuta och ha trevligt i hemmet.

 

Allmänt – Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på gott eller ont nu bekräftas. Något ligger rätt i tiden. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig äntligen. Det kan även vara så att det nu är rätt tid för dig att ta ett kliv framåt eller mot ett nytt håll. En hjälp eller ett stöd som du önskar eller behöver kommer din väg. Det kan även vara något du ber om eller frågar efter.

 

Skorpionen 23/10-21/11

 

(född 23/10-2/11)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig positivt i arbetet denna period. Det kan även vara du i den energin, se bara upp så du inte blir överkänslig. Du söker eller får till dig ny information. Ta reda på något ordentligt innan du säger ja eller ger dig in i något nytt arbetsmässigt.

 

Kärlek – Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon. Det kan även vara så att du trivs väldigt bra själv och då njuter du av det. I ditt kärleksliv påverkas du denna månad av en inre stress. Det kan vara så att det är du känner en press, eller så finns det en person runt dig som känner sig stressad, eller både ock.

 

Allmänt – Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på gott eller ont nu bekräftas. Det ligger en resa i fokus, den kan vara kort eller lång. Din, någon annans eller tillsammans. Den sker eller planeras nu. Du är mer känslig än vanligt, undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig eller får dig att må dåligt. Du är i en fas där du är mer kreativ en vanligt, dra nytta av det och gör något av det.

 

(född 3/11-12/11)

Arbete – Det sker en förändring som leder till att man släpper något så att nya aspekter kommer kan komma in. Det hela blir klart eller går in i en ny fas under vintern (dec-feb). Det är viktigt att släppa taget om det som inte fungerar längre så att en förändring kan ske. Ju mer man motarbetar ju svårare blir transformeringen. Det är även en tid där man kan släppa på en dålig ovana. Forcera inget just nu, släpp på kontrollen, försök inte för mycket och låt tiden visa när det är dags att agera. Dörrarna öppnar sig bara för dig när du har rätt energi och intention. Om du möter på motstånd så ha tillit, allt sker i rätt ögonblick.

 

Kärlek – Du eller någon tycker lite synd om sig själv då man hamnar i en svårlöst eller en låst situation. Det ligger också kost eller mat runt dig, din partner eller relationen på något sätt, det kan vara en speciell middag som är i antagande eller så handlar det om en kostförändring. Någon eller något hjälper eller stjälper dig eller det du tänkt dig. Lita tid din egna förmåga till att lösa och heala situationen.

 

Allmänt – Det kommer ett skrivet eller kommunikativt meddelande din väg som påverkar dig. Du är dessutom mer kreativ än vanligt vilket kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans utryck. Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det då du fixar det. Var försiktig och uppmärksam så du inte utsätts för manipulation eller falskhet, det kan även vara du själv som utsätter någon annan så tänk dig för hur du agerar. Om situationen kräver det så är du mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt utan du kanske behöver vara det just nu. Allting beror på hur du hanterar dina resurser. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti.

 

(född 13/11-21/11)

Arbete – Det finns en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer. En bra månad att arbeta på att förbättra de relationer man har. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig positivt i arbetet denna period. Det kan även vara du i den energin, se bara upp så du inte blir överkänslig.

 

Kärlek – Det du under denna månad lägger din tid och energi på gällande kärleken går in i en ny fas under vintern (dec-feb). I kärlek så finns det möjligheter att man startar om i en relation eller med något inom kärleken. Det kan även dyka upp någon eller känslor eller tankar som tillhör det förflutna. Antingen så har du redan en seriös relation eller så finns det någon från ditt förflutna som påverkar.  Det är ingen månad för att starta upp något helt nytt.

 

Allmänt – En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Något ligger rätt i tiden. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig äntligen. Det kan även vara så att det nu är rätt tid för dig att ta ett kliv framåt eller mot ett nytt håll.

 

 

Skytten 22/11-21/12

 

(född 22/11-1/12)

Arbete – Du har en ny tillit och känner att saker faller på plats. Du har energi att fortsätta med något påbörjat. Ett viktigt arbete eller arbetssituation som nu är aktuell har en koppling till något som skett eller kommit igång tidigare. Det kan även vara läge att se över det du tidigare gjort för att se om det behöver förändras eller förbättras. Något läggs till handlingarna som du känner dig klar med.

 

Kärlek – Det ligger tankar och funderingar runt kärleken. Är du singel så sker det mer i tanken än fysiskt. Har du en relation så finns det mycket känslor i omlopp. Något som sker i ditt kärleksliv nu få en ytterligare betydelse om cirka 1 år. Det finns en stark gemenskap och du känner support.

 

Allmänt – Du står upp för dig själv och vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla. En utbildning, kurs eller en social samvaro står i centrum för dig. Kanske befinner du dig själv i centrum på något sätt där fokus hamnar på dig, eller så står du på scen? Det ligger ett skrivande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support.

 

 

(född 2/12-11/12)

Arbete – Du står upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Full kraft och energi framåt i det som känns intressant. Du lyssnar på dig själv. Denna period så har du ibland lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet.

 

Kärlek – Något du önskat eller arbetat för att uppnå i ditt kärleksliv faller på plats denna månad. Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad. Ditt kärleksliv expanderar på någon nivå och du har kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare och framåt.

 

Allmänt – Du står i en början av något eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. Något sker i ditt liv just nu som får ett resultat eller går in i en ny fas runt midsommar. Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra.

 

 

(född 12/12-21/12)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, det kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram till nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. Det finns även en stark kreativitet och ett oväntat stöd om du behöver det. Du har känt dig eller varit lite instängd i ditt arbete eller på arbetsplatsen. Nu kommer du ut med det du gör eller bland människor. Dags att kliva fram eller ut.

 

Kärlek – Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu. Det ligger tankar och funderingar runt kärleken. Är du singel så sker det mer i tanken än fysiskt. Har du en relation så finns det mycket känslor i omlopp. Något som sker i ditt kärleksliv nu få en ytterligare betydelse om ca 1 år. Kärleksfull energi kommer din väg, det kan även vara så att den kommer till någon närstående. Det finns en stark kontakt till någon som får dig att må bra. Någon visar omtanke och kärlek.

 

Allmänt – Du har en energi som vi visar på mod just nu, du vågar något eller tar en risk och du lägger ditt hjärtas energi i det du vill och agerar. Du har också dålig ork eller så tappar du energi över något just nu vilket gör att du åker lite ner i botten, det kan även röra din hälsa. Det kan också vara så att du förlorar eller tappar något som känns viktigt för dig. Något eller någon får dig ändå att känna större självförtroende eller tillfredställelse med dig själv. Energier som är i fokus just nu är styrka och kreativitet. Om du vänder dig till ärkeängeln Michael så ger han dig mod och själsstyrka.

 

Stenbocken 22/12-19/1

 

(född 22/12-31/12)

Arbete – Du tar en risk eller chansning och agerar utifrån vad du vill eller önskar. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig positivt i arbetet denna period. Det kan även vara du i den energin, se bara upp så du inte blir överkänslig. Ärkeängeln Michael finns med dig och ger beskydd till dig och de du älskar, och tillit så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Han hjälper dig också att göra hälsosammare val.

 

Kärlek – Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt känsloliv på någon nivå just nu. Är du singel så är nu en bra tid för att skapa en kontakt. Har du en relation så känns kärleken extra stark.

 

 

Allmänt – Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna månad. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv, en period för omvärdering och att se vad som faktiskt finns. En stark familjehändelse får en betydelse.

 

 

(född 1/1-10/1)

Arbete – Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så sker något extra trevligt på din arbetsplats. Det kan även vara så att arbetet erbjuder dig en möjlighet att få ett eget space där du kan arbeta eller samla kraft. Det finns en känsla av att vilja bli bekräftad för den du är eller för det du gjort. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen.

 

Kärlek – Nu är en period där du arbetar för din framtid. Du lägger ner både tid och energi på kärleken men allt faller inte på plats direkt utan du får vänta ett tag tills det blir klart. Men likväl så det en bra tid att engagera sig eftersom det du gör nu skapar den grund som ger utdelning längre fram. Det sker också något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig. Du tar hand om dig själv, det kan handla om fysisk eller psykisk hälsa, om att man ser över sin kost eller förändrar den. Det kan även handla om att lyssna inåt och sakta ner.

 

Allmänt – Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare. Oroa dig inte, allt kommer att hitta sin väg och bli bra på sitt sätt. Du är mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du är också i en fas där du är mer kreativ och inspirerad än vanligt så dra nytta av det och gör något av det.

 

 

(född 11/1-19/1)

Arbete – Du har lycka eller tur i arbetet, något positivt kommer din väg utan någon större ansträngning från dig själv. Denna månad har du mer tur eller flyt än i den förra, du går in i en bättre fas vilket leder till positiva förändringar. Vänskap eller ett samarbete får en större betydelse. Nu har du en möjlighet att bygga på något som blir riktigt bra. Det finns en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer. En bra månad att arbeta på att förbättra de relationer man har.

 

Kärlek – Hälsosam kost eller bra vanor påverkar denna månad din relation. Är du singel så ligger fokus mer på att du vill komma i form eller skapa en hälsosam grund inför framtiden. Gemenskap, familj och starkare familjeband ligger starkt denna månad. Du tar även ett steg framåt för att främja kärleken och samhörigheten. Moderskapet eller att vara omhändertagande ligger starkt och du bryr dig om hur andra mår och känner samt är i en väldigt kärleksfull och vårdande energi.

 

Allmänt – En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat och har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv. Det finns en stark gemenskap och känsla av samhörighet. Något eller någon får dig att må bra och känna glädje och positivitet. Du får också en positiv bekräftelse på något du undrat eller funderat över.

 

Vattumannen 20/1-18/2:

 

(född 20/1-29/1)

Arbete – Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor, du lär dig något för att lyckas bättre. Det kan även innebära studier. Denna period så har du dessutom lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite eller ligger lite lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller väntan. Det finns ett stöd till dig så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap och relationer ligger i fokus.

 

Kärlek – Det finns en känslomässig konflikt denna månad, det kan vara endast en känsla du har eller så manifesterar den sig som en verklig konflikt som kommer upp till ytan. Du står i början av något nytt i ditt kärleksliv så ha tålamod med dig själv och processen du befinner dig i och ge inte upp. Det finns en känsla som genomsyrar dig som du lägger ner tankar eller engagemang på under månaden, det är något du inte riktigt kan släppa just nu.

 

Allmänt – Det kommer ett meddelande angående trygghet, välmående, ekonomi eller hälsa just nu. Du ska också våga tala om vad du önskar och våga tro på att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar och tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Familj och gemenskap med andra är viktigt och man trivs i varandras sällskap. Det kan även innebära at trevlig sammankomst eller en gemensam aktivitet som känns positiv.

 

 

(född 30/1-8/2)

Arbete – Det ligger ett svar eller en händelse gällande ett arbete, arbetsprojekt eller samarbete i samband med en födelsedag, ett firande eller liknande. Det kan även handla om en planering som sker nu. Lycka och tur i arbetet, något positivt kommer din väg utan någon större ansträngning från dig själv. Denna månad har du mer tur eller flyt än i den förra, du går in i en bättre fas vilket leder till positiva förändringar. Vänskap eller ett samarbete får en betydelse. Nu har du en möjlighet att bygga på något som blir riktigt bra.

 

Kärlek – Du har fokus på din vision och önskan, nu så skapar du någon form av plan eller tankar runt hur du ska nå ditt eller ert mål. Ett råd är att du skaffar dig en vision board. Det sker något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig. En kvinna påverkar dig i ditt kärleksliv som är född i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, envis och tålmodig. Det kan även vara du som är i den energin.

 

Allmänt – Nu kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Det sker i oavsett någon förändring gällande hemmet eller arbetet. Något som du inte gett en riktigt bra grund och du måste göra om och göra rätt. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

 

(född 9/2-18/2)

Arbete – En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig i arbetet denna månad. Det kan även vara du som är mer kommunikativ och flexibel än vanligt om du är en kvinna. Det finns en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer. Det är en bra månad att arbeta på att förbättra de relationer man har.

 

Kärlek – Det ligger en nystart eller en ny början i ditt kärleksliv under månaden då det kommer in en helt ny energi. Du släpper dessutom taget om något eller någon som inte gynnar dig. Du tar hand om dig själv, det kan handla om fysisk eller psykisk hälsa, om att man ser över sin kost eller förändrar den. Det kan även handla om att lyssna inåt och sakta ner.

 

Allmänt – Du visar vem du är och vad du vill, du kommer att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre och yttre kvaliteter, och röra ditt arbete eller ditt privata liv. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad. Just nu så vet du vad du har men vill samtidigt komma vidare så du ser över nästa steg inom något som är viktigt för dig. Du står troligtvis i en valsituation. Något du är involverad i fungerar inte riktigt som du önskar så du måste hitta ett nytt sätt att komma vidare.

Fisken 19/2-20/3

 

(född 19/2-29/2)

Arbete – Du står upp för dig själv eller för något du tror på och du säger bara ja till sånt du verkligen vill. Just nu så kan du känna dig lite ensam, vilsen, utestängd och orolig vilket leder till att du just nu inte ser dina möjligheter. Antingen så känner du dig lite utanför eller så är det du som går upp så mycket i ditt arbete så du distanserar dig mot andra eller till något annat jobb.

 

Kärlek – En situation healas och något som har känts jobbigt blir nu till det bättre, det kan röra sig om en konflikt eller om känslor som inte har tagits på allvar. En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det ligger också en möjlighet runt en fest eller social samvaro, speciellt om du är singel. Du drar till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

 

Allmänt – Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden. Det är också en tid för en paus eller vila. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för meditation och inre frid. Ta dig tid att lyssna inåt.

 

 

 

(född 1/3-10/3)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, det kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram tills nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. Det finns även en stark kreativitet och ett oväntat stöd om du behöver det. Du kommer att lämna en arbetssituation som inte längre gynnar dig eller så behöver du bara komma bort. I stället så kommer det att öppnas upp en ny dörr för dig att gå igenom inom kort.

 

Kärlek – Det sker något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig. Det är även mycket funderingar runt kärleken. Är du singel så sker det mer i tanken än fysiskt. Har du en relation så finns det mycket känslor i omlopp. Något som sker nu i ditt kärleksliv går in i en ny fas om cirka ett år, det kan vara ett svar som kommer eller att man manifesterar något nytt. Du har fokus på din vision och önskan och du så skapar du någon form av plan eller så har du tankar om hur du ska gå vidare. Ett råd är att du skaffar dig en vision board som hjälper dig att önska och fokusera.

 

Allmänt – Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas av något och är på väg in i något nytt. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i något helt nytt med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat.

 

 

(född 11/3-20/3)

Arbete – Det ligger någon ny möjlighet för dig eller så sker något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé som ska prövas eller ett projekt som ska manifesteras, något skiftar på ett positivt sätt. Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål och du upplever en seger på någon nivå. Var tydlig i din kommunikation så undviker du missförstånd, då öppnar du också upp för svar på det du undrar över eller tänkt på. Ta vara på denna energin som kommer din väg då den vägleder dig framåt.

 

Kärlek – Något positivt sker i kärleken och någon vill dig väl vilket kan komma både som en uppvaktning eller uppskattning. En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det ligger också en möjlighet runt en fest eller social samvaro, speciellt om du är singel. Du litar till din inre känsla och låter dig vägledas av den. Du tror på det du får till dig och ser klart vad du behöver göra.

 

Allmänt – En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Något blir nu klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en längre process du står i eller så sker det nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare.

 

2 thoughts on “Månadens – Astro/Tarot för december  – Kärlek, arbete & allmänt

  1. Du känner säkert till den här boken redan men om inte kan jag varmt rekommendera MEDIAL LÄKNING av ANTHONY WILLIAM. Det är en revolutionerande och magisk bok som har blivit lite av en folkrörelse iom celerijuicen som han bla rekommenderar. Folk blir av med alla möjliga sjukdomar bara genom att dricka denna juice på mornarna. Skall själv börja om någon vecka när slow juicemaskinen införskaffats. Han har även andra viktiga hälsotips som kommer från andra sidan. Vore jätteintressant om du kunde ta upp detta i någon av dina poddar. 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *