Månadens – Astro/Tarot för november – Kärlek, arbete & allmänt

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

 

 

 

 

Månadens – Astro/Tarot för november  – Kärlek, arbete & allmänt

 

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA månader så känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

 

OBS!När man spår för en kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

 

Väduren 21/3-19/4

 

(född 21/3-30/3)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, ordningsam eller ovanligt tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad.  Det kan även vara du själv om du är kvinna som agerar i den energin. Man organiserar också eller har möten som stärker grunden eller planeringen för dig eller dina projekt. Våghalsighet och mod ligger starkt denna månad, du vågar något eller tar ett större steg!

 

Kärlek – En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det ligger också en möjlighet runt en fest eller social samvaro, speciellt om du är singel. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Du backar inte och du är starkare än vad du kanske tror.

 

Allmänt – Just nu så är du lite velig och du vet inte riktigt vilket ben du ska stå på och vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna period är över då det finns en risk för att du förhastar dig annars. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just nu och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom energin att självgöra de förändringar som krävs. Tveka inte, du är kraftfullare än du tror.

 

(född 31/3-9/4)

Arbete – Nytt arbete, projekt eller liknande kommer igång, det kan även visa på att du får mer kraft, ork och energi. En skjuts framåt. Positiv energi kommer in och läker något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa eller så arbetar du med hälsa, healing eller välmående. Det du fokuserar på just nu kommer att ge resultat men på vilket sätt beror på hur du förhåller dig, positiva tankar och förväntningar ger positivt resultat, negativa tankar och förväntningar ger negativt resultat.

 

Kärlek – Det ligger tankar och funderingar runt kärleken. Är du singel så sker det mer i tanken än i verkligheten. Har du en relation så finns det mycket känslor i omlopp. Något som sker i ditt kärleksliv nu få en ytterligare betydelse i månadsskiftet okt/nov om 1 år. Du vet vad du behöver göra för att du eller någon annan ska må bra, eller så är det något du måste ta tag i, lita till dig själv och din inre visdom.

 

Allmänt – En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil, envis eller tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trygg och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Du står dessutom i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut.

 

(född  10/4-19/4)

Arbete – Du har mer lycka och tur i arbetet än du har haft på ett tag, något positivt kommer din väg utan någon större ansträngning från din sida. Du går in i en bättre fas vilket leder till positiva förändringar. Vänskap, gemenskap eller ett samarbete får en större betydelse. Nu har du en möjlighet att bygga på något som kan bli riktigt bra. Under denna månad påverkar även barn ditt arbete på någon nivå. Det kan vara dina barn, barn på arbetet eller minnen som är förknippade med barn bakåt i tiden.

 

Kärlek – Partnerskap, vigsel, förlovning eller samboskap ligger starkt. Gemenskap och samhörighet ligger starkt runt dig nu och någon vill dig väl. Ditt kärleksliv går in i en ny och starkare fas. Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

 

Allmänt – Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på gott eller ont nu bekräftas. Du befinner dig också på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer. Något kommer din väg som du har lagt en grund för, du får nu det du förtjänar på gott eller ont, allt beror på hur du har hanterat situationen eller personen tidigare. Det du har gett ut kommer tillbaka.

 

Oxen 20/4-20/5

 

(född 20/4-29/4)

Arbete – En information eller ett meddelande kommer din väg om något som håller på att komma igång, eller så är det ett förhandsbesked om något gällande ditt arbete. Du vet själv vad du behöver göra och lyssnar inåt för vägledning. Släpp taget om kontrollen och låt universums visdom hitta lösningen. Det ligger gemensamma intressen i arbetslivet och det kan vara så att man återupptar något som man tidigare varit intresserad av. Vill du utvecklas så engagera dig i något intresse du har eller sök inom den sfären.

 

Kärlek – Du värdesätter stabilitet och om du har en egen familj så sätter du den främst. Du är trofast och släpper inte taget om den som intresserar dig. Du bestämmer dig för något eller någon eller så fattar du ett beslut. En person eller situation från ditt förflutna påverkar dig och dina känslor och tankar. Det är ingen månad där man startar upp en relation med en ny person utan man håller fast det gamla. Man är dessutom ärlig med sina avsikter och visar vem man är.

 

Allmänt – Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Du är också färdigt med något som för dig vidare mot nya äventyr. Under juni 2019 så kommer något positivt att falla på plats i ditt liv som är kopplat till din nuvarande situation. Nu är det upp till dig! Det är du som styr just och du kan få din vilja fram eller lösa situationen som uppstår. Du har dessutom kraften och orken att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Du vill inte kompromissa bort dig själv så du lyssnar inåt på dina egna svar och vad som passar bäst för dig just nu. Lyssna på och lita till din inre röst. Var sann mot dig själv.

 

 

(född 30/4-9/5)

Arbete – Du har nu mer lycka och tur i arbetet än du hade i föregående månad och något positivt kommer din väg. Denna månad har du mer flyt vilket gör att du går in i en bättre och starkare fas. Det är nu du kan skapa förändringar som ger en bra utdelningen på sikt. Vänskap, gemenskap eller ett samarbete får en viktig betydelse. Du går dessutom i väntans tider och något håller på att ske, men du får ha lite tålamod då det är färdigt eller faller helt på plats först om ca 9-10 månader. Eller så påverkar en graviditet på någon nivå.

 

Kärlek – Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller får en fortsättning under sommarn 2019 (juni-aug). Du värdesätter stabilitet och om du har en egen familj så sätter du den främst. Du är trofast och släpper inte taget om den som intresserar dig. Du bestämmer dig dessutom för något eller någon och satsar på det. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller ligger framför dig, du har en ny översikt. Du ser ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam.

 

Allmänt – Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå just nu men du behöver inte oroa dig för det då du fixar det. Men var försiktig och uppmärksam så du inte utsätts för manipulation eller falskhet, det kan även vara du själv som utsätter någon annan så tänkt dig för hur du agerar. Om situationen kräver det så är du mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt utan du kanske behöver vara det just nu. Allting beror på hur du hanterar dina resurser. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti 2019. En omvårdande och stödjande kvinna får dessutom en betydelse för dig, det kan även vara du själv som intar den rollen.

 

 

(född 10/5-20/5)

Arbete – Det finns en trevlig gemenskap gällande ditt arbete och samarbete är extra gynnsamt denna månad. Om du arbetar eller är involverad i ett familjeföretag eller liknande så sker något fördelaktigt för dig eller företaget. Detta är en tid att söka förstärkning från andra i stället för att göra allt själv. Det ligger även kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats?

 

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv och ditt utseende mer än vanligt. Insikter kommer din väg och du väger för och emot i kärleken eller så försöker du hitta en balans som känns rätt för dig. Du lyssnar på dig själv och hittar din väg. Det du under denna månad lägger din tid och energi på gällande kärleken går in i en ny fas under vintern (dec-feb).

 

Allmänt – Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger starkt i fokus denna period. Det finns starkt med kärlek och omtänksamhet runt dig. Två olika situationer kan uppstå, eller båda. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så får andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft eller din intuition en större betydelse för dig just nu. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i. Du får även ett stöd från en grupp eller större organisation.

 

 

Tvillingen 21/5-21/6

 

(född 21/5-30/5)

Arbete – Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt projekt eller arbete men du är inte riktigt där ännu. Du ska först göra klart det du håller på med. Du kommer snart att gå vidare in i detta nya eller så tar du med dig den kunskapen du har fått för att använda den på ett nytt sätt inom det arbetet du redan har. En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att hon ser till att miljön du befinner dig i är trygg och säker.

 

Kärlek – Oväntade positiva händelser, glädje eller gemenskap är sådant som ligger i fokus denna månad. Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas. men det kan innebära en paus innan du kliver in i det nya. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna period. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks känslorna.

 

Allmänt – Du upplever nya positiva känslor, något nytt känslomässigt startar upp vilket ger dig en starkare kontakt med det dig själv, någon annan eller det gudomliga. En spirande förälskelse finns, den kan vara för en person likväl som för ett djur, projekt, en sak eller situation. Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Idéerna och tankarna som kommer din väg just nu är din andliga vägledares svar på dina böner eller frågor så ta dem på allvar. Så var uppmärksam på tecken och händelser som vägleder dig framåt. En bra period att söka svar genom meditation eller kanalisering.

 

 

(född 31/5-9/6)

Arbete – Det finns en arbetsmässig gemenskap där man trivs tillsammans. Ett samarbete eller ett kompanjonskap gynnar dig lite extra denna månad och om du önskar så kan det utvecklas och börja växa. Det du gör tillsammans med andra denna månad är sådant som det finns mest glädje i. En arbetsförändring sker också och ditt arbete tar en ny riktning eller vändning. Vill du ha ett nytt arbete så är detta en bra tid att ta itu med det. Beroende på vad du jobbar med så kan det även innebära ett nytt projekt eller liknande.

 

Kärlek – Lycka och glädje tillsammans med familj och vänner. Det finns en stark samhörighet och en vilja att göra något speciellt tillsammans med någon eller några som står dig nära. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller får en fortsättning under sommarn (juni-aug) 2019. Det finns en sensitivitet som kan inspirera, speciellt om man uttrycker sig genom kreativitet.

 

Allmänt – Detta är ingen tid där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig. Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill. Det är viktigt för dig att prioritera det som intresserar dig och det du vill lägga ditt fokus på så du stänger ute det som stör eller distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar. Vila, återhämtning eller bara vara i stillhet är sådant som ligger i fokus just nu.

 

 

(född 10/6-21/6)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, ordningsam eller ovanligt tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad.  Det kan även vara du själv om du är kvinna som agerar i den energin. Man organiserar eller har möten som stärker grunden eller planeringen för dig eller dina projekt. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror.

 

Kärlek – En man som är yngre än dig eller ett barn påverkat med mogenhet, stabilitet eller en ny grund. Det sker något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig. Ärkeängeln Michaels sköld skyddar just nu dig, dina kära, ditt hem och dina fordon så be honom om hjälp via bön om du känner att du behöver extra hjälp inom dessa områden.

 

Allmänt – Detta är ingen tid där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu. Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked. En kvinna hjälper dig eller vägleder dig angående din livsriktning. Var uppmärksam och ta till dig det hon säger.

 

 

Kräftan 22/6-22/7

 

(född 22/6-1/7)

Arbete – Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv och tänka. Det kan även ligga en utbildning under månaden eller så tar du på någon nivå till dig ny kunskap. En omvårdande och stödjande kvinna får dessutom en större betydelse för dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att hon ser till att miljön du befinner dig i är trygg och säker. Det är viktigt för dig att prioritera det som du vill lägga fokus på vilket innebär att du stänger ute det som distraherar. Det kan även vara så att du drar dig undan för att få vara i fred eller samla dina tankar.

 

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra är sådant som ligger i fokus, kanske är det så att du eller någon nu har känslor för bryr sig mer om utseendet än vanligt. Insikter kommer din väg och du väger för och emot i kärleken eller så försöker du hitta en balans som känns rätt för dig. Du lyssnar på dig själv och hittar din väg. Ett hinder eller en rädsla som du burit på eller en situation som har varit eller känts som ett hinder lättar just nu, det kan även försvinna helt.

 

Allmänt – Under en längre tid så har du lagt ner tid och energi på något som nu har nått sin kulmen. Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt och spännande. Men du är inte riktigt där ännu så ha lite tålamod i det sista skedet eftersom du har lite som måste avslutas först. Nästa steg handlar om att gå in i detta nya med den kunskapen du har eller ta med dig den erfarenheten och fortsätta utifrån den plattformen du redan har skapat. Du oroar dig också för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga.

 

 

(född 2/7-11/7)

Arbete – Du har svårt att bestämma dig och du velar lite medan du ser över olika möjligheter. Du kan också befinna dig i en valsituation där du står inför att byta kurs eller inte. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för i ditt arbete som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu så ha tålamod, det kommer snart att visa sig. Även våghalsighet och mod ligger starkt denna månad och du vågar något eller tar ett större steg!

 

Kärlek – En man som är yngre än dig eller ett barn påverkat med mogenhet, stabilitet eller en ny grund. En kvinna bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv. En möjlighet kommer din väg och en förändring sker och något nytt kommer i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt, på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt utan släpp taget.

 

Allmänt – Du tycker något är lite extra tufft just nu men du behöver inte oroa dig för det då du kommer att fixa det, det tar kanske bara lite längre tid än du räknat med. Var uppmärksam så du inte utsätts för manipulation eller utsätter någon annan för det .Om situationen kräver det just nu så tänker du mer på vad som är bäst för dig, du tillåter dig att vara lite egoistisk. Något som nu är aktuellt hittar sin form först i månadsskiftet juli/augusti 2019. Något håller nämligen på att ske men du får ha lite tålamod då det tidsmässigt tar ca 9 månader. Något måste finslipas och gå igenom flera olika processer längst med vägen innan det är klart. Det kan även vara så att du påverkas av en gravid kvinna på någon nivå. Det kan även vara en gammal graviditet som aktualiseras.

 

 

(född 12/7-22/7)

Arbete – Du tar tag i din situation, en dröm, ett mål och börjar på något nytt. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar dessutom ditt arbetsliv. Väntar du dig ett meddelande eller en kommunikation så kommer den nu. Något positivt sker arbetsmässigt för att någon vill dig väl, det kan även vara en uppskattning som kommer din väg. Blommor eller växtlighet får en betydelse, det kan även vara så att du arbetar med eller använder dofter eller oljor som healar. Ha gärna väldoftande blommor på ditt jobb för allas välmående.

 

Kärlek – Det ligger tankar och funderingar runt kärleken. Är du singel så sker det mer i tanken än i verkligheten. Har du en relation så finns det mycket känslor i omlopp. Något som sker i ditt kärleksliv nu som går in i en ytterligare fas i månadsskiftet okt/nov om 1 år. Vatten får en betydelse gällande ditt kärleksliv, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du/ni nu?

 

Allmänt – En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom. Det kan även vara så att hon sitter fast och har svårt att komma framåt. Det kan även vara du själv i den energin om du är en kvinna. Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd även om det skulle kännas tufft just nu. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

 

Lejonet 23/7-22/8

 

(född 23/7-1/8)

Arbete – Du har en stor kunskap inom något, du är troligtvis specialist eller oerhört engagerad i något du gör denna månad. Det kan även innebära en utbildning för dig eller så är det du som är lärare.  En yngre man hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Du ska inte vara så hård mot dig själv, du har inte gjort något fel. Det man gör i välmening har rätt intention och kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande något då det vänds mot dig själv annars.

 

Kärlek – Vatten får en betydelse iditt kärleksliv, det kan vara en plats, en tanke eller ett samtalsämne. Kanske planerar du en semester vid vattnet eller så reser du/ni nu? Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, det är en månad att njuta och ha trevligt i hemmet. Du drar till dig efter hur du fokuserar. Positiva ageranden och tankar får en positiv utkomst. Ett negativt förhållningssätt får motsatt verkan.

 

Allmänt – Du påverkas starkt av estetik, skönhet eller så ligger ditt yttre i fokus. Men eftersom det handlar om balans för dig så bryr du dig även om andra som andlighet, gammal visdom, insikter, kunskap, kvinnlig kraft eller så får din intuition en större betydelse för dig. Du lyssnar inåt och vet att inget är vitt eller svart så du måste finna det som är rätt för dig och din balans. Det finns även ett stöd utifrån från en grupp människor. Ha tålamod, det du vill ska ske ligger lite framåt i tiden. Något du inte just nu är medveten om måste falla på plats först innan tiden är mogen. Du förbinder dig till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

 

 

(född 2/8-11/8)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinnlig chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet denna månad. Det kan även vara du om du är en kvinna som får mer kraft och energi vilket gör att du tar tag i något viktigt. Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv och gå djupare in i något. Det kan även ligga en utbildning eller kurs under månaden eller så tar du till dig ny kunskap.

 

Kärlek – En man som är yngre än dig eller ett barn påverkat med mogenhet, stabilitet eller en ny grund. Det ligger kost eller mat runt dig eller en partner, det kan vara en speciell middag som är i antågande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet eller en relation? En utdelning sker, positiv eller negativ beror på hur situationen har hanterats tidigare. Det som sker nu är en konsekvens av något som har skapats tidigare.

 

Allmänt – Något ligger runt dig just nu som faller på plats, får en nystart eller går in i en ny fas i mars nästa år. Harmoni, balans, estetik, konst eller inredning har en starkare betydelse för dig nu. Det sker även något gällande kost eller mat. Kanske gör du en kostförändring? Arbetar du med mat så får detta en större betydelse denna månad.  Just nu så ligger hälsan i centrum och du lägger ner engagemang på välmåendet. Det kan även vara så att du gör en förändring som leder till en bättre hälsa. Det kan även vara någon annans hälsa som du har fokus på.

 

 

(född 12/8-22/8)

Arbete – Något förverkligas, du känner en stark motivation och kan manifestera det du önskar. Det finns en stark energi för dig om du är en chef, ledare eller eget företagande. Det ligger även en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att du är den som lär ut. Du är healande och har ett djup som du når ut med och du använder din kraft att läka en situation eller relation.

 

Kärlek – Det finns en enorm dragningskraft till en person, det kan även vara någon som dras starkt till dig. Du söker dessutom eller får till dig en information. Du är orädd och ger dig i kast med något våghalsigt eller något oväntat. Du hittar även ett nytt sätt eller en ny väg som får dig att sätta fart.

 

Allmänt – Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. En tid med lärdomar och insikter som kommer via en klok eller andligt utvecklad kvinna. Hon kan även ha healande resurser. Antingen så står du i något lärande eller så lär du själv ut.

 

Jungfrun 23/8-22/9

 

(född 23/8-1/9)
Arbete – En period när du får arbeta med något som du är väldigt engagerad i eller med något som intresserar dig. Det kan även vara så att du tar upp något som du hållit på med tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Vilket som så rör det något intresse, en hobby eller något som du är begåvad inom. En yngre man hjälper, stödjer eller beskyddar dig. Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att uttrycka dig i ett skapande.

 

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp något denna månad utan man fortsätter i den andan som är. En kvinna bidrar med lärdomar, visdomar eller insikter i ditt kärleksliv. En möjlighet kommer din väg och en förändring sker, något nytt kommer i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt, på så sätt kan det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt.

 

Allmänt – Ett förhandsmeddelande eller besked kommer din väg som visar på att något är på gång, något håller på att hända eller förändras. Du står upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant och du lyssnar på dig själv. Du ska inte vara så hård mot dig själv då du har inte gjort något fel. Det du gör i välmening och har rätt intention kommer att landa rätt även om du inte ser det direkt. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

 

 

(född 2/9-11/9)

Arbete – En månad som bjuder på en ny början och en känsla av äventyrslystnad, busighet eller nyfikenhet. Det är gynnsamt för dig att agera i denna energi som är nu, tillåt dig att våga, kasta dig ut och bjuda in nya positiva oväntade händelser. Ta ett nytt steg, gå in i nya spännande projekt eller att tänka i nya banor är energier som är starka just nu. Det finns en ny glädje och spontanitet. Du står upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Full kraft och energi framåt i det som känns intressant. Du lyssnar på dig själv.

 

Kärlek – Välmående, trivsel, gemenskap och glädje omger dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds. Du vet vad du behöver göra för att du eller någon annan ska må bra, eller så är det något du måste ta tag i, lita till dig själv och din inre visdom.

 

 

Allmänt – En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den under denna perioden eller så planeras eller diskuteras den. Det kan även vara en tid där någon kontakt utomlands får en betydelse. Du finner även svar på något och du tar också tag i något som för dig är viktigt. Du står upp för dig själv och vad du vill och tycker och går bara med på sådant som du verkligen vill. Du lyssnar inåt och låter dig vägledas av din känsla. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig just nu. Samarbete eller gemenskap på något plan är extra betydelsefullt. Är du singel så är det en bra tid att söka kontakt.

 

 

(född 12/9-22/9)

Arbete – En månad med trivsel, lättsamhet och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje och nyfikenhet. Man får även en positiv bekräftelse på något som känns viktigt. Du litar till dig själv och din kompetens och andra ser vad du kan åstadkomma. Lyft upp dina tankar och våga tänk positivt om det du önskar så kommer du att dra till dig det. Din attityd är det som förändrar din situation eller utkomsten av det du är inne i.

 

Kärlek – Något sker i ditt kärleksliv som får ett resultat runt Valborg nästa år. Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig. Attraktion ligger starkt i det yttre och man bryr sig mer om utseendet än vanligt. Insikter kommer din väg och du väger för och emot i kärleken eller så försöker du hitta en balans som känns rätt för dig. Du lyssnar på dig själv och hittar din väg. På något sätt så verkar datorer, film eller bilder ha en betydelse för dig just nu.

 

Allmänt – På någon nivå så känner du dig ensam eller upplever att du står utanför en gemenskap. Det kan bero på hur du hanterar situationen eller så känner du dig utesluten ur en gemenskap. Det kan även vara du själv dom ställer du dig lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast. En period där du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Det finns även en stark målmedvetenhet. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu.

 

Vågen 23/9-22/10

(född 23/9-2/10)

Arbete – Du söker dig vid sidan om det arbete du redan har, det kan vara ett parallellt projekt, arbete eller en till uppgift. Det kan även innebära att du nu har två jobb eller börjar skapa något som du vill ska växa sig större med tiden men nu bara är ett intresse. Drömmen är kanske att göra något annat? Nu har du möjligheten att skapa den grunden. Våghalsighet och mod ligger också starkt denna månad, du vågar något eller tar ett större steg!

 

Kärlek – Gemenskap, familj och starkare familjeband ligger starkt denna månad. Du tar även ett steg framåt för att främja kärleken och samhörigheten. Moderskapet ligger starkt och du är i en väldigt kärleksfull, omhändertagande och vårdande energi. Något sker i ditt kärleksliv som är kopplat till ditt eller din parters arbete. Är du singel så kommer ditt arbete i första rummet eller så finns det en man av intresse kopplat till jobbet.

 

Allmänt – Frihet är en stark energi just nu, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig också.  Tala om vad du önskar och våga tro att det kommer till dig. Lyft upp dina tankar, tänk positivt om din situation för att kunna åstadkomma det du önskar. Använd gärna positiva affirmationer. Du förbinder dig till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

 

 

(född 3/10-12/10)

Arbete – En månad med trivsel, lättsamhet och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje och nyfikenhet. Man får även en positiv bekräftelse på något som känns viktigt. Du litar till dig själv och din kompetens och andra ser vad du kan åstadkomma. Något sker eller kommer igång nu som manifesterar sig till tydligare till våren 2019 (mars-maj), det kan även vara så att det hela går in i en ny fas. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för i ditt arbete som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu så ha tålamod.

 

Kärlek – En information eller ett meddelande kommer din väg som visar på att något är på gång, du får ett förhandsbesked som förändrar. Något positivt sker i kärleken och någon vill dig väl vilket kan komma både som en uppvaktning eller uppskattning. Det du har lagt tid och energi på tidigare i kärleken kommer nu till dig i form av ett överflöd. Om det är positivt eller negativt beror på hur du har hanterat situationen i det förflutna.

 

Allmänt – Något sker i ditt liv just nu som får ett nytt resultat eller går in i en ny fas i juni 2019. Kärlek, familj, gemenskap, samarbeten, att följa sitt hjärta och harmoni ligger starkt i fokus denna period. Det finns kärlek och omtänksamhet runt dig. En tid med lärdomar och insikter som kommer via en klok eller andligt utvecklad kvinna. Hon kan även ha healande resurser. Antingen så står du i något lärande eller så lär du själv ut. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu.

 

 

 

(född 13/10-22/10)

Arbete – Något du lägger energi på arbetsmässigt faller på plats eller går in i en ny fas i mars 2019. Nu är en period som bjuder på harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en större betydelse för dig än vanligt. Om du arbetar med dessa saker så sker det något extra intressant i ditt arbete. Lyft upp dina tankar och våga tänk positivt om det du önskar så kommer du att dra till dig det. Din attityd är det som förändrar din situation eller utkomsten av det du är inne i. Du ska inte vara så hård mot dig själv. Du ska även släppa ilska och rädsla gällande andra då det vänds mot dig själv annars.

 

Kärlek – Pålitlighet, trygghet, gemenskap och vänskap ligger i fokus. Attraktion ligger starkt i det yttre och det vackra påverkar starkt just nu. Insikter kommer din väg och du väger för och emot i kärleken eller så försöker du hitta en balans som känns rätt för dig och din eventuella partner. Du lyssnar på dig själv och hittar din väg genom att du känner vad som är rätt för dig. Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad.

 

Allmänt – Familj, vänner, gemenskap, rolig samvaro eller någon fest får en större betydelse just nu. Att umgås med dem du älskar ger dig tillfredställelse och du känner dig älskad, du har även förmågan att ge tillbaka till andra. Du känner en trygghet i dig själv och i de sammanhang du befinner dig i. Ett djur kan få en större betydelse för dig. Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.

 

 

Skorpionen 23/10-21/11

 

(född 23/10-2/11)

Arbete – Detta är en period när du får arbeta med något som du är väldigt engagerad i eller med något som intresserar dig. Det kan även vara så att du tar upp något som du hållit på med sedan tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Vilket som så rör det något intresse, en hobby eller något som du är begåvad inom. Du kommer även att lämna en arbetssituation som inte längre gynnar dig eller så behöver du bara komma bort. I stället så kommer det att öppnas upp en ny dörr för dig att gå igenom inom kort.

 

Kärlek – Oväntade händelser, glädje eller gemenskap är sådant som ligger i fokus denna månad.

Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas. Men det kan innebära en paus innan du kliver in i det nya. Det är någon annan som agerar och påverkar i ditt kärleksliv, vilket innebär att du inte behöver göra allt själv. Det kan även vara så att någon sträcker ut en hand eller så du ber om någon hjälp. Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är.

 

Allmänt – Energin just nu kan ta sig lite olika uttryck. Antingen så klarar du av något som gör att du känner dig nöjd, eller så står du i en avslutningsfas för att snart gå in i en ny. Det kan även vara så att du kommer fram till något önskat eller så har du nått något mål. Den yttre världen som andra länder, resor och kontakter över landsgränser får också en betydelse just nu. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat på någon nivå. Det kan även innebära att du övar på något, går en kurs, utbildning eller så lär du själv ut. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och du får vägledning i hur du ska manifestera detta i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

(född 3/11-12/11)

Arbete – Något som du har fokus på nu går in i en ny fas eller finner sitt svar i februari nästa år, något tillkommer då som tar det hela vidare. Internet, hemsidor eller datorer har en stark betydelse för dig just nu och det är där du finner svar och kommer vidare. Utlandet får också en betydelse i ditt arbete. Det kan gälla utländska kontakter, inköp eller så är det du eller någon annan som reser, kort eller långt, din eller någons annans.

 

Kärlek – Du tappar energi och kan känna eller agera känslolöst eller känslokallt denna månad. Det kan även vara så att du förlorar något eller någon. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat i ditt kärleksliv. Du är inte riktigt framme vid det du önskar ännu och det kanske beror på att det är något som du behöver göra först?

 

Allmänt – Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. Du befinner dig även på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer.

 

 

 

(född 13/11-21/11)

Arbete – Något nytt som ger en ny trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller andra stabila möjligheter som ger bättre utdelning på sikt än tidigare. Det kan även ske en vistelse på en ny plats eller så förändras din arbetsplats. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt arbetsliv.  Väntar du dig ett meddelande eller en kommunikation så kommer den nu. Det är något som du har fokus på eller oroar dig för i ditt arbete som redan har hittat sin lösning även om du inte riktigt har sett eller förstått det ännu. Ha tålamod.

 

Kärlek – Något speciellt har skett i månadsskiftet juli/augusti som nu får en fortsatt betydelse framöver. De finns starka känslor för någon, det kan även vara ett starkt habegär. Se upp för svartsjuka, ägandebehov eller egoism, både från dig själv och andra. Är du singel så är du bestämd och vet vad du vill, bjuder du in till kärlek så kan en passion dyka upp, se bara till så du eller den andra inte blir manipulerad. Det du under denna månad lägger din tid och energi på gällande kärleken går in i en ny fas under vintern (dec-feb).

 

Allmänt – Vänner, gemenskap, hemmet och familj är extra viktigt för dig, du lägger ner tid och energi på att skapa en trygghet och positiva känslor. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig. Det du just nu lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under i vintern (dec-feb). Skrivande, författande, journalskrivande eller att skriva brev eller mail ligger i fokus. Det är något som kommer till uttryck som förmedlas vidare. Det kan ske nu eller så skapar man inför framtiden. Ett bra tillfälle att uttrycka sina tankar, idéer och känslor i skrift.

 

 

Skytten 22/11-21/12

 

(född 22/11-1/12)

Arbete – Det finns en arbetsmässig gemenskap där man trivs tillsammans. Ett samarbete eller ett kompanjonskap gynnar dig lite extra denna månad och om du önskar så kan det utvecklas och börja växa. Det du gör tillsammans med andra denna månad är sådant som det finns mest glädje i. Du kommer även att lämna en arbetssituation som inte längre gynnar dig eller så behöver du bara komma bort. I stället så kommer det att öppnas upp en ny dörr för dig att gå igenom snart. Det kommer hjälp eller support utifrån i något kreativt projekt. Det kan även vara ett skrivande eller en skrivelse.

 

Kärlek – En utveckling sker i kärlekslivet, det kan vara på ditt initiativ eller någon annans. Det ligger också en möjlighet runt en fest eller social samvaro, speciellt om du är singel. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar ditt kärleksliv. På något sätt så verkar datorer, film eller bilder ha en betydelse för dig just nu.

 

Allmänt – Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna period. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse eller en planering av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden. Det finns ett fokus på kost eller mat. Det kan vara en betydelsefull middag eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Arbetar du med mat så får detta en större betydelse denna månad.

 

 

(född 2/12-11/12)

Arbete – Något nytt som ger en trygghet sker, det kan vara en löneförhöjning eller någon annan stabil möjligheter som kommer din väg, det kan även vara inkomster till ett företag. Det sker också en vistelse på en ny plats eller så förändras din arbetsplats i sin form eller utseende. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug).

Kärlek – Positiva oväntade händelser, glädje och gemenskap är sådant som sker denna månad.

Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas men innan du helt kliver in i det nya så tar du en liten paus. Det ligger även kost eller mat runt dig eller en partner, det kan vara en speciell middag som ska ske. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet eller en relation?

 

Allmänt – En tid när du får arbeta med något du gillar eller så återupptar du något intresse sen tidigare. Det du engagerar dig i just nu kan om du vill leda till ett arbete eller en vidareutveckling. Du har dolda tillgångar som du nu kan utveckla och du gör något du verkligen tror på, du följer ditt hjärta. Det kan innebära att du följer en passion eller så kommer du i kontakt med en. Du är dessutom mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Du är i en fas där du är mer kreativ en vanligt, dra nytta av det och gör något av det.

 

(född 12/12-21/12)

Arbete – Färdiga projekt, gemenskap och styrka är sådant som hamnar i fokus i ditt arbete denna månad. En angenäm succé eller ett lyckat projekt sker på något plan för dig. I juni så kommer något som du nu ger din energi att falla på plats, eller så går det in i en ny fas. Det ligger även någon ny möjlighet för dig eller så sker något nytt i arbetet. Det kan vara en ny idé som ska prövas eller ett projekt som ska manifesteras, något skiftar på ett positivt sätt.

 

Kärlek – En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar din månad, eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara du som agerar i den energin. Nu är en tid för en paus eller vila, det händer inte så mycket nytt just i ditt kärleksliv.

 

Allmänt – Det ligger en stark känsla av gemenskap eller samhörighet just nu som även kan handla om ett samarbete. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras. Tro på dig själv, du har kraften med dig. Du kommer även att lämna en situation som inte gynnar dig. Det kan också vara så att du får nog av något och vänder på klacken och går vidare. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort. Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du släpper en känsla av skuld, börda eller dåligt samvete.

 

 

Stenbocken 22/12-19/1

 

(född 22/12-31/12)

Arbete – Du står i slutet av något och är på väg in i något nytt projekt eller arbete men du är inte riktigt där ännu. Du ska först avsluta det du håller på med. Du kommer sen att gå vidare in i något helt nytt eller så tar du med dig den kunskapen du har fått för att använda den på ett nytt sätt inom det arbetet du redan har. Du kommer även att lämna en arbetssituation som inte längre gynnar dig eller så behöver du bara komma bort. I stället så kommer det snart att öppnas upp en ny dörr för dig att gå igenom. Be om det du önskar gällande ditt arbete så kommer det din väg, om du inte själv agerar så kommer inte energin igång.

 

Kärlek – Du arbetar för att behålla det du har. Du känner dig nöjd men lägger ändå ner en hel del engagemang för att åstadkomma mer i kärlekslivet. En resa går i kärlekens tecken, kort eller lång. Din eller någons annans eller så görs den tillsammans. Den sker eller planeras denna månad.

 

Allmänt – Ett meddelande eller besked kommer din väg. Det kan vara en kärleksfull uppvaktning, något du önskar eller ett positivt besked. Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. Du har nu visdomen och det kreativa sinnet för att kunna föreställa dig vad som faktiskt kommer att hända eller vad som ligger framför dig. Du ser även ur ett helt nytt perspektiv på en gammal fråga eller frågeställning vilket gör dig tacksam.

 

 

(född 1/1-10/1)

Arbete – Det finns en arbetsmässig gemenskap där man trivs tillsammans. Ett samarbete eller ett kompanjonskap gynnar dig lite extra denna månad och om du önskar så kan det utvecklas och börja växa. Det du gör tillsammans med andra denna månad är sådant som du finner mest glädje och spontanitet i. Oroa dig inte för det som ligger framför dig, allt löser sig. Det du nu funderar över kommer att hitta sin väg på ett positivt sätt. Du tar hand om dig själv och lyssnar inåt för att känna efter vad du behöver. Du släpper också en känsla av dåligt samvete.

 

Kärlek – En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar din månad, eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara du som agerar i den energin. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna period. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks känslorna. Du är sann mot dig själv just nu och agerar på din känsla, tanke eller önskan. Just nu så gynnar det dig inte stå tillbaka och inte våga. Du har vägledning och ditt mod och din styrka är det som kommer att ge utdelning på sikt.

 

Allmänt – Det kommer ett meddelande angående trygghet, välmående, ekonomi eller hälsa just nu. En period där du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Det finns även en stark målmedvetenhet. Man är ärlig med sina avsikter och visar vem man är, det finns en tydlighet där man är ärlig mot sig och andra. Du tar på dig något eller funderar över att göra ett åtagande som kräver självförtroende, engagemang, kraft och mod. Lyssna inåt för vägledning hur du ska gå framåt i detta.

 

 

(född 11/1-19/1)

Arbete – En intressant eller spännande möjlighet dyker upp och en ny dörr öppnas upp för dig just nu. Något sker som har en koppling till februari som passerat eller något som sker i februari nästa år. En grund läggs och en fortsättning kommer till stånd. Något du önskar händer eller faller på plats, det finns även en stark inspiration. Det kan även just nu vara så att du synliggörs för något eller så skiner du lite extra som person. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig denna månad. Någon tycker du är bra så öppna upp för att kunna ta emot så kommer du lättare kunna ge i din tur. Gemenskap, samarbeten och relationer ligger i fokus.

 

Kärlek – Någon vet inte vad man vill göra eller vad man önskar vilket gör att personen kan verka velig eller förvirrad, det kan vara du eller någon annan. Du och de du älskar är inne i en trygg fas där det finns beskyddad. Du förbinder dig även till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något eller någon för dig själv, ditt kärleksliv eller ett mål. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning.

 

Allmänt – Förändringar sker pga ett eget val, man vet vad man vill och man vill ha saker på sitt sätt. Det finns även en målmedvetenhet där man sätter sig själv främst. Korta resor över tid eller distans görs eller planeras under månaden. Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig. Med rätt inställning kan du komma långt just nu. Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att skapa.

 

 

Vattumannen 20/1-18/2:

 

(född 20/1-29/1)

Arbete – En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell påverkar dig i arbetet denna månad. Det kan även vara du som är mer kommunikativ och flexibel än vanligt om du är en kvinna. Det finns även en stark gemenskap, ett samarbete eller kompanjonskap som gynnar dig. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Man bryr sig om varandra och satsar för man vill ha bra och utvecklande relationer. En bra månad att arbeta på att förbättra de relationer man har.

 

Kärlek – En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar din månad, eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara du som agerar i den energin. Du står i en fas där du arbetar på att åstadkomma bättre resultat i ditt kärleksliv.  Du är inte riktigt framme vid det du önskar och det kan bero på att det är något som du behöver göra innan. Du står i något nytt inom kärleken som nu håller på att växa sig starkare.

 

Allmänt – Det kommer ett meddelande angående trygghet, välmående, ekonomi eller hälsa just nu. Du möter även mer medkänsla än vanligt, både inifrån dig själv och andra vilket ger dig en ny positiv känsla. Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner både en växande motivation, mod och starkare självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring som känns rätt för dig. Du är på rätt väg!

 

 

 

(född 30/1-8/2)

Arbete – Det finns en glädje tillsammans med andra. Någon eller några finns där för dig och ger stöd. Samarbete och partnerskap är gynnsamt och ni har förmågan att lyfta fram och stödja varandra. Du gör något du verkligen tror på i arbetet och du följer din passion och kraft. Det finns även en stark dragningskraft till något eller någon. Du har en kreativ fas och om du stannar upp och lyssnar inåt så vet du vad du behöver göra, var inte rädd för att uttrycka dig i ord eller i ett skapande.

 

Kärlek – Någon vet inte vad man vill göra eller vad man önskar vilket gör att personen kan verka velig eller förvirrad. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du känner dig mer motiverad än vanligt att engagera dig känslomässigt.

 

Allmänt – En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig extra mycket just nu (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi som är kärleksfull, omtänksam, impulsiv, känslig, passionerad eller kreativ. Det kan även vara en moder. En period där du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Det finns även en stark målmedvetenhet. Man är sann i sina avsikter och visar vem man är och det finns en ärlighet mot sig själv och andra.

 

 

 

(född 9/2-18/2)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, ordningsam eller ovanligt tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad.  Det kan även vara du själv om du är kvinna som agerar i den energin. Man organiserar eller har möten som stärker grunden eller planeringen för dig eller dina projekt. Du vet själv vad du behöver göra och lyssnar inåt för vägledning.

 

Kärlek – Glädje, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Under juni så kommer något positivt att ske eller falla på plats i ditt kärleksliv som är kopplat till denna månad. Du lämnar nu en situation eller person som du känner inte gynnar ditt kärleksliv längre. Nya dörrar öppnas i stället upp för dig i och med att du nu har stängt en dörr. Något positivt sker dessutom i ditt kärleksliv om ger dig någon form av fördel eller ett positivt resultat.

 

Allmänt – Det kommer ett meddelande eller besked till dig angående tryggheten, hälsan eller ekonomin denna månaden. Just nu så låter du inte någon ta din tid och energi i anspråk om du inte själv vill då du värnar om din integritet eller ork. Just nu så lägger du dessutom fokus på något som är viktigt för dig inför framtiden. Om du förbereder dig rätt och lägger en bra grund nu så bygger du inför din framtid. Du är även mer social än vanligt men väljer vilka du vill umgås med. Du har suttit inne för mycket, nu kommer du ut och rör på dig mer. Dags att kliva fram eller ut.

 

Fisken 19/2-20/3:

 

(född 19/2-29/2)

Arbete – Runt dig arbetsmässigt så ligger det denna månad ett avtal eller ett beslut, det kan även innebära att du förverkligar något eller tar något viktigt ett steg längre. En stark period för chefer, beslutsfattare och egna företagare. Auktoritet och kontroll ligger i fokus. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug). Svaret, det du söker eller undrar över ligger precis runt dig. När du använder din föreställningsförmåga eller fantasi så kommer du att förstå eller se det.

 

Kärlek – Frihet, en kärleksresa eller en kontakt med någon i ett annat land ligger starkt nu. Det kan även vara någon annan som reser. Det ligger också ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra denna månad. En möjlighet kommer din väg och en förändring sker, något nytt kommer i gång eller så förhåller du dig på ett helt nytt sätt och på så sätt kan något i det förflutna helas och släppas taget om. Kämpa inte för det som inte fungerar för då blir det bara smärtsamt.

 

Allmänt – Du lägger just nu ner mycket energi och arbete på något som du önskar ska ge resultat. Det kan vara så att utdelning ligger lite längre fram men att det är nu du gör arbetet. En tid för extra arbete på någon nivå. Något du väntar på eller önskar håller på att ske men du får ha lite tålamod då du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Just nu fokuserar du på dina prioriteringar för det är viktigt att du gör allt i rätt ordning och att du engagerar dig i det som är viktigt för dig.

 

 

 

(född 1/3-10/3)

Arbete – Arbetsmässigt denna månad så finns det ett ökat av stöd, en framgång eller ett ekonomiskt tillskott. Det du nu engagerar dig i kommer att växa och utvecklas under närmsta året. Det finns även omvårdnad och en samhörighet då man bryr sig om varandra. Du får hjälp av någon eller något runt dig så var öppen för att ta emot. Du ber om hjälp eller delegerar i stället för att försöka göra allt själv vilket är bra för dig. Något positivt sker som ger dig någon form av fördel eller fördelaktig utkomst.

 

Kärlek – Glädje, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Under juni så kommer något positivt att ske eller falla på plats i ditt kärleksliv som är kopplat till denna månad. Ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) påverkar också ditt kärleksliv. Du är orädd och ger dig i kast med något våghalsigt eller något oväntat och du hittar en nytt sätt eller en ny väg som får dig att sätta fart.

 

Allmänt – Frihet, en resa eller en kontakt med någon i ett annat land ligger starkt nu. Det kan även vara någon annan som reser. Du behöver inte oroa dig då något eller någon finner en lösning på något som upptar dina tankar. Du förbinder dig även till någon eller något just nu. Det kan vara så att du lovar något eller så satsar du på något för dig själv, ditt liv, ett mål eller när det gäller din livsuppgift. Lyssna på dig själv och våga fullt ut, ju mer du satsar eller vågar ju större utdelning får du.

 

 

 

(född 11/3-20/3)

Arbete – En information eller ett meddelande kommer din väg om något som håller på att komma igång, eller så är det ett förhandsbesked om något gällande ditt arbete. Du står upp för dig själv eller för något du tror på och du säger bara ja till sånt du verkligen vill. Ärkeängeln Michael hjälper dig just nu med din inre vision och intention. Du får vägledning i hur du ska manifestera det i den yttre världen. Fortsätt framåt och ha fokus på ditt mål.

 

Kärlek – Det ligger en överenskommelse, något beslut eller ett avtal runt dig denna månad som har med ditt kärleksliv att göra. Något sker också som får en större betydelse eller går in i en ny fas under september 2019 så ha tålamod. Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon. Det kan även vara så att du trivs väldigt bra själv där du är just nu.

 

Allmänt – Något sker nu som har en koppling till februari 2019. En grund läggs och en fortsättning kommer till stånd. Något du önskar händer eller faller på plats, det finns även en stark inspiration. Det kan även just nu vara så att du synliggörs för något eller så skiner du lite extra som person. Datorer, hemsidor och internet kan även ha en stark betydelse för dig denna månad. Du står i en början av något eller inför en ny väg så ha tålamod med dig själv och processen som du står i och ge inte upp. Ärkeängeln Michael ger dig just nu en tydlig vägledning så att du kan förstå vad du ska göra eller vilken väg du ska gå. Du känner även en växande motivation, mod och självförtroende vilket leder dig till att göra en förändring. Du är på rätt väg!

7 thoughts on “Månadens – Astro/Tarot för november – Kärlek, arbete & allmänt

  1. Helt otroligt vilken tid och vilket engagemang som du lägger ner här, och på andra ställen, och väljer att dela på olika sätt.
    Tacksam.

  2. Tack så bra..stämmer på många sätt Ser fram emot både månadens och vecko horoskop..stöttar mig så bra💖

  3. Tack snälla du för månadens Astro/Tarot! Känns exakt som jag är där du skriver och är det så ser det fantastiskt ut för framtiden 😃 Så kul och hoppingivande att läsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *