Månadens – Astro/Tarot – April – gällande arbete, kärlek och allmänt

HÄR kan du läsa utdrag ur min bok 

Beställ boken här

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA månader så känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det. 

OBS!När man spår för en kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

 

Väduren 21/3-19/4

 

(född 21/3-30/3)

Arbete – Du söker dig vid sidan om det arbete du redan har, det kan vara ett parallellt projekt, arbete eller en till uppgift. Det kan även innebära att du nu har två jobb eller börjar skapa något som du vill ska växa sig större med tiden men nu bara är ett intresse. Drömmen är kanske att göra något annat? Nu har du möjligheten att skapa den grunden. Något positivt sker arbetsmässigt för att någon vill dig väl, det kan även vara en uppskattning som kommer din väg. Blommor eller växtlighet får en betydelse.

 

Kärlek – En period som kommer med tillit och man forcerar inget utan låter kärleken hitta sin väg. Du möter mer medkännande, omtanke och kärlek just nu både inifrån dig själv och från någon annan. Man lägger dömandet åt sidan.

 

Allmänt –  Du har tur och flyt med något just nu och något som du önskar kommer din väg. Denna månad blir bättre än den förra och du känner att det går åt rätt håll. Vänskap, tur, flyt eller någon form av vinst är områden som kan få en betydelse. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt.

 

(född 31/3-9/4)

Arbete – En månad när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Målmedvetenheten är stark och om du står i något för dig riktigt så kämpar du på och släpper inte ditt mål ur siktet. Det kommer ett arbetsbesked som ger en ny stabilitet på något plan, det kan även vara ett positivt besked angående pengar, ekonomi eller lön.

 

Kärlek – En yngre man eller pojke påverkar. Det kan även vara minnen eller händelser från det att du själv var pojke, eller en pojke från din barndom som påverkar dig på någon nivå. Du känner en distans fysiskt eller känslomässigt. Kanske har du eller din partner ett behov av att vara mer för er själva eller så kan ni inte ses som ni önskar. Ingen ny relation startar upp denna månad.

 

Allmänt –  Du söker eller får till dig en ny eller kompletterande information. Det kan även vara så att du måste vänta in en information innan du kan ta ett nästa steg så ha tålamod. Ett meddelande eller besked kommer din väg. Det kan vara en kärleksfull uppvaktning, något du önskar eller ett positivt besked. En positiv energi kommer in och helar något som antingen varit jobbigt eller motig, kan även handla om förbättrad hälsa.

 

 

(född  10/4-19/4)

Arbete – Ett positivt besked kommer din väg, det kan även vara ett glädjande samtal som leder till en intressant eller spännande utveckling. Det finns en dialog som för dig framåt och om du jobbar med kommunikation på något sätt så ökar dess betydelse. Det ligger ett svar eller en händelse gällande ett arbete, arbetsprojekt eller samarbete i samband med en födelsedag, ett firande eller liknande. Det kan även handla om en planering som sker nu.

 

Kärlek – I ditt kärleksliv påverkas du denna månad av en inre stress. Det kan vara så att det är du känner en press, eller så finns det en person runt dig som känner sig stressad, eller både ock. En tid för en paus eller vila då det är lite lugnare än vanligt. Stark period för meditation och inre frid. Är du singel så är detta ingen månad när du träffar någon ny.

 

Allmänt –  Utbildning, kurs eller social samvaro står i centrum för dig. Kanske befinner du dig i centrum på något sätt eller så står du på scen? Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du märker att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver.

 

Oxen 20/4-20/5

 

(född 20/4-29/4)

Arbete – En månad när du får arbeta med något som intresserar dig, eller så tar du upp något sen tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Vilket som så rör det något intresse eller något som du är begåvad inom. Något positivt sker också arbetsmässigt för att någon vill dig väl, det kan även vara en uppskattning som kommer din väg. Blommor eller växtlighet får en betydelse, det kan även vara så att du arbetar med eller använder dofter eller oljor som healar. Ha gärna väldoftande blommor på ditt jobb för allas välmående.

 

Kärlek – Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon. Det kan även vara så att du trivs väldigt bra själv. Det ligger något beslut runt dig denna månad gällande kärleken. Något sker också som får en större betydelse eller går in i en ny fas i september.

 

Allmänt –  Kärlek, familj, gemenskap, att följa sitt hjärta, harmoni eller fina samarbeten ligger i fokus denna månad. Det sker även någon form av förnyelse för dig denna månad. Något oväntat kommer och ger en ny stabilitet. Det kan även innebära en kurs eller utbildning.

 

(född 30/4-9/5)

Arbete – Något du lagt energi på arbetsmässigt i mars faller nu på plats ELLER så går det du lägger energi på i april in i en ny fas i mars 2019. En period som bjuder på harmoni och balans. Estetik, konst, grafik eller skönhet har en större betydelse för dig än vanligt. Om du arbetar med dessa saker så sker det något extra intressant i ditt arbete. Vilket som än gäller för dig så går du in i en ny cykel arbetsmässigt och du känner in mer än vanligt när det gäller vad du vill.

 

Kärlek – Attraktion ligger starkt i det yttre. Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu, kanske bryr du dig om dig själv mer än vanligt. Insikter kommer din väg. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks känslorna.

 

Allmänt –  Det ligger en stark känsla av gemenskap denna månad som även kan handla om ett samarbete. Ett gynnsamt avtal eller en överenskommelse sker eller planeras. Du tror på dig själv. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö.

(född 10/5-20/5)

Arbete – Det finns en trevlig gemenskap gällande ditt arbete och samarbete är extra gynnsamt denna månad. Om du arbetar i ett familjeföretag eller liknande så sker något fördelaktigt för dig eller företaget. Ett speciellt firande eller en födelsedag innehar svaret till något du funderar eller undrar över. Du behöver lugn och ro för att komma i kontakt med vad du vill och känner. Att meditera gynnar dig i ditt arbete.

 

Kärlek – Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en speciell middag som är i antagande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet? Det ligger något beslut eller ett avtal runt dig denna månad som har med ditt kärleksliv att göra. Något sker också som får en större betydelse eller går in i en ny fas under september.

 

Allmänt –  Ta det lugnt och låt tiden visa när det är dags att agera. Du märker att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver. Det sker någon form av förnyelse för dig denna månad och något oväntat kommer och ger dig en ny stabilitet. Det kan även innebära en kurs, utbildning eller en utveckling.

 

Tvillingen 21/5-21/6

 

(född 21/5-30/5)

Arbete – Något oväntat sker arbetsmässigt denna månad, det kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram till nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. Det finns även en stark kreativitet och ett oväntat stöd om du behöver det. Stödet kan komma som en uppvaktning eller att du märker att någon bryr sig. Blommor, blomstrande och växtlighet ligger starkt runt ditt arbete.

 

Kärlek – Ditt kärleksliv påverkas av någon stress. Det kan vara så att det är du som upplever den eller så är den en person runt dig, eller både ock. Det kan röra något större som sker eller så är det flera mindre situationer eller händelser. Dina känslor kan därför pendla och du känner en osäkerhet. Men oroa dig inte, det hela finner sin lösning. Det du under denna månad lägger din tid och energi på gällande kärleken går in i en ny fas under vintern (dec-feb)

 

Allmänt –  Det ligger en stark känsla av gemenskap denna månad och man tar något relation ett steg längre.  Det finns även ett gynnsamt samarbete, avtal eller kontrakt. En månad med lärdomar och insikter som kommer via en klok eller andligt utvecklad kvinna. Hon kan även ha helande resurser. Antingen så står du i något lärande eller så lär du själv ut.

 

 

(född 31/5-9/6)

Arbete – Om du arbetar i ett familjeföretag eller liknande så sker en positiv utveckling. Det ligger även starkt runt teambuilding, samarbete eller partnerskap. En bra månad att utveckla alla former av arbete med andra i en trygg miljö. Du kommer även över ett problem som påverkat dig tidigare. Under denna månad påverkar barn ditt arbete, det kan även vara minnen bakåt som är aktuella eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt barnsligt och omoget.

 

Kärlek – Hjälp kommer din väg gällande kärleken och du behöver inte göra allt själv, men du måste själv släppa in för att det ska kunna ske. Du lägger ner både tid och energi på kärleken men allt faller inte på plats direkt utan du får vänta ett tag tills allt faller på plats. Men likväl så det en bra tid att engagera sig.

 

Allmänt –  En positiv möjlighet kommer din väg som öppnar upp för en ny väg eller ett positivt val. En kort resa över tid eller plats är i fokus, antingen så sker den under månaden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en månad där du finner svar på något. Du tar också tag i något som för dig är viktigt. Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv ger tillbaka. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Var försiktig så du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om den är bra eller dålig så är det viktigt att du separerar andras känslor från dina egna.

 

 

 

(född 10/6-21/6)

Arbete – En tid för en paus eller vila. Tidigare stress eller konflikter lägger sig och du känner en ny ro eller trygghet. Antingen så är det en kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) eller så är hon kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ som påverkar dig i arbetet denna månad genom att bli klar med något eller så får hon dig att bli redo för ett nästa steg.

 

Kärlek – Det finns en attraktion som handlar om det yttre, det kan även vara så att du just nu bryr dig mer om ditt yttre än du brukar. Det kommer även ett skrivet meddelande (brev, sms eller mail) som påverkar ditt kärleksliv. Det finns ett starkt medkännande och du känner en hoppfullhet.
Allmänt –  Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll så ha lite tålamod. Antingen så lyckas du med något önskat som du har lagt ner tid och engagemang i, eller så upplever du att du segrar på någon nivå. Det kan även vara så att du kommer fram till något som du önskar vilket får något viktigt att falla på plats. Det finns ett fokus på kost eller mat. Det kan vara en betydelsefull middag eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Arbetar du med mat så får detta en större betydelse denna månad.

 

Kräftan 22/6-22/7

 

(född 22/6-1/7)

Arbete – Oväntade positiva händelser som leder till glädje på arbetet kommer din väg. Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje. Samarbete och partnerskap är gynnsamt och ni har förmågan att lyfta fram och stödja varandra. Det kommer även en positiv uppvaktning din väg som gör dig glad och förväntansfull.

 

Kärlek – En förändring sker och vilket gör att du måste släppa taget om något. Har det varit motigt i en relation så släpper det nu. Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla. En förändring behöver göras vilket leder till ett nytt steg eller en ny väg.

 

Allmänt –  Kost eller mat ligger i fokus. Det kan handla om en betydelsefull middag, fest eller ett kalas. Eller kanske gör du en kostförändring? Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i dig positivt denna månad. Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd även om det skulle känns tufft just nu. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

 

 

(född 2/7-11/7)

Arbete – Du upplever något hinder eller en begränsning gällande ditt arbete denna månad. Det kan antingen vara du själv som inte riktigt har inspirationen eller kraften, eller så är det din omgivning som är trög eller långsam som gör att det är svårt att komma fram till något önskat just nu. Eller så backar du i något. En kvinna kommer in och påverkar ditt mående positivt. Om du har helande förmågor så utvecklas de nu och du upptäcker att du har förmågan att höja andras energi. Var inte rädd för att använda dina krafter.

 

Kärlek – En kvinna påverkar dig i ditt kärleksliv som är född i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, envis och tålmodig. Det kan även vara du som är i den energin. Medkänsla och omtänksamhet är energier som styr dig just nu. Något du väntar in sker inte just nu utan du får ha lite tålamod.

 

Allmänt –  En förändring sker vilket gör att du lägger något eller någon bakom dig eftersom den gamla energin inte längre hör hemma i ditt liv, i stället så är något nytt på väg in. Allt kan ske både snabbt och oväntat. Förändringen kan också handla om att släppa en dålig ovana för att skapa en ny och bättre. Har du haft en jobbig period så släpper det nu. Kärlek och gemenskap ligger starkt. Du trivs tillsammans med andra och om du har en relation så stärks kärleken. Det finns en planering tillsammans men någon eller några gällande sommaren.

 

(född 12/7-22/7)

Arbete – En månad med trivsel, lättsamhet och gemenskap där man tar till sig sina arbetsuppgifter med glädje och nyfikenhet. Man får även en positiv bekräftelse på något som känns viktigt. Du litar till dig själv och din kompetens och andra ser vad du kan åstadkomma. Ett firande som ligger nu eller i framtiden påverkar dig så till vida att du då först kommer i kontakt med det svar du söker.

 

Kärlek – Det finns något du oroar dig över, det behöver inte innebära att du har belägg för det, det kan mycket väl vara så att oron inte har en grund. Kanske är du rädd för att bli ensam och övergiven? Du tar det lite lugnt och backar undan, det kan bero på att du behöver lite egentid eller så är du mycket upp i ditt egna.

 

Allmänt –  Något du väntar på eller önskar håller på att ske, du får ha lite tålamod så du inte riktigt är framme ännu men det ligger inom räckhåll. Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Du är också färdigt med något som för dig vidare på nya äventyr. Under sommaren (juni-aug) så kommer något positivt att falla på plats i ditt liv som är kopplat till din nuvarande situation. Du spenderar tid i en miljö som får dig att må bra, det kan även handla om blommor, doftessenser eller natur.

 

Lejonet 23/7-22/8 

(född 23/7-1/8)

Arbete – Det kommer ett viktigt meddelande via brev, sms, tele eller mail din väg som har med ditt arbete att göra. Om du väntar in ett svar så kommer det nu. Det ligger överlag starkt med kommunikation runt dig denna månad så vill du ha mer meddelanden eller samtal så sker det en ökning nu. Du går igenom en reningsprocess och du renar ditt sinne och släpper negativa tankar som får dig att motarbeta dig själv eller andra. Detta sker för att du ska kunna släppa och få nya bättre resultat.

 

Kärlek – Det ligger en nystart eller en ny början i ditt kärleksliv under månaden då det kommer in en helt ny energi. Förändringar sker på flera plan. Du står stark i dig själv och går din egen väg eftersom du är mer självständigt denna månad och litar till dig själv.

 

Allmänt –  Du har förmåga att just nu att manifestera något du önskar. Två olika situationer kan uppstå, eller båda. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så får andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft eller din intuition större betydelse för dig just nu. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i. Du får även ett stöd från en grupp eller en organisation.

 

 

(född 2/8-11/8)

Arbete – Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. Det finns en känsla av att vilja bli bekräftad för den du är eller för det du gjort. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen.

 

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks känslorna. Välmående, glädje och gemenskap omsluter dig denna månad. Du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds.

 

Allmänt –  Familjen och vänner känns extra betydelsefulla just nu. Du känner en lycka och lycka, glädje tillsammans med andra gemenskap. Även sammankomster och festligheter får en betydelse för dig. Nu är en händelserik period med full fart. Om du väntat in att något ska komma igång så sker det äntligen. Det fysiska kropp känns starkare, det kan innebära att du går in i en fas där din kropp aktiveras. Nya möjligheter ligger runt ditt arbete, det kan även gälla en partners arbete om det finns en sådan. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt.

 

(född 12/8-22/8)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig i arbetet denna månad. Hon uppmanar till att vänta eller avvakta, ha inte bråttom. Du är även mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv och därför drar dig undan. Du fattar egna beslut och litar till dig själv. Din styrka och succé ligger i din egen kraft.

 

Kärlek – Kärleksmässigt så finns det en känsla a att man sitter lite fast, något lossnar inte som man önskar. Var försiktig så du inte hamnar i martyrskap. En möjlighet kommer din väg gällande ditt kärleksliv och en ny spännande dörr öppnas upp.

 

Allmänt –  En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig denna månad, det kan även du själv som intar den rollen. På någon nivå så känner du dig ensam eller upplever att du står utanför en gemenskap. Det kan bero på hur du hanterar situationen eller så känner du dig utesluten ur en gemenskap, eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast.

 

Jungfrun 23/8-22/9

 

(född 23/8-1/9) 

Arbete – Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas under vintern (dec-feb), och då finner du ett ytterligare svar. Oväntade positiva händelser som leder till glädje på arbetet kommer din väg. Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med inspiration och glädje.

 

Kärlek – Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv ger tillbaka. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Tillåt dig att ta emot, någon bryr sig. Om du gör det så stärks din energi, intuition och möjlighet att ge till andra. Du får en bekräftelse som du sökt eller undrat över och du känner en stark gemenskap.

 

Allmänt –  Kärlek och samvaro med någon eller några du älskar ligger starkt denna månad. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Har du en relation så känns kärleken extra stark. Två olika situationer kan uppstå, eller båda. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så kommer du i kontakt med gammal visdom och får någon viktig insikt. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i. Du visar prov på en ny våghalsighet, äventyrlighet eller mod denna månad, du tar en risk eller så slänger dig ut utan att tänka på konsekvenser.

 

 

(född 2/9-11/9)

Arbete – En kvinna påverkar dig starkt i ditt arbete denna månad, hon får dig att känna tillit och att du kan tro på något eller någon. Hon är tvilling, våg eller vattuman, eller så är hon kommunikativ, flexibel eller intellektuell. Kvinnlig gemenskap ligger i fokus, även ett stöd från en eller flera organisationer. Du möter någon med stor visdom och kunskap samtidigt som du förlitar dig på att din intuition leder dig rätt då du har förmågan att känna in vad som är rätt för dig eller det du arbetar med. På någon nivå så påverkar även skönhet eller det yttre.

 

Kärlek – I ditt kärleksliv så söker du eller din partner en information för att kunna komma vidare i något. På någon nivå så känner man en ensamhet eller ett utanförskap. Det kan bero på ett eget val eller så känner man sig utesluten ur en gemenskap. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast.

 

Allmänt –  En månad som bjuder på trevlig gemenskap, kanske till och med en festlig tillställning. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug). Ditt hem står i centrum och en förändring sker, det kan gälla heminredning, att du jobbar hemifrån, är mer hemma än vanligt eller gör något annat för dig viktigt i hemmet. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö.

 

 

(född 12/9-22/9)

Arbete – Det ligger tankar och funderingar runt ditt arbete. Kanske blir det inte så mycket gjort just nu. Något som har en betydelse nu blir inte klart förrän i månadsskiftet ont/nov 2018. En bra månad för skapande, skrivande och att bli medskapare i något. En födelsedag eller ett firande som sker nu eller ligger i planering kommer att ge dig det svaret som du söker.

 

Kärlek – Oväntade händelser sker i ditt kärleksliv som kan vara på gott och ont. Antingen så är det en större omvälvande händelse eller många små som inte märks av lika mycket. Du finner du en speciell kärleksplats för dig eller din relation just nu. Du känner ett behov av att befinna dig i en kärleksfull miljö eller en plats som förstärker dina krafter.

 

Allmänt –  En tanke, situation, handling eller person från det förflutna påverkar dig starkt just nu. Så något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat eller så repeterar sig något från det förflutna. Så något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat eller så repeterar sig något från det förflutna. En månad för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att de yttre får en större betydelse för dig och du bryr du dig lite extra om dig själv. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Det kan även vare en fest och dans som får en större betydelse.

Vågen 23/9-22/10

 

(född 23/9-2/10)

Arbete – Det finns en arbetsmässig gemenskap där man trivs tillsammans. Ett samarbete eller ett kompanjonskap gynnar dig lite extra denna månad och om du önskar så kan det utvecklas och börja växa. Det du gör tillsammans med andra denna månad är sådant som finns mest glädje i. Forcera inget just nu, försök inte för mycket, om du möter på motstånd så låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker i rätt ögonblick.

 

Kärlek – Något kärleksmässigt kretsar runt en ledighet eller semester som antingen sker nu eller håller på att planeras. Eller så tar du ledigt från kärleken just nu.
En som är född i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, envis och tålmodig som stärker dig.
Allmänt –  Det ligger en stark kärlek, gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Det finns besvarade känslor och en stark gemenskap. Om du önskar ett stöd så kommer det din väg. Det kan även finnas ett betydelsefullt samarbete som går in i en ny fas. På någon nivå så har du fastnat och ser ingen lösning eller möjlighet vilket i värsta fall kan leda till martyrskap.

 

 

(född 3/10-12/10)

Arbete – Ett svar som du söker kommer din väg i anslutning till en ledighet eller ett lov som sker nu eller är under planering. Något som du har fokus på nu går in i en ny fas eller finner sitt svar runt den 2 februari nästa år, något tillkommer då som tar det hela vidare. Internet, hemsidor eller datorer har en stark betydelse för dig just nu, det är där du finner svar och kommer vidare.

 

Kärlek – Någon oväntad händelse sker i ditt kärleksliv just och om du har byggt en bra grund så kommer du att känna att du är på rätt väg. Var öppen för överflöd, någon form av positiv utdelning kommer din väg. Du säger ja till något eller någon eller så kommer ett ja din väg.

 

Allmänt –  En kort resa över tid eller plats är i fokus, antingen så sker den under månaden eller så planeras eller diskuteras den. Det är även en månad där du finner svar på något. Du tar också tag i något som för dig är viktigt. Barn eller ungdom påverkar dig på någon nivå, det kan vara i nuet eller det förflutna som gör sig påmint. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan också vara så att någon agerar extremt barnsligt och omoget vilket påverkar dig.

 

 

(född 13/10-22/10)

Arbete – Partnerskap, samarbete eller en stark gemenskap hjälper dig framåt. Du får stöd och du trivs med andra och de med dig. Du och de du samarbetar med har ett spirituellt och arbetsmässigt stöd och starkt beskydd. Du behöver inte ha bråttom, vänta lite så ska du se att det dyker upp ett bättre erbjudande, råd eller arbetsprojekt. Du går bara in i det som känns rätt för dig.

 

Kärlek – Du har ett behov av att vara mer för dig själv och fatta egna beslut då du litar till dig själv. Gemenskap och samhörighet ligger starkt runt dig och någon vill dig väl. Ditt kärleksliv går in i en ny och starkare fas. Det ligger ett svar eller en händelse gällande en relation eller ditt kärleksliv i samband med ett firande.

 

Allmänt –  Detta är ingen månad där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu. Ditt hem är viktigt och du skapar där någon förändring. Det kan handla om inredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemifrån eller är mer hemma än vanligt. Det kan även vara en plats som har en hemliknande miljö.

 

Skorpionen 23/10-21/11

 

(född 23/10-2/11)

Arbete – Forcera inget just nu, släpp på kontrollen, försök inte för mycket och låt tiden visa när det är dags att agera. Dörrarna öppnar sig bara för dig när du har rätt energi och intention. Om du möter på motstånd så ha tillit, allt sker i rätt ögonblick. En oväntad positiv händelse kommer din väg. Trivsel och gemenskap ligger starkt denna månad och du tar dig an dina arbetsuppgifter med glädje och känner en inre tillfredställelse.

 

Kärlek – Nu är en händelserik period i ditt kärleksliv, eller så kommer något äntligen igång. Pålitlighet, trygghet och vänskap ligger i fokus. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.

 

Allmänt –  Det sker en omstrukturering i ditt liv, på ditt arbete eller i din ekonomi.  Det är en fördelaktig tid för ett lån, bankbyte, försäkringar eller liknande. Du möter mer medkänsla och kärlek än vanligt, både inifrån dig själv och andra. Du är nyfiken och tar en risk eller är mer våghalsig än vanligt. Du kan inte forcera fram det du önskar utan måste släppa på kontrollen.

 

 

(född 3/11-12/11)

Arbete – Något som du hade fokus på i februari går nu in i en ny fas eller finner så finner du ett svar som tar det hela vidare. Internet, hemsidor eller datorer har en stark positiv betydelse för dig just nu. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt i sommar (juni-aug). Ett ja kommer din väg eller så är det du som säger ja till något.

 

Kärlek – Du påverkas av en yngre man och det finns en uppvaktning eller en stark känsla för någon. Det sker även en festlighet med en stark med gemenskap, det kan även vara ett meddelande gällande festligheten. Du står i början av något nytt i ditt kärleksliv så ha tålamod med dig själv och processen du befinner dig i och ge inte upp.

 

Allmänt –  Du söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på nu bekräftas. Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller går in i en ny fas i sommar (juni-aug).

 

 

(född 13/11-21/11)

Arbete – Under denna månad påverkar barn ditt arbete. Det kan även vara någon som agerar extremt barnsligt och omoget. Du har även lite lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet. Du släpper taget om något så att något nytt ska kunna komma in.

 

Kärlek – Välmående, gemenskap och glädje omger dig och du behöver inte nödvändigtvis någon annan för att känna dig tillfreds. Du låter universum och den eller de som är involverade veta vad du behöver. Du tar ett positivt steg för dig mot det du önskar. Du går in i en reningsfas för att släppa taget om det som du inte vill ha i ditt liv.

 

Allmänt –  Ha inte bråttom, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Släpp på kontrollen så finner du enklare de lösningarna du behöver. Ett positivt meddelande eller besked kommer din väg. Det kan röra sig om en kärleksfull uppvaktning, eller något du önskar. Nu är det dags, det är nu det sker, det du har satt igång manifesterar sig.

 

Skytten 22/11-21/12

 

(född 22/11-1/12)

Arbete – Något som du är engagerad i nu går in i en ny fas i februari nästa år som tar det hela vidare. Det finns ett starkt fokus på internet, hemsidor eller datorer där du kan finna de svaren du söker för att komma vidare. En arbetsförändring sker, ditt arbete tar en ny riktning. Vill du ha ett nit arbete så är detta en bra månad att ta itu med det. Kan även innebära ett nytt projekt beroende på vad du arbetar med.

 

Kärlek – Var öppen för överflöd för någon form av positiv utdelning kommer din väg i ditt kärleksliv. Du påverkas av en yngre man och det finns en uppvaktning, känsla eller en passion för någon. Även en fest eller någon tillställning får en betydelse. Du genomsyras av en stark glädje.

 

Allmänt –  Du behöver inte göra allt själv och just nu så får hjälp av någon eller något runt dig. Du gör ett val utifrån vad du vill, känner eller behöver. Just nu så är det viktigt för dig att du får något på ditt sätt oavsett vad andra tycker eller tänker. En tanke, situation, handling, minne eller person från ditt förflutna påverkar dig starkt just nu. Något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat, har redan hänt eller så repeterar sig något från det förflutna. Det kan även vara så att du fortfarande sitter fast i något som ligger bakåt i ditt liv.

 

(född 2/12-11/12)

Arbete – Det ligger kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta, eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats? Denna månad kan kännas lite rörig gällande något och i värsta fall kan det bli lite kaos. Det kan handla om en speciell händelse, eller så gäller det flera små som var och en kanske inte är så jätte kämpiga men som ändå får dig att komma lite ur balans. Hantera det väl och låt dig inte stressas upp, allt passerar och så gör även denna period.

 

Kärlek – Du värdesätter stabilitet och om du har en egen familj så sätter du den främst. Du är trofast och släpper inte taget om den som intresserar dig. Du bestämmer dig för något eller någon eller så fattar du ett beslut. En möjlighet öppnar upp sig för dig eller din kärlek som leder till starkare känslor eller nya vägar.

 

Allmänt –  Försök inte forcera något just nu, det funkar inte så. Låt i stället tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver eller så trillar lösningen på plats utan din inverkan. En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig och bidrar med den energin.

 

 

(född 12/12-21/12)

Arbete – Du fortsätter med något som du startade upp med i februari, ditt fokus handlar om att följa en dröm eller något du verkligen vill göra. Nu är en bra tid att få en förhoppning infriad. Internet i stort eller en speciell hemsida ger dig de svaren du söker. Du går även igenom en reningsfas och släpper det som inte längre gynnar dig.

 

Kärlek – Skönhet och det vackra påverkar starkt just nu och en attraktion ligger i det yttre. Du lyssnar till dig själv för att hitta svaren som du söker. Du sitter inne med en kunskap och visdom som gör att du vet vad du ska välja. Du vågar också be om det du vill ha då du vet ditt sanna värde.

Allmänt –  En kort resa över tid eller plats ligger i fokus, antingen så sker den nu eller så planeras den. Det är även en månad där du finner svar på något du undrat över. Du tar även tag i något som för dig är viktigt och gör de ändringar du känner att du behöver. Du är mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du visar även vem du är och står upp för dig själv och är sann i din kontakt med andra. Det finns en styrka som grundar sig i att inte förställa sig eller bygga murar.

 

Stenbocken 22/12-19/1

 

(född 22/12-31/12)

Arbete – Det ligger ett nytt arbete eller projekt framför dig, du står i en tid av förändring så att något nytt ska kunna sättas igång. En månad när du får arbeta med något som du är väldigt engagerad i eller med något som intresserar dig. Det kan även vara så att du tar upp något som du hållit på med tidigare. Kanske satsar du på ett fritidsintresse som kan leda till arbete? Vilket som så rör det något intresse, en hobby eller något som du är begåvad inom.

 

Kärlek – Det ligger en förlåtelse under denna månad eftersom du hellre friar än fäller eftersom det gynnar dig bäst. Det finns en möjlighet till en ny kärlek om du är singel, har du redan en relation så förstärks kärleken och gemenskapen. En yngre kvinna påverkar dig kärleksmässigt, det kan även vara en dotter.
Allmänt –  Du behöver inte göra allt själv och just nu så får hjälp av någon eller något runt dig. Det kan även vara så att du delegerar så att du själv lättare ska hinna med det som är viktigt för dig. En kvinna i ett jordtecken påverkar dig (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är hon trygg, stabil och tålmodig. Vilket som så bidrar kvinnan med en trofast och stabil energi, hon vet vad hon vill och hon har inte bråttom.

 

 

(född 1/1-10/1)

Arbete – En kvinna i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är det en person som är kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig i arbetet denna månad, genom henne så ser du något bättre. Du är även mer självständig och jobbar helst ensam. Du står stark i din egen kraft och ur den så kan du komma framåt och lyckas. Något som du hoppas på ligger inom en nära framtid.

 

Kärlek – Något du väntar på eller önskar sker snart i ditt kärleksliv, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Hon bidrar till en positiv känsla och får dig att må bra.

 

Allmänt –  En kvinna påverkar dig som antingen är född i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är hon eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare. Det kan även vara du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Den kvinnliga kraften är stark och beredd att agera. Du är just nu en magisk person som har förmågan att manifestera dina tankar och intentioner i det verkliga livet. Så var noga med vad du skapar då både de positiva och negativa känslorna och tankarna kan manifestera sig.

 

 

(född 11/1-19/1)

Arbete – En ny grund börjar visa sig och du blir medveten om att du är på väg in i något stabilare. Du står upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Full kraft och energi framåt i det som känns intressant. Du lyssnar på dig själv. Men forcera inget just nu, utan släpp på kontrollen så ska du se att det går bättre, försök inte för mycket och låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit till att allt sker i rätt ögonblick.

 

Kärlek – Om du har en relation så sätter du den främst, du står stadigt i dina känslor. Du är trofast och släpper inte taget om den som intresserar dig. Du bestämmer dig för något eller någon i ditt kärleksliv eller så fattar du ett beslut. Du Forcerar inget just nu utan du låter tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

 

Allmänt –  Försök inte forcera något just nu då det inte kommer att fungera. Avvakta i stället och låt tiden visa när det är rätt ögonblick. Du kommer att märka att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare kommer dina svar och lösningar till dig. Du är mer självständigt denna månad. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut efter eget huvud, går din egen väg och litar till sig själv. Det kan även vara så att du står i någon utbildning, kurs eller stark utveckling just nu där du söker svar. En period som kan bjuda på stillhet, meditation, yoga eller konplentation av något slag. Din energi handlar mer om att gå inåt än utåt så lita på att du finner dina svar inom dig. Du vet bäst vad du behöver och vilket ditt nästa steg är.

 

Vattumannen 20/1-18/2:

 

(född 20/1-29/1)

Arbete – Var öppen för någon form av överflöd då en positiv utdelning kommer din väg. Du är mer fokuserad än tidigare och du arbetar mot att nå ditt mål. Du tar ut riktningen och följer din intuition framåt. Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en chef, eller en person som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig i arbetet denna månad. Det kan även vara en kvinnlig chef. Hon hjälper dig framåt även om utdelningen inte sker nu utan först inom de närmsta månaderna.

 

Kärlek – I kärleken så söker du just nu någon bekräftelse eller en försäkran, även svartsjuka kan dyka upp från din sida eller från någon annan. Det finns även en förlåtelse eftersom du släpper taget om en besvikelse eller ilska. Det kommer även ett positivt överflöd från universum så får dig att känna positivitet.

 

Allmänt –  Frihet är en stark energi denna månad, har du haft det jobbigt så kommer du nu över problemen. Resor (dina eller någon annans) eller kopplingar till utlandet påverkar dig denna månaden. Du har en kraftfull energi denna det händer mycket eller så är det en större händelse som kommer i gång och förändrar. Om du har lagt en grund för att något ska komma igång så sker det nu. Din fysiska kropp känns också starkare, det kan innebära att du går in i en fas där du tränar eller gör något annat med din kropp.

 

(född 30/1-8/2)

Arbete – Det ligger en kurs, utbildning eller utveckling runt dig arbetsmässigt denna månad. Det kan även vara så att du synliggörs på någon nivå eller står på ”scen”. Du får hjälp av någon eller något runt dig. Du ber om hjälp i stället för att försöka göra allt själv. Det ligger även kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med detta eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats.

 

Kärlek – Glädje, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Under juni så kommer något positivt att ske eller falla på plats i ditt kärleksliv som är kopplat till denna månad. Du är nu mer social än vanligt och ser till att komma ut, det kan även vara så att du träffar någon som du inte har sett på ett tag. Om du är singel så är det en bra månad att engagera sig om du vill träffa någon.

 

Allmänt –  Detta är ingen månad där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu. Du Släpper taget om något som du är färdig med eller som inte gynnar dig.

 

 

(född 9/2-18/2)

Arbete – Du står i en avslutningsfas och är på väg in i något nytt projekt eller arbete men du är inte riktigt där ännu. Du ska först göra klart det du håller på med. Du kommer snart att gå vidare in i något helt nytt eller så tar du med dig den kunskapen du har fått för att använda den på ett nytt sätt inom det arbetet du redan har. En kvinna får dig att må bra då hon besitter helande förmågor.

 

Kärlek – Oväntade positiva känslor uppstår och du känner glädje i själen. Är du singel och vill träffa någon så är detta en bra månad för dejting. Har du en relation så förstärks känslorna och det finns starka besvarade känslor. Du ber om det du vill ha för att du vet att universum bistår dig i ditt kärleksliv just nu.

 

Allmänt –  Du är mer självständigt denna månad och ägnar mer tid åt sånt som du gillar att göra själv.  Du har inget stort behov av umgänge såvida det inte är i stillhet. Meditation, yoga eller kontemplation kan vara aktiviteter för dig just nu. Att gå inåt i stället för utåt känns viktigt du lyssnar mer på dig själv. Även studier, en kurs eller högre kunskap kan vara sådant som ligger i ditt fokus. Det behöver inte innebära att du behöver leva som en eremit utan bara att du söker dina svar själv. Behöver du någon hjälp så ber du om det då du känner att det är viktigt att göra det som får dig att må bra och känna tillfredställelse.

Fisken 19/2-20/3:

 

(född 19/2-29/2)

Arbete – Det finns ett positivt samarbete eller gemenskap denna månad. Det kanske även ske en personalfest eller liknande som ger en trevlig samvaro tillsammans med andra. Du går in i en månad av ett icke dömande varken mot dig själv eller andra. Du tar emot och ger mer medkänsla än tidigare. Nu finns stöd och förmåga till inkänning.

 

Kärlek – En trygg, stabil och omvårdande kvinna får en betydelse för dig i kärleken denna månad. Du eller någon du är involverad med vet inte vad man vill göra eller vad man önskar vilket gör att det kan kännas veligt eller förvirrat. Du har inte haft tid att komma ut så mycket men nu pockar det på och om du är singel så håller du mer framme än tidigare. Har du en relation så går ni ut i naturen eller är mer sociala än ni varit på ett tag.

 

Allmänt –  En ny möjlighet kommer din väg som du öppnar upp inför. Det leder in dig på en ny väg där du finner nya svar och frågor. Samtidigt så fortsätter du framåt i det du redan skapat, detta är ingen månad då du byter ut något eller gör en helt ny start utan du använder den erfarenheten och kunskapen du redan har för att komma vidare.

 

 

(född 1/3-10/3)

Arbete – Antingen så finner du en speciell plats för just dig arbetsmässigt eller så blir sker något extra trevligt på din arbetsplats. En information kommer din väg om något som håller på att komma igång, eller så är det ett förhandsbesked om något gällande ditt arbete.

Kärlek – Du påverkas av en yngre man och det finns en stark känsla för någon. Det sker även en festlighet med en stark med gemenskap. Du är samtidigt mer självständigt vilket kanske beror på att du har ett behov av att vara mer för dig själv. Du lyckas med det du företar dig. Du bestämmer dig för något eller någon eller så fattar du ett beslut.

Allmänt –  En period som bjuder på mer stillhet och tankar än tidigare. Du rensar upp i ditt inre för att finna de vägar som passar bäst för dig då du har förmågan att höra vad ditt inre behöver. Ta det på allvar! Det är också en stark period för meditation, yoga eller konplentation då du mår bra av att lyssna på både din kropp och själ. Det kan mycket väl vara så att du går in i en fas av andlig eller medial utveckling vilket kan leda till både en kurs eller utbildning. Vad det än är du satsar på så gynnar det din egen utveckling. Din energi handlar mer om att gå inåt än utåt just nu. Det finns ett starkt beskydd runt dig som inkluderar även dina närmaste.

 

(född 11/3-20/3)

Arbete – Du eller din arbetsplats går igenom en transformation som innebär en större förändring på något plan. Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt. Ett positivt meddelande eller besked kommer din väg, det kan även vara ett glädjande samtal som leder till en intressant utveckling. Om du jobbar med kommunikation på något sätt så ökar dess betydelse, framförallt om ditt arbete styrs av telefon eller mail.

 

Kärlek – Det dyker upp något som kan orsaka bråk och konflikter eller så är man inte på samma linje i någon fråga. Nu är tiden för att lyfta upp dina tankar och vara positiv för att dra till dig det du önskar i kärleken. Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu.

 

Allmänt –  Det är lite olika saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig och kommer att hitta sin väg efter bästa förmåga.

Kram och namaste Vivi

 

6 thoughts on “Månadens – Astro/Tarot – April – gällande arbete, kärlek och allmänt

  1. Hej! Tycker du att man ska läsa för sitt ascendenttecken också, och i så fall vilka datumintervall ska man då läsa?

    Glad påsk! 🙂

    Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *