Månadens – Astro/Tarot för Februari – Kärlek, arbete & allmänt

Månadens – Astro/Tarot för Februari – Kärlek, arbete & allmänt

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA månader så känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

Väduren 21/3-19/4

(född 21/3-30/3)

Arbete – Du har svårt att bestämma dig och du velar medan du ser över flera olika möjligheter. Du kan också vara så att du befinner dig i en valsituation. Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor eller så lär du dig något för att lyckas bättre. Det kan även innebära studier. Den kan kännas tufft att ta emot hjälp men det är för det bästa. Det finns ett beskydd och någon ser om dig.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt känsloliv på någon nivå just nu. Under denna månad så påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du själv som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

Allmänt – Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Det kan bero på att du har ett större behov av att vara själv, eller så har du eller någon annan mycket att göra så att man inte har tid att ses lika mycket som tidigare. Det kan också handla om att du är inne i en fas där du utvecklar något eller går till djupet med något som tar all din uppmärksamhet och energi. Du lämnar nu en situation eller person som du känner inte gynnar dig längre. Du vänder blad och går vidare. I stället så känner du dig positiv inför att öppna en ny dörr som leder mot nya lärdomar och erfarenheter.

(född 31/3-9/4)

Arbete – Denna period så har du lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet. Arbete som har med hemmet att göra eller är kopplat till hemmet ligger i fokus. Det kan innebära att man jobbar mer hemifrån eller jobbar i en hemliknande miljö. Det kan även handla om heminredning/styling eller ngt annat som har med en hemsituation att göra.

Kärlek – Du arbetar för att behålla det du har och du känner dig nöjd men lägger ändå ner en hel del tid och engagemang på att åstadkomma något mer i kärlekslivet. En trygg, stabil och omvårdande kvinna får en betydelse för dig i kärleken denna månad.

Allmänt – Det finns en stabilitet och trygghet vilket känns viktigt för dig just nu. Du kanske till och med sitter lite fast och inte känner att du kommer loss, eller så vill du inte göra några större förändringar. Du vet vad du har och i den energin vill du just nu vara kvar eller så vet du inte hur du ska släppa. Det kan även vara så att detta är en tid där du tar det lugnt och bara laddar dina batterier för att använda kraften senare. Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det snart nya snabba förändringar. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare.

(född  10/4-19/4)

Arbete – Något du lägger energi på arbetsmässigt faller på plats eller går in i en ny fas i mars. Nu är en period som bjuder på harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en större betydelse för dig än vanligt. Om du arbetar med dessa saker så sker det något extra intressant i ditt arbete. Under denna månad påverkar barn ditt arbete. Antingen så arbetar du med något eller någon som har en stark koppling till barn. Det kan även vara egna barn som påverkar eller så går du in i ett projekt som du tar dig ann som att det är din bebis. Det kan även vara någon som agerar extremt barnsligt och omoget.

Kärlek – Finns det en relation eller något påbörjat så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans då det finns en stark kärlek och gemenskap. Är du singel så är det en bra månad för romans. Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon. Det kan även vara så att du trivs väldigt bra själv.

Allmänt – Du går inåt och du behöver vara i tystnad och lyssna på dina svar inom dig. Det finns ett sökande och du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är. Du är nu färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig så släpper det nu åtminstone till en viss del eller helt. Det finns även ett starkt omhändertagande och beskydd runt dig i möten med andra eller i situationer som involverar flera. Behöver du någon hjälp eller ett stöd så kommer det.

Oxen 20/4-20/5

(född 20/4-29/4)

Arbete – Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Det ligger mycket tankar och funderingar runt ditt arbete gällande ditt nästa steg. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu då du har en lugnare period. Något som har en betydelse just nu blir inte klart förrän i månadsskiftet ont/nov 2019. Det är en bra månad för skapande, skrivande och att bli medskapare i något.

Kärlek – Antingen så är du eller någon inte riktigt i kontakt med sina känslor, eller så är man inte speciellt engagerad. Det kan bero på att man vill vara lite själv eller så vill man avvakta. Något sker i ditt kärleksliv som är kopplat till ditt eller din parters arbete. Är du singel så kommer ditt arbete i första rummet eller så finns det en man/kvinna av intresse kopplat till jobbet.

Allmänt – Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar vilket både kan kännas jobbigt eller positivt. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu då något trillar på plats eller får en större förståelse. Nya möjligheter kommer din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. Även en högtid kan få en större betydelse. Du är nu färdig med något eller någon som du nu lägger bakom dig. Har något jobbigt hängt över dig så släpper det nu åtminstone till en viss del eller helt. Nu finns det humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

(född 30/4-9/5)

Arbete – Det finns en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt för dig. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och vill ha bra och utvecklande relationer så detta är en bra månad att arbeta på att förbättra de relationer man har. Något sker dessutom arbetsmässigt som får en ytterligare betydelse eller som går in i en ny fas i september, du får då skörda det du sår nu. Om du nu förbereder väl inför framtiden så kommer ett avtal, kontrakt eller en överenskommelse att falla ut till en fördel. Det kan även vara något rättsligt som ligger i fokus.

Kärlek – Lycka och glädje tillsammans med familj och vänner. Det finns en stark samhörighet och en vilja att göra något speciellt tillsammans med någon eller några som står dig nära. Det finns ingen anledning till oro då något kommer att hitta sin väg och bli bra.

Allmänt – Denna tid så kan det kännas lite rörig och i värsta fall kaosartad. Det kan vara en speciell större jobbig händelse som sker, eller flera små som var och en kanske inte är så jätte jobbiga men som ändå får dig att komma lite ur balans, hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period. Nu är det upp till dig! Det är du som styr och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Det finns ett engagemang som ligger runt ditt hem, en hemsituation eller liknande denna månad. Du har dessutom svårt att bestämma dig och du velar medan du ser över olika alternativ och möjligheter. Du kan också befinna dig i en valsituation där ett val måste göras för att komma vidare. Om du behöver hjälp eller ett stöd i någon situation just så ska du be om det. Det finns nämligen en hjälpande energi runt dig just nu.

Kärlek – Finns det en tvåsamhet eller något påbörjat så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Det är en stark kärlek och gemenskap. Är du singel så är det en bra tid för att engagera sig om man du träffa någon.Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon. Det kan även vara så att du trivs väldigt bra själv och att du finner din egna magiska plats.

Allmänt – Det är något som känns lite rörigt och du kan ha svårt att veta hur du ska hantera det hela. Du är dessutom mer självständigt just nu och vill få saker på ditt sätt. Kanske är det så att du har du ett större behov än vanligt av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och du står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

Tvillingen 21/5-21/6

(född 21/5-30/5)

Arbete – Något positivt sker som är ekonomiskt fördelaktigt och som påverkar ekonomin för dig eller själva arbetsplatsen. Det är även något som kommer igång nu som manifesterar sig tydligare till våren (mars-maj), det kan även vara så att det hela går in i en ny fas då och att man finner nya vägar.

Kärlek – Kärlek och känslor ligger runt ditt hem då det är en månad att njuta och ha trevligt i hemmet. Stabilitet och trygghet finns i det man har i kärleken. Det är ingen månad som kommer med stora eller drastiska förändringar. Man håller kvar det man har just nu och låter förändringarna komma sakta eller längre fram. Se upp så du inte sitter fast och vägrar gå framåt eller skapa nya energier.

Allmänt – Det du nu på gott eller ont sår i ditt liv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör eller startar upp just nu och tänk på konsekvenserna. Det ligger även en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete inom något. Även ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras. Tro på dig själv då du har kraften med dig och kan skapa den förändringen du vill ha. Det är något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är något som har oroat dig som du nu släpper och du går friare framåt.

(född 31/5-9/6)

Arbete – Det ligger mycket tankar och funderingar runt en planering. Kanske blir det ändå inte så mycket gjort just nu och du avvaktar. Något som du är engagerade i blir inte helt klart förrän i månadsskiftet oktober/november eller så sker det en förändring då. Ett skapande, skrivande eller något annat kreativt ligger i fokus. Du går igenom en reningsprocess och du renar ditt sinne och släpper negativa tankar och energier som får dig att motarbeta dig själv eller andra. Detta sker för att du ska kunna släppa och få nya bättre resultat.

Kärlek – Det finns en känsla av att man är älskad, omtyckt och gemenskapen är starkt. Har man en relation så stärks kärleken och man tar den till en ny nivå eller skapar något nytt tillsammans. Är man singel så är det en bra period att träffa någon om man är öppen för det. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller får en fortsättning under sommarn (juni-aug).

Allmänt – Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt) eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara en kvinnlig chef, ledare eller arbetskamrat, eller så är det du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på ditt välmående. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Det kan även vara någon annans hälsa som du har fokus på.

(född 10/6-21/6)

Arbete – Något som nu är aktuellt i ditt arbete blir klart eller går in i en ny fas i månadsskiftet juli/augusti. Du känner dig under månaden lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod då du fixar det. Du tänker även mer på dig själv och ser till att du får vad du vill ha, behöver eller önskar. Du får hjälp av någon eller något runt dig så var öppen för att ta emot. Du ber även om hjälp eller delegerar i stället för att försöka göra allt själv.

Kärlek – Partnerskap, vigsel, förlovning, sambo, en samhörighet får en större betydelse för dig eller någon nära. Gemenskap ligger starkt runt dig nu och någon bryr sig och vill dig väl. Ditt kärleksliv går in i en ny och starkare fas. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller får en fortsättning under sommarn (juni-aug). Du är orädd och ger dig i kast med något våghalsigt eller oväntat. Du hittar också ett nytt sätt eller en ny väg som får dig att sätta fart framåt.

Allmänt – Just nu så upplever du någon form av känslomässig konflikt som skapar en osäkerhet inom dig eller i en relation. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ. Inte för att lämna det gamla utan snarare för att komplettera eller bygga upp något nytt vid sidan av det du har. Något som sker nu ligger perfekt i tiden för dig. Det kan vara något du väntat in eller något du själv sätter igång. Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

Kräftan 22/6-22/7

(född 22/6-1/7)

Arbete – Det finns en glädje tillsammans med andra och någon eller några finns där för dig och ger stöd så man kommer framåt. Samarbete och partnerskap är gynnsamt och ni har förmågan att lyfta fram varandra. En reningsprocess sker och en rensning eller så väljer du bort något som inte längre gynnar dig. Ditt arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare, agent, någon form av regissör eller liknande.

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt känsloliv på någon nivå just nu. Även något inom arbetet påverkar kärleken denna månad. Det kan betyda att arbetet tar mycket tid och går lite ut över en gemenskap.

Allmänt – Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner ett engagemang på ditt eller någon annans välmående. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Du är mer självständigt just nu och kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv eller fatta egna beslut. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar. Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt. Du agerar för att sätta det hela i rörelse.

(född 2/7-11/7)

Arbete – Det finns en känsla av att vilja bli bekräftad för den du är eller för det du gjort. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen. Du går in i en mer händelserik period eller så kommer något äntligen igång. Du får en ny styrka och energi. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

Kärlek – Kärlek och gemenskap ligger i fokus. Det finns en stark samhörighet och man bryr sig om varandra. Är du singel så är det en bra månad att engagera sig i kärleken. I en befintlig relation så känns kärleken starkare och man bygger på sin tvåsamhet.

Allmänt – Du ser något ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig just nu, något trillar på plats eller så får du en större förståelse. Nya möjligheter kommer din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll. Även en högtid kan få en större betydelse. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen. Något positivt sker också som gör att du ser någon ur ett nytt ljus. Det finns humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

(född 12/7-22/7)

Arbete – Du har en ny tillit och känner att saker faller på plats. Du har även energi att fortsätta med något du redan påbörjat. Just nu så står du i en fas där du finslipar dina förmågor och du lär dig något för att lyckas bättre. Kan även innebära studier. Du låter dina tankar och känslor påverka lite extra just nu, det kan även ske genom ett kreativt arbete eller intresse. Ditt inre kommer till uttryck.

Kärlek – Något fungerar inte helt som du önskar så en förändring behöver göras. Det ligger även ett svar eller en händelse gällande en relation eller ditt kärleksliv i samband med en födelsedag, födelsedagsfest eller liknande. Det kan även handla om en planering inför eventet.

Allmänt – Nu handlar det om att det som händer i din yttre värld faktiskt reflekterar vad som pågår i din inre värld. Det gäller även i kontakten med andra människor. Så du kan påverka vad som sker i ditt liv genom hur du själv förhåller dig, du kommer att se något resultat på detta denna månad. Du manifesterar dina tankar eller känslor på gott eller ont. Ta till dig den lärdomen eller upplevelsen. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. En kort resa över tid eller plats ligger också i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en tid där du finner svar på något och du tar också tag i något som för dig är viktigt.

Lejonet 23/7-22/8

(född 23/7-1/8)

Arbete – Man vill bli bekräftad för något man gör eller något man åstadkommit. Du tar även hand om dig själv och fokuserar på vad du vill göra och eller ditt nästa steg. Du låter inte andra påverka dig om det inte känns rätt för dig. Lyft upp dina tankar och våga tänk positivt om det du önskar så kommer du att dra till dig det. Din attityd är det som förändrar din situation eller utkomsten av det du är inne i.

Kärlek – Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en betydelse i ditt kärleksliv denna månad. Just nu så ligger kärlek i fokus och du lägger ner engagemang på ditt välmående. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till bättre relationer. Det kan även vara någon annans relation eller kärlek som du har fokus på.

Allmänt – Frihet är en stark energi just nu och har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig också. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Du ska inte vara så hård mot dig själv då du har inte gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

(född 2/8-11/8)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, det kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram till nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. Det finns även en stark kreativitet och ett oväntat stöd om du behöver det. Under denna månad påverkar barn ditt arbete. Antingen så arbetar du med något eller någon som har en stark koppling till barn. Det kan även vara egna barn som påverkar eller så går du in i ett projekt som du tar dig ann som känns som din bebis. Det kan även vara någon som agerar extremt barnsligt och omoget.

Kärlek – Du försöker hålla kvar något eller någon men det kommer inte att fungera på det sättet då en förändring behöver göras vilket leder till ett nytt steg eller en ny väg. Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, det är en månad att njuta och ha trevligt i hemmet.

Allmänt – Du, ditt intresse eller arbete expanderar och du får kontakt med någon som kan hjälpa dig vidare. Det kan vara en chef, ledare, föreståndare eller någon form av agent. Du har en kraftfull energi nu som visar på att det antingen i stort händer mycket eller så är det inom ett område som det är full fart. Nu är en händelserik period medmycket aktivitet. Om du har lagt en grund för att något ska komma igång så sker det nu, och om du har väntat in att något ska komma igång så händer det äntligen. Din fysiska kropp känns starkare och det kan bero att du går in i en fas där din kropp aktiveras, kanske börjar du träna eller röra på dig. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras.

(född 12/8-22/8)

Arbete – Det ligger ngn begränsning i arbetet denna månad, det kan handla om stress, dåligt med ork, arbetslöshet, lite för mycket jobb eller någon konflikt. Det kan även vara så att du har lite svårt att komma i gång med något önskat eller så når du inte fram som du vill. Det ligger någon form av begränsning i arbetet denna månad som du behöver lösa, det kan handla om stress, dåligt med ork, arbetslöshet, lite för mycket jobb eller så uppstår någon konflikt. Du är ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill göra.

Kärlek – En kvinna bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv eller om kärlek. Glädje, spontanitet och någon positiv överraskning kommer också din väg. Under juni så kommer något positivt att ske eller falla på plats i ditt kärleksliv som är kopplat till denna månad.

Allmänt – Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar och fattar ett beslut. Du står i en början av något spännande eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. Du har varit medskapande till att du befinner dig där du är. Det visar att du även har förmågan att lämna situationen eller förändra den om du vill det. Du skapar eller påbörjar en förändring nu då du kommer i kontakt med din personliga kraft.

Jungfrun 23/8-22/9

(född 23/8-1/9)
Arbete – Denna månad kan det ligga ett nytt arbete eller projekt om du önskar det. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet.  Antingen så arbetar du mer i hemmet eller så finns det en koppling till ditt hem eller en hemliknande miljö eller situation. Just nu så ligger även din hälsa i fokus och du lägger ner engagemang på att må så bra som möjligt. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa för dig eller någon annan.

Kärlek – I ditt kärleksliv påverkas så du denna månad av en inre stress. Det kan vara så att det är det kommer från dig eller så finns det en person runt dig som känner sig stressad och på så sätt påverkar dig. Det finns även ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som påverkar i ditt kärleksliv.

Allmänt – Förvänta dig ett litet glatt mirakel för något oväntat och positivt kommer din väg just nu. Ett överflöd av kärlek, resurser eller ett positivt meddelande kommer din väg så var redo att ta emot. Du upplever även någon form av stress eller konflikt just nu, det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst och var sann mot dig själv.

(född 2/9-11/9)

Arbete – Oroa dig inte, allt löser sig. Det du funderar över kommer att hitta sin väg på ett positivt sätt. Nya möjligheter kommer din väg vilket leder till du lämnar något du är färdig med bakom dig. Du ser också något ur ett helt nytt perspektiv vilket öppnar upp nya dörrar på arbetet eller inom dig. Du vågar ta nya steg och närma dig din sanning vilket leder dig framåt.

Kärlek – Kärleksmässigt så finns det en känsla av att man sitter lite fast, något lossnar inte som man önskar så var försiktig så du inte hamnar i martyrskap. Det kan även vara så att du påverkas av någon annans martyrskap. Något nytt kommer igång i kärleken vilket leder till att det väcks nya tankar, känslor, idéer och drömmar. Nu skapas det nya förutsättningar som ger en ny grund som faller på plats eller får en ytterligare dimension under mars månad.

Allmänt – En förändring sker som påverkar dig och du får ny kraft och energi samt kanske till och med nya drömmar. Något nytt kommer i gång som påverkar på flera nivåer i ditt liv. Du visar dessutom tydligt vem du är och vad du vill och du kommer att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre eller yttre kvaliteter eller röra ditt arbete eller dig privat. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad.

(född 12/9-22/9)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) eller så är personen kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig positivt i arbetet denna period. Det kan även vara du i den energin, se bara upp så du inte blir överkänslig. Du och de du samarbetar med har ett spirituellt och arbetsmässigt stöd och starkt beskydd.

Kärlek – Det ligger gemensamma intressen i kärlekslivet, det kan vara så att man återupptar något som man tidigare varit intresserad av. Vill du träffa någon så engagera dig i något intresse du har eller sök inom den sfären. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Du backar inte och du är starkare och kraftfullare än vad du kanske tror.

Allmänt – Du upplever någon form av stress eller konflikt just nu, det kan även vara en positiv kreativ stress som innebär mycket arbete. Något som du antingen tänkte på eller börjat agera i under mars månad 2018 är nu redo att komma igång ordentligt. Det hela går in i en ny fas då det är en perfekt tid för att starta upp något nytt eller komma i kontakt med nya tankar och idéer samt ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund. Ju mer du nu sprider kärlek till andra och investerar din kärlek i det du gör, ju mer kommer det att blomstra. Du sätter då igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. Detsamma sker om du agerar destruktivt eller negativt, så var noga med vilken energi du är i under denna period.

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Något nytt som ger en trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila möjligheter som ger bättre utdelning på sikt än tidigare. Det kan även ske en vistelse på en ny plats, eller så förändras din arbetsplats. Nu är det dags, det är nu det sker då något som har satts igång manifesterar sig. Det finns en positiv energi att agera framåt i.

Kärlek –Något som du eller ni har satt igång blir klart och det är dags för nästa steg. Det finns en yngre man eller pojke som påverkar i ditt kärleksliv. Det är också något som känns lite turbulent eller rörigt som man behöver reda ut eller släppa.

Allmänt – En förändring sker som påverkar dig och du får ny kraft och kanske till och med nya drömmar eller mål. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå då du vill gå åt ett nytt håll eller finna nya mål. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Även något nytt kommer i gång som påverkar på flera nivåer. Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att sätta igång att skapa det du önskar.

(född 3/10-12/10)

Arbete – Du har svårt att bestämma dig och du velar medans du ser över dina olika möjligheter. Du kan också befinna dig i en valsituation som får dig lite ur balans. Ett viktigt arbete eller arbetssituation som nu är aktuell har en koppling till något som har skett eller kommit igång tidigare. Det kan även vara läge att se över det du tidigare gjort för att se om det behöver förändras eller förbättras för att fungera på lång sikt. Något läggs också till handlingarna som du känner dig klar med.

Kärlek – Det finns en lekfullhet och rolig samvaro, kanske går man på ett äventyr tillsammans. Denna månad bjuder inte in en ny relation i stället blir det mer bus och spel om man är singel. Du är mer självständig eller tillbakadragen denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv.

Allmänt – Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras. Tro på dig själv, du har kraften med dig. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära att man mår bättre. Något som har varit jobbigt eller motigt känns nu mycket positivare. Det är även en fördelaktig period att engagera sig i, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Något kreativt manifesterar sig igenom dig. Ha tillit och självförtroende då du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket kreativ period för dig om du litar till dig själv och din förmåga.

(född 13/10-22/10)

Arbete – Antingen så står du i en valsituation eller som känner du dig velig och inte riktigt vet vad du vill, vad du ska göra eller vilket nästa steg du ska ta. Positiv energi kommer in och läker något som har tyngt dig eller ditt arbete vilket gör att du kommer vidare. Det ligger även något med hälsa runt dig så om det inte är så att du jobbar med hälsa, healing, läkande eller omvårdnad så tar du mer hand om dig själv än tidigare. Det kan även vara så att ditt arbete påverkas av hur någon annan mår.

Kärlek – Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller får en fortsättning under sommarn (juni-aug). Någon vet inte vad man vill göra eller vad man önskar vilket gör att personen kan verka velig eller förvirrad, det kan även vara du själv som är i den energin. Ett val måste göras och nu är det dags att fatta ett beslut eller välja hur man ska gå framåt.

Allmänt – Något sker nu som påverkar dig och leder till en förändring. Du har varit medskapande till sin situation och det är upp till dig gällande ditt nästa steg. Du får också en ny kraft och kanske till och med nya drömmar som leder dig framåt. Det ligger även ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, fest, jubileum, firande eller liknande som påverkar dig. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked. Något nytt kommer i gång som påverkar på flera nivåer. Det visar att du även har förmågan att lämna situationen eller förändra den. Du skapar eller påbörjar en förändring nu då du kommer i kontakt med din personliga kraft.

Skorpionen 23/10-21/11


(född 23/10-2/11)

Arbete – Du tar det lugnt och kanske är det så att du behöver ta en paus. Ohälsa, låg energi eller ett arbete med hälsoinriktning påverkar denna månad. Tänk på dig själv och spar på din energi, och säg nej till det som inte känns rätt för dig just nu. Kanske smiter du lite ifrån ansvar i detta? Något positivt sker arbetsmässigt för att någon vill dig väl, det kan även vara en uppskattning som kommer din väg. Blommor eller växtlighet får en betydelse, det kan även vara så att du arbetar med eller använder dofter eller oljor som healar. Ha gärna väldoftande blommor på ditt jobb för allas välmående.

Kärlek – Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Du visar vem du är, vad du vill och du står upp för dig själv. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir nu bekräftad. En månad när du syns och skiner lite extra. Är du singel så riktas uppmärksamhet mot dig även om ingen ny relation startar upp denna månad.

Allmänt – Du ser något eller någon från en ny vinkel vilket leder till ett uppvaknande eller en omvärdering av något eller någon. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat. Du oroar dig dessutom för något som du inte behöver oroa dig för då allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga. Nya möjligheter kommer din väg som får dig att agera på ett nytt sätt eller åt ett nytt håll.

(född 3/11-12/11)

Arbete – Du gör ett val som tar in dig på en ny väg eller åt nytt spännande håll. Valet föregås av en osäkerhet vilket leder till en hel del funderingar över vilket val du ska göra. Du storstädar i ditt arbete och står i någon slags reningsprocess vilket innebär att du sorterar och släpper det som inte längre gynnar dig eller känns okej.

Kärlek – En trygg, stabil och omvårdande kvinna får en betydelse för dig i kärleken denna månad. Lärande oavsett om det är du som lär ut eller om det är du som är eleven så har lärandet någon högre mening för dig just nu. Ta emot vägledning och lyssna inåt och uppåt.

Allmänt – Det finns en stabilitet och trygghet vilket känns viktigt för dig just nu. Du kanske till och med sitter lite fast och inte känner att du kommer loss, eller så vill du inte göra några större förändringar. Du vet vad du har och i den energin vill du just nu vara kvar eller så vet du inte hur du ska släppa. Det kan även vara så att detta är en tid där du tar det lugnt och laddar dina batterier för att använda kraften senare. En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt eller segt blir nu till det bättre. Du står i något nytt nu som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare.

(född 13/11-21/11)

Arbete – Du har en ny tillit och känner att saker faller på plats. Du har också energi att fortsätta med något påbörjat. Du går också in i en ny cykel arbetsmässigt och du känner in mer än vanligt när det gäller vad du vill och hur du ska göra. En tid att lita till sig själv och dina känslor. Det finns ett starkt stöd och support eller så möter du en förståelse.

Kärlek – Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har ett behov av att vara mer för dig själv. Har du en relation så kan det vara så att ni väldigt mycket är uppe i era egna grejer. Är du singel så är det ingen månad då du finner en ny kärlek. Du har nu möjligheten att förbättrar en relation och/eller så omvärderar du och ser kärleken ur ett nytt perspektiv.

Allmänt – Det sker på gott eller ont någon oväntad händelse just nu. Det kan även vara så att i stället för en större så är det är flera mindre händelser som påverkar. Behöver du stöd just nu så kommer det din väg. Du har dessutom en kreativare energi än vanligt. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen. Det finns en pålitlig person i din omgivning som du kan förlita dig på. Det behöver inte nödvändigtvis vara den personen du förväntar dig.

Skytten 22/11-21/12

(född 22/11-1/12)

Arbete – Den här perioden kan bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad eller så har du för mycket att göra på jobbet. Det kan även vara så att du inte hinner med som du eller någon annan önskar. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt först i sommar (juni-aug). Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

Kärlek – Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu. Det finns en känslomässig konfliktjust nu som du måste lösa, det kan vara endast en känsla du har eller så manifesterar den sig som en verklig konflikt som kommer upp till ytan.

Allmänt – Något sker nu som har en koppling till februari 2018 eller något som sker i februari 2020 så du gör något som har långt gående konsekvenser. En grund läggs och en fortsättning kommer till stånd. Något du önskar händer eller faller på plats, det finns även en stark inspiration. Det kan även just nu vara så att du synliggörs för något eller så skiner du lite extra som person. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig denna månad. Det är även något som har en koppling till mars månad som sätts igång nu. Du kommer i kontakt med nya tankar och idéer som ge liv till nya förutsättningar eller en ny grund.

(född 2/12-11/12)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) eller så är personen omtänksam, känslig, impulsiv eller kreativ som påverkar dig positivt i arbetet denna period. Det kan även vara du i den energin, se bara upp så du inte blir överkänslig. Utlandet får också en betydelse i ditt arbete. Det kan gälla utländska kontakter, inköp eller så är det du eller någon annan som reser, kort eller långt.

Kärlek – Du känner en viss distans fysiskt eller känslomässigt. Det kan mycket väl vara helt okej eller så känner man sig lite ensam eller övergiven. Kanske har du eller din partner om du är i en relation ett behov av att vara mer för er själva eller så har möjligheten att ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad om man är singel. Du drar till dig efter hur du tänker och känner så var tydlig så det inte blir onödigt tjafs eller missförstånd.

Allmänt – Just nu så är du lite velig och du vet inte vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Du vet själv vad du behöver göra så lyssna inåt för vägledning då du har kunskapen och visdomen inom dig. Du har själv makten att genomföra det du önskar eller har startat upp. Lita till dig själv och att du kan göra de förändringar du behöver. Du har även förmågan att finna den lösningen som är bäst för dig eller situationen du står i.

(född 12/12-21/12)

Arbete – Det är viktigt för dig att vara sann mot dig själv och du gör en förändring som känns renande. Du står i någon valsituation som kan få dig att bli osäker på vad som är rätt sak att göra eller säga. En yngre person eller ett barn får en betydelse som hjälper upp en situation. Det ligger ett lärande under perioden, antingen är det du som lär dig något eller så lär du ut.

Kärlek – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar i ditt kärleksliv. Du känner stor inspiration och en idé eller tanke för dig framåt och du agerar för att sätta det hela i rörelse. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar ditt känsloliv på någon nivå just nu.

Allmänt – Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, något håller på att hända eller förändras. Det är också en tid för en paus eller vila. Du tar det lite lugnare än vanligt då det är en stark period för meditation och inre frid. Ta dig tid att lyssna inåt. Det finns en pålitlig och stabil person i din omgivning som du kan förlita dig på gällande stöd. Det behöver inte nödvändigtvis vara den du tror att det är.

Stenbocken 22/12-19/1

(född 22/12-31/12)

Arbete – Utlandet får en betydelse i ditt arbete. Det kan gälla utländska kontakter, inköp eller så är det du eller någon annan som reser, kort eller långt, din eller någons annans. Du öppnar också upp mot andra så att ni kan skapa mer tillsammans, det ger dig energi att åstadkomma det du vill eller önskar. Du skapar en positiv energi på arbetet som andra kan ta del av.

Kärlek – På någon nivå så sker det en nystart eller en ny början i ditt kärleksliv. En helt ny energi kommer in som påverkar även andra delar av ditt liv. I ditt kärleksliv så står upp för vad du vill och känner. Du har en bestämd uppfattning om vart du vill och ditt fokus är starkt. Du backar inte för det du känner eller tycker.

Allmänt – Just nu så är du lite obeslutsam och du vet inte riktigt vad du ska göra, vad du vill eller hur du ska hantera något eller någon. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du går för fort fram annars. En yngre man, pojke eller son påverkar ditt liv på någon nivå. Det kan även handla om minnen eller händelser från det förflutna som aktualiseras eller tänks på. Om du är uppmärksam så kan du få vägledning eller upplysning i dina drömmar så be gärna ärkeängeln Michael bistå dig i ditt drömarbete. Det är även en bra period att fokusera på något du önskar eller drömmer om.

(född 1/1-10/1)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, ordningsam eller ovanligt tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad.  Det kan även vara du själv om du är kvinna som agerar i den energin. Man organiserar eller har möten som stärker grunden eller planeringen för dig eller dina projekt. Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att du är den som lär ut. Du har en healande förmåga och har ett djup som du når ut med. Du använder din kraft till att läka en situation eller relation.

Kärlek – Under denna månad så påverkar barn ditt kärleksliv antingen så är det dina, en partners. Det kan också vara så att någon påverkar genom att vara barnslig eller oseriös. Det finns även en yngre man eller pojke som påverkar med en mogenhet, stabilitet eller en ny grund. Det är något som du just nu förstår eller lär dig. Det kan även vara du själv som ger någon annan en läxa. Du får också en vägledning framåt i ditt kärleksliv så ta emot.

Allmänt – Det ligger ett skrivande för dig vilket leder dig till en grupp, sammanslutning eller en gemenskap som ger inspiration, vänskap eller support. En förändring sker vilket gör att du lägger något eller någon bakom dig eftersom den gamla energin inte längre hör hemma i ditt liv, i stället så är något nytt på väg in. Allt kan ske både snabbt och oväntat. Förändringen kan också handla om att släppa en dålig ovana för att skapa en ny och bättre. Har du haft en jobbig period så släpper det nu. Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, något håller på att hända eller förändras.

(född 11/1-19/1)

Arbete – Ett positivt besked kommer din väg, det kan även vara ett glädjande samtal som leder till en intressant eller spännande utveckling. Det finns en dialog som för dig framåt och om du jobbar med kommunikation på något sätt så ökar dess betydelse. Kvinnlig gemenskap ligger i fokus, även ett stöd från en eller flera organisationer. Du möter någon med stor visdom och kunskap samtidigt som du förlitar dig på att din intuition leder dig rätt då du har förmågan att känna in vad som är rätt för dig eller det du arbetar med. På någon nivå så påverkar även fåfänga, skönhet eller det yttre dig.

Kärlek – Det finns en lekfullhet och rolig samvaro, kanske går man på ett äventyr tillsammans. Något du väntar på eller önskar sker snart i ditt kärleksliv, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll så ha tålamod. Du har varit medskapande till att du befinner dig där du är. Det visar att du även har förmågan att lämna situationen eller förändra den. Du skapar eller påbörjar en förändring nu då du kommer i kontakt med din personliga kraft.

Allmänt – Det sker en omstrukturering i ditt liv på något plan, det kan även röra arbetet eller arbetsplatsen. Det är också en fördelaktig tid för ett lån, bankbyte, omstrukturering av pengar eller något liknande. Familjen och/eller vänner är i fokus och känns extra betydelsefulla just nu. Du känner en lycka och glädje tillsammans med andra och de kan ske en trevlig sammankomst eller en festlighet just nu, det kan även vara så att det är en planering som sker. Om du är involverad i ett familjeföretag eller ett starkt samarbete med liktänkande så får det en speciell betydelse just nu.

Vattumannen 20/1-18/2:

(född 20/1-29/1)

Arbete – En period när du får arbeta med något som du är väldigt engagerad i eller med något som intresserar dig. Det kan även vara så att du tar upp något som du hållit på med tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Eller så har du helt enkelt större fokus på något vid sidan om ditt yrke. Vilket som så rör det något intresse, en hobby eller något som du är begåvad inom. Vatten får också en betydelse gällande ditt arbete, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu?

Kärlek – En situation helas och något som har känts tungt blir nu till det bättre, det kan röra sig om en konflikt eller om känslor som inte har tagits på allvar. I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp från din sida eller från någon annan.

Allmänt – Förändringar sker utifrån ett eget val, du vet du man vill och du vill ha saker på ditt sätt. Det finns en målmedvetenhet och man sätter sig och sina intressen själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras. Du vet själv vad du behöver göra så lyssna inåt för vägledning då du har kunskapen och visdomen inom dig. Du lyssnar inåt och agerar utifrån dina känslor. Var försiktig så du inte blir för känslomässig, impulsiv och förbiser intellektet eller varningsklockor.

(född 30/1-8/2)

Arbete – Det som sätts igång nu går in i en ny fas under sommaren (juni-aug). Något positivt sker på jobbet som känns som en gåva. Det är nu en tid att lita till sig själv och sina känslor samt att det finns ett stöd och support runt dig eller så möter du en större förståelse. Du vet vilket nästa steg du ska ta och börjar nu gå mot ditt mål.

Kärlek – En kvinna påverkar dig i ditt kärleksliv som är född i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, envis och tålmodig. Det kan även vara du som är i den energin. En person eller situation från ditt förflutna påverkar känslomässigt eller genom ett uppdykande. Det kan även vara gamla minnen som kommer upp. Det är ingen månad där man startar upp en relation med en ny person.

Allmänt – Ju mer du nu sprider kärlek till andra och investerar din kärlek i det du gör, ju mer kommer det och du att blomstra. Du sätter då igång en kraft som obönhörligen kommer tillbaka till dig. Detsamma sker om du agerar destruktivt eller negativt, så var noga med vilken energi du är i under denna period. Du känner även en lycka och glädje tillsammans med andra och de kan ske en trevlig sammankomst eller en festlighet just nu, det kan även vara så att det är en planering som sker. En yngre kvinna eller ett barn påverkar dig på någon nivå. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var barn, eller en flicka från barndomen. Om du är involverad i ett familjeföretag eller ett starkt samarbete så får det en speciell betydelse just nu.

(född 9/2-18/2)

Arbete – Något du väntar på eller önskar sker snart, du är dock är inte riktigt där ännu men ha tålamod då det är inom räckhåll. Så tappa inte målet du har i sikte. Detta är en period när du får arbeta med något som du är väldigt engagerad i eller med något som intresserar dig. Det kan även vara så att du återgår till något som du hållit på med tidigare. Du arbetar med något som du har talang för eller är mycket duktig på.

Kärlek – En kvinna som är stabil och pålitlig påverkar med värme i kärleken. Du är dessutom mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har ett behov av att vara mer för dig själv och göra sådant som intresserar dig. Har du en relation så kan det vara så att ni väldigt mycket är uppe i era egna grejer. Är du singel så är det ingen månad då du finner en ny kärlek. Du är ärlig i dina känslor och du tar dem på allvar.

Allmänt – Vänner, gemenskap, hemmet och familj är extra viktigt för dig, du lägger ner tid och energi på att skapa en gemenskap, trygghet och positiva känslor. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig just nu och du får tillbaka det du investerat. Vatten får också en betydelse för dig, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du nu? Du står dessutom i något nytt nu som är viktigt för dig och som håller på att växa sig starkare.

Fisken 19/2-20/3:

(född 19/2-29/2)

Arbete – Något positivt kommer din väg som ger dig en fördel eller ett tillskott med resurser. Våghalsighet och mod ligger också starkt denna månad och du vågar något eller tar ett större steg! Du har även en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att uttrycka dig i ett skapande.

Kärlek – Du möter mer medkännande, omtanke och kärlek just nu både inifrån dig själv och från någon annan och man lägger dömandet åt sidan. På något vis så ligger det något betydelsefullt avslut för dig denna månad, du är färdig med något eller någon. Det kan också vara så att det sker en förändring i en relation. Något sätts också i gång som får en fortsättning eller en ny innebörd i december. 

Allmänt – Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna månad och det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd eller hjälp så kommer det din väg. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Något du önskat eller hoppats på sker nu. Det kan även vara så att något faller positivt ut eller till din fördel. Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att skapa.

(född 1/3-10/3)

Arbete – Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv eller en situation.  Väntar du dig ett meddelande eller en kommunikation så kommer den nu. Du känner en inspiration eller får en idé och agerar för att komma framåt i det. En möjlighet kommer din väg och en förändring sker, något nytt kommer i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt, på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt.

Kärlek – Det ligger en avvaktan i kärleken och du väntar på någon eller att något ska ske denna månad, låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Kanske behöver du ge kärleken lite tid. En person eller situation från ditt förflutna påverkar känslomässigt, genom ett uppdykande eller i tanken. Något positivt sker som gör att du ser något eller någon ur ett nytt ljus. Det finns också humor, glädje och roliga tillfällen tillsammans med andra.

Allmänt – Nu kan det ligga ett nytt arbete eller bostad runt dig om du är ute efter det. Det är också en stark period för arbetsresor, snabba händelser och aktivitet i största allmänhet. Något oväntat positivt kommer din väg just nu. Ett överflöd av kärlek, resurser eller ett positivt meddelande kommer din väg så var redo att ta emot. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, ta ansvar för ditt egna agerande så slår det bäst ut.

(född 11/3-20/3)

Arbete – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att fungera på det sättet utan man behöver förändra något för att det ska bli bra. Du ser även över ditt nästa steg då du befinner dig i en valsituation. Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så blir sker något extra trevligt på din arbetsplats. Det kan även vara så att arbetet erbjuder dig en möjlighet att få ett eget space där du kan samla kraft.

Kärlek – Välmående, trivsel, gemenskap och glädje omger dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds. Ditt hem eller något som sker i hemmet får en betydelse. Något kreativt manifesterar sig igenom dig. Ha tillit och självförtroende, du klarar det du vill göra. Detta kan vara en mycket tillfredställande period för dig om du litar till dig själv och din förmåga att åstadkomma det du önskar.

Allmänt – Det är något eller någon som du är färdig med och släpper taget om, det kan även vara så att det är en rädsla eller något som har oroat dig för som du nu släpper. Det är dags för ett nytt steg framåt. En kvinna bidrar med en trygghet eller stabilitet som innebär en förändring. Vänner, gemenskap, hemmet och familj är extra viktigt för dig och du lägger ner tid och energi på att skapa en trygghet och positiva känslor. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig vilket gör att du känner tacksamhet och i din tur sprider kärlek tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *