Mars månads Astro/Tarot – gällande arbete, kärlek och allmänt

Lyssna på min senaste podcast – Häxa, magi & ritualer. Jag och häxan Jeanette Bencze berättar hur vi verkar och lever som häxor.

Köp Vivis bok här!
•adlibris.se
•bokus.se
•cdon.se

 

Månadens – Astro/Tarot

Läs detta först:

Så här fungerar det:

Energierna som här aktiveras tillämpas sedan i ditt liv utifrån din livssituation, så ha den alltid i åtanke när du läser detta. Det är din grund som spådomen appliceras på. En spådom är alltid en fortsättning på det som redan finns, även om det är en ny början på något så finns det alltid någon händelse, tanke eller agerande bakom. Därför är dessa förutsägelser unika för varje person.

VISSA månader så känner man av energierna starkare och vissa svagare. Det beror på om du har en händelserik eller händelsefattig månad. Energierna står alltid i proportion till det.

OBS!När man spår för en kort tid så kan det många gånger vara mindre detaljer man ser.

 

Väduren 21/3-19/4

 

(född 21/3-30/3)

Arbete – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla, en förändring behöver göras. Du ser även över ditt nästa steg då du befinner dig i en valsituation. Du visar vem du är och du är riktigt bra på det du gör, nu är en tid för dig att skina. Ett positivt överflöd kommer din väg.

 

Kärlek – Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla. En förändring behöver göras vilket leder till ett nytt steg eller en ny väg. Du har en magisk energi just nu vilket ger dig en förmåga att manifestera något du önskar. En situation healas och något som känts jobbigt blir nu till det bättre, det kan röra sig om en konflikt.

 

Allmänt –  Något nytt kommer igång och du upplever en glädje och spontanitet. Det i sin tur bidrar till en ny känsla av äventyr eller impulsivitet. Även en positiv oväntad händelse ligger starkt denna månad. Du vågar ta ett nytt steg, gå in i ett nytt projekt eller tänka i nya banor. Energin kan även indikera en födelse av ett barn eller djur om det ligger rätt i tiden. Du står upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Du har även full kraft och energi framåt i det som känns intressant. Du lyssnar på dig själv.

 

(född 31/3-9/4)

Arbete – Något som nu är aktuellt i ditt arbete blir klart i månadsskiftet juli/augusti. Du känner dig under denna månaden lite hårt ansatt eller så är du utsatt för manipulation eller falskhet, men ha tålamod du fixar det. Barn påverkar ditt arbete på någon nivå, det kan även vara minnen bakåt som aktualiseras. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar ditt arbete.

 

Kärlek – Det sker något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig. Det ligger även en avvaktan runt dig och du väntar på någon, eller på att något ska ske denna månad. Låt det ta den tiden det tar och hasta inte på något. Kanske behöver du ge kärleken lite tid.

 

Allmänt –  Något blir klart och du gör ett avslut för att kunna gå in i något nytt. Detta kan vara en process du står i eller så sker det nya snabba förändringar under månaden. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. På någon nivå så känner du dig ensam eller upplever att du står utanför en gemenskap. Det kan bero på hur du hanterar situationen eller så känner du dig utesluten ur en gemenskap, eller så ställer du dig själv lite vid sidan om. Ibland kan det även komma en känsla av att man sitter fast.

 

(född  10/4-19/4) 

Arbete – Du är mer självständigt denna månad, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv. Du fattar egna beslut och litar till dig själv. Din styrka och succé ligger i din egen kraft. Denna månad så fortsätter du i något du påbörjat tidigare, det kan innebära en fortsättning på något som du pausat ett tag. Det är ingen tid där du startar upp något helt nytt. Gemenskap, samarbete och stöd ligger positivt.

 

Kärlek – Du sitter fast i något i tanken eller i dina känslor, men det är inte hållbart utan du kommer att behöva göra en förändring. Du låter universum och den eller de som är involverade veta vad du behöver. Det är ett positivt steg för dig mot det du önskar.

 

Allmänt –  Du visar denna månad vem du är och vad du vill, du kommer att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre och yttre kvaliteter, och röra ditt arbete eller privat. Vänner, gemenskap, hemmet och familj är extra viktigt för dig, du lägger ner tid och energi på att skapa en trygghet och positiva känslor. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig.
Vänner, gemenskap, hemmet, familj och trygghet är extra viktiga för dig denna månad. Det kan även vara så att du själv upplever att de du älskar bryr sig extra mycket om dig. Du har skapat en grund som du nu kan åstadkomma mer utifrån.

 

Oxen 20/4-20/5

 (född 20/4-29/4)

Arbete – Nya möjligheter kommer din väg och du lämnar en gammal väg. Du ser något nytt eller så ser du ur ett helt nytt perspektiv. Något du väntar på eller önskar sker snart, du är dock är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. Tappa inte målet du har i sikte. Det ligger en tydligare kommunikation denna månad och man når fram på ett nytt sätt.

 

Kärlek – Är du singel så är detta en fördelaktig månad för en romans. Är du i en relation så förstärks kärleken. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Det ligger dock någon väntan eller avvaktan runt dig eller er så skynda inte på något utan låt det ta den tiden det tar.

 

Allmänt –  Du lägger denna månad ner mycket energi och arbete på något som du önskar ska ge resultat, det kan vara så att utdelning ligger lite längre fram och att det är nu du gör arbetet. En tid för extra arbete på någon nivå. Ditt hem står i centrum och vill du göra en förändring så sker det nu. Det kan gälla heminredning, shopping till hemmet, att du jobbar hemma, en viktig tillställning i hemmet, är mer hemma än vanligt eller något annat som har med hemsituationen att göra. Det kan även röra en plats som har en hemliknande miljö.

 

(född 30/4-9/5)
Arbete – Du har två olika energier i arbetet denna månad. Något du väntar eller hoppas på befinner sig inom räckhåll så ge inte upp, du är snart framme. Samtidigt så sker något annat som ligger helt rätt i tiden. Någon ny grund skapas denna månad inom ditt arbete, det kan även vara så att du går in i en ny och hållbarare fas.

 

Kärlek – Gemenskap, familj och starkare familjeband ligger starkt denna månad. Du tar även ett steg framåt för att främja kärleken och samhörigheten. Moderskapet ligger starkt så du är i en väldigt omvårdande energi. Under denna månad påverkar barn ditt kärleksliv, antingen dina eller en partners. Det kan även vara minnen bakåt eller du som barn. Det kan även vara någon som agerar extremt omoget och på så sätt påverkar dig.

 

Allmänt –  En tanke, situation, handling eller person från det förflutna påverkar dig starkt just nu. Så något som ligger i ditt fokus är på något plan redan uppstartat. Det finns en stabilitet och trygghet vilket känns viktigt för dig just nu. Du kanske till och med sitter lite fast och inte känner att du kommer loss, eller så vill du inte göra några större förändringar just nu. Du vet vad du har och i den energin vill du just nu vara kvar eller så vet du inte hur du ska släppa den. Det kan även vara så att detta är en månad där du tar det lugnt och laddar dina batterier för att använda kraften senare.

 

(född 10/5-20/5)

Arbete – Den här månaden kan bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad. Arbete som har med hemmet att göra eller är kopplat till hemmet ligger i fokus. Det kan även vara ett hem, heminredning eller ngt annat som har med en hemsituation att göra. Du får en hjälp från någon eller några i din omgivning genom att du själv har bett om det eller på annat sätt förmedlat vad du känner eller önskar.

 

Kärlek – Det ligger ett svar eller en händelse gällande en relation eller ditt kärleksliv i samband med en födelsedag, födelsedagsfest eller liknande. Det kan även handla om en planering inför eventet. I kärleken så väntar du in någon eller något så ha inte bråttom utan låt det ta den tiden som krävs. Du kan ändå inte påverka när tiden är inne så njut av det som finns och njut av nuet.

 

Allmänt –  Detta är ingen månad där du startar upp något nytt. Du fortsätter i stället framåt med det som du redan har kommit igång med. Det kan även vara något som du tidigare har haft i tankarna som nu manifesterar sig i den fysiska verkligheten. Om du behöver ett stöd så finns det för dig nu. Något ligger rätt i tiden. Nu är det dags! Det är nu det sker och det som du har satt igång manifesterar sig äntligen. Det kan även vara så att det nu är rätt tid för dig att ta ett kliv framåt eller mot ett nytt håll.

 

Tvillingen 21/5-21/6

 (född 21/5-30/5)

Arbete – En transformation sker på någon nivå. En förändring kommer till skott vilket gör att du måste släppa taget om något för att släppa in något annat. Har det varit motigt så släpper det nu. Det ligger ett starkt eget val för dig denna månad och du gör som du tycker oavsett vad andra säger. Stark Jag energi som kan indikera att du går din egen väg eller sätter dig främst på något sätt. För dig handlar det om vad som är rätt för dig.

 

Kärlek – Det ligger tankar och funderingar runt kärleken. Är du singel så sker det mer i tanken än fysiskt, det ingen månad då du finner en ny kärlek. Har du en relation så finns det mycket känslor i omlopp. Något som sker i ditt kärleksliv nu få en ytterligare betydelse i månadsskiftet ont/nov. Du är dessutom mer självständigt denna månad, kanske är det så att du har du ett behov av att vara mer för dig själv. Har du en relation så kan det vara så att ni väldigt mycket är uppe i era egna grejer.

 

Allmänt –  Det finns en relation som påverkar dig starkt då kärlek och gemenskap ligger i fokus. Ett samarbete eller ett partnerskap med ett gemensamt mål går in i en ny stabilare eller bättre fas. Du känner att du tillhör ett viktigt sammanhang. Du upplever en trygghet just nu vilket gör att du har lätt att fastna på en nivå som inte utmanar dig. Denna månad gör du ogärna några större förändringar då du vet vad du har och så vill du att det fortsätter i alla fall just nu. Det kan även vara så att detta är en månad där du tar det lite extra lugnt och vilar.

 

(född 31/5-9/6)

Arbete – Nu finns en målmedvetenhet och du är mer målinriktad än tidigare. Du går din väg och vill göra saker på ditt sätt. En kort resa över tid eller distans planeras eller blir av nu. Under denna månad påverkar även barn ditt arbete på någon nivå. Det kan vara dina barn, barn på arbetet eller minnen som är förknippade med barn bakåt i tiden.

 

Kärlek – Under denna månad så påverkas du av barn, det kan vara dina eller en partners. Det kan även vara det förflutna som gör sig påmint. Eller så är det någon som agerar extremt omoget i ditt kärleksliv, det kan även vara du själv. Du påverkas även av en yngre man, en uppvaktning eller så finns det en stark känsla för någon. Det sker även en festlighet med en stark gemenskap, det kan även vara ett meddelande gällande festligheten.

 

Allmänt –  Du är färdig med något eller någon och gör ett avslut för att kunna gå in en ny fas. Om du motarbetar processen så kan det kännas motigt innan du kommer vidare. Det är även lite olika andra saker som kan hända i ditt liv just nu. Det kan vara någon av dessa händelser som sker eller så är det alla. Antingen så ligger energierna starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära förändringar som är kopplade till inredning, renovering, flytt, hemarbete eller något annat som involverar en hemsituation. Annat som kan ske är att du får en nystart av din trygghet och stabilitet, eller att du bryr dig mer om din fysiska kropp. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Allt beror på vart du befinner dig i livet just nu.

 

(född 10/6-21/6)

Arbete – Något viktigt som du gör nu eller startar upp kommer du att på gott eller ont att få skörda frukten av till hösten (sep-nov). Så se till att lägga en bra grund så att utkomsten blir positiv för dig.
Något oväntat sker som kan vara både på gott och ont, allt handlar om hur du har agerat fram till nu. Det kan vara en stark händelse som vänder upp och ner på allt, eller flera små som är mindre starka. Det finns även en stark kreativitet och ett oväntat stöd om du behöver det.

 

Kärlek – Glädje, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Under juni så kommer något positivt att ske eller falla på plats i ditt kärleksliv som är kopplat till mars. En yngre kvinna påverkar dig kärleksmässigt, det kan även vara en dotter. En perfekt tid för att starta upp något nytt i kärleken och komma i kontakt med nya tankar, idéer och drömmar. Nu ges det liv till nya förutsättningar eller till en ny grund.

 

Allmänt –  En positiv uppvaktning sker och någon vill dig väl. Du spenderar även tid i en miljö som får dig att må bra, det kan handla om blommor, doftessenser eller natur. Ett meddelande via brev, mail, sms eller telefon får en större betydelse för dig denna månad. Väntar du in ett besked så kommer det nu. Det kan även handla om att en kommunikation genom något av dessa verktygen som är extra mycket i fokus just nu.

 

Kräftan 22/6-22/7

 

(född 22/6-1/7)

Arbete – Du är målmedvetenhet och mer målinriktad än tidigare. Du är bestämd och vill göra saker på ditt sätt. En kort resa planeras eller blir av nu. Det ligger även kost eller mat runt dig, antingen så arbetar du med det, eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Kanske gör du en kostförändring som är kopplad till din arbetsplats? Det ligger även en viktig kompromiss under månaden, någon gör vad som krävs för att allt ska flytta på ett positivt sätt, det kan även vara du själv.

 

Kärlek – Det sker något som involverar ditt kärleksliv i samband med ett event eller en planering inför en födelsedag, födelsedagsfest eller liknande. Harmoni och balans ligger starkt och  du går in i en lugn period där du behöver ett lugnare tempo. Något du väntat på sker nu och ett stöd kommer din väg. Var uppmärksam på tecken och lyssna inåt.

 

Allmänt –  Avtal, kontrakt, förverkligande, överenskommelser, kontroll och stabilitet är sådant som aktualiseras just nu. Antingen så sker det lite av varje av detta eller så är det en av dessa sakerna som får en större betydelse. Du öppnar upp för att ta emot av andra vilket gör att du själv ger tillbaka. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Var försiktig så du inte tar emot för mycket energi från andra oavsett om den är bra eller dålig så är det viktigt att du separerar andras känslor från dina egna.

 

 

(född 2/7-11/7)

Arbete – Något håller på att ske men du är inte framme vid målet riktigt ännu så ha lite tålamod. Du kan drabbas av en oro, rädsla eller till och med förtal. På någon nivå så sker något som får dig att känna dig utsatt eller orolig denna månad. Kanske är det så att du är orolig för att något inte ska bli som du önskar. En situation eller relation på jobbet förbättras under denna månad.

 

Kärlek – En förändring sker på någon nivå i en relation, eller så sker en kontakt på helt nya villkor, eller via nya vägar. En situation healas och något som känts jobbigt blir nu till det bättre, det kan röra sig om en känslomässig konflikt. Oroa dig inte, allt kommer att bli bra. Man når även fram på ett nytt sätt i en kommunikation.

 

Allmänt –  Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd även om det känns tufft just nu. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit. Du och de du älskar är inne i en trygg fas och ni har beskydd även om det känns tufft just nu. Det kan gälla en speciell situation eller rent allmänt. Det finns krafter som arbetar i riktning för ditt högsta och bästa även om du inte ser det på en gång så ha tillit.

 

(född 12/7-22/7)

Arbete – Du vill gärna bestämma själv och göra som du vill denna månad. Vad andra tycker känns inte just nu lika viktigt som att lyssna på dig själv. Du är ärlig med vad du känner och vad du vill göra. Forcera inget just nu, försök inte för mycket, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

 

Kärlek – Du är mer självständigt och troligtvis så känner du ett behov av att vara mer för dig själv. Du litar till dig själv och gör det du känner för. Du tillåter dig att vara lite mer ego och inte bara ser till andras behov. Ett kärleks meddelande eller en uppvaktning kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig.

 

Allmänt –  Glädje, styrka, spontanitet och någon positiv överraskning kommer din väg. Du är också färdigt med något som för dig vidare på nya äventyr. Under sommaren (juni-aug) så kommer något positivt att falla på plats i ditt liv som är kopplat till din nuvarande situation. Du befinner dig på en speciell kraftplats, det kan innebära att du finner en ny plats som känns rätt för dig eller så lägger du fokus på att miljön du är i ska ge dig en skön känsla och positiv energi. Det kan även vara så att du befinner dig på en magisk plats för ritualer.

 

Lejonet 23/7-22/8



 

(född 23/7-1/8)

Arbete – Ta det lugnt och försök inte för mycket just nu utan låt tiden visa när det är dags att gå framåt. Släpp på kontrollen så kommer dörrarna att öppna sig för dig. Något som du har fokus på nu går in i en ny fas om cirka 1 år, något måste först ske som tar det hela vidare. Något gällande internet, hemsidor eller datorer får en större betydelse. Något du hoppas på faller på plats inom de närmsta veckorna.

 

Kärlek – Det finns en enorm dragningskraft till en person, det kan även vara någon som dras starkt till dig. Det kommer ett meddelande (brev, sms, telefonsamtal eller mail) som har med ditt kärleksliv att göra denna månad. Du och de du älskar har en trygg fas och ni har beskyddad. Det ligger ett lugn runt dig som du just nu behöver för att veta hur du vill ha det eller vad ditt nästa steg är.

 

Allmänt –  Det du under denna månad lägger tid och energi på blir färdigt eller går in i en ny fas i vinter om ett år (dec-feb). Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller en igångsättare som påverkar dig med en positiv energi denna månad. Det kan även vara du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt.

 

 

(född 2/8-11/8)

Arbete – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad, hur ni kommer vidare är upp till dig. Nu är det dags, det är nu det sker, det som har satt igång manifesterar sig.

 

Kärlek – Antingen så finner du en speciell kärleksplats för din relation just nu, eller om du är singel så hittar du en plats där du kan möta eller vara med någon. Oväntade händelser, glädje eller gemenskap är sådant som ligger i fokus denna månad. Du är nöjd, tillfreds och på väg in i en ny fas. Vill du att något speciellt ska ske så är det upp till dig att agera.

 

Allmänt –  Händelserna denna månad ligger starkt runt ditt hem och din hemsituation. Det kan innebära en del förändringar som är kopplade till heminredning, renovering, flytt eller att du arbetar hemifrån. Även din fysiska kropp hamnar mer i fokus. Det kan även komma en löneförhöjning eller liknande din väg. Du gör något du verkligen tror på. Det kan innebära att du följer en passion eller så kommer du i kontakt med en.

 

 

(född 12/8-22/8)

Arbete – Du har något på gång men tiden är inte ännu mogen för att det helt ska falla på plats, ha tålamod. Du försöker hålla kvar något men det kommer inte att hålla i längden, en förändring behöver göras först. Du ser även över ditt nästa steg då du befinner dig i en valsituation. Ett nej kommer din väg eller så är det du som säger nej till något eller någon.

 

Kärlek – Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra. Du backar inte, och du är starkare och kraftfullare än vad du kanske tror.

 

Allmänt –  Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Du märker att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de lösningarna du behöver. Oväntade positiva känslor och händelser kommer din väg som bjuder in till glädje, spontanitet och rolig samvaro, kanske även till en fest eller ett event. Det kan även innebära ett nyfött barn eller nytt djur.

 

Jungfrun 23/8-22/9

 

(född 23/8 -1/9)
Arbete – En ny stabilare grund skapas vilket innebär att du går in i en ny fas i ditt arbete. Du är även mer ärlig mot dig själv och andra med vad du känner och vad du vill göra härnäst. Mer information är på väg till dig angående ditt arbete denna månad. Det kan även vara du som söker informationen. Endast du vet vad du bör göra.

 

Kärlek – Antingen så är du eller någon inte riktigt i kontakt med sina känslor, eller så är man inte speciellt engagerad. Det kan bero på att man vara lite själv, avvakta eller så har man mycket annat att göra. Det ligger en kompromiss för dig just nu. Det sker även något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig.

 

Allmänt –  Något du väntar på eller önskar sker snart, du är inte riktigt framme ännu men det ligger inom räckhåll. En kvinna som är född i ett vattentecken påverkar dig denna månad (kräfta, skorpion, fisk). Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi och är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara en moder. Något som du står i under mars månad blir klart först eller får en fortsättning i vinter om ca ett år (dec-feb).

 

(född 2/9-11/9)

Arbete – Denna månad har du mer tur eller flyt än i den förra, du går in i en bättre fas vilket leder till positiva förändringar. Mat eller kost påverkar dig på någon nivå, det kan handla om att du arbetar med detta eller så är det någon situation kopplad till din arbetsplats eller ditt arbete. Ett nej kommer din väg eller så är det du som säger nej. Något som nu ligger i fokus trillar på plats om cirka ett år.

 

Kärlek – Frihet, en kärleksresa eller en kontakt med någon i ett annat land ligger starkt nu. Det kan även vara någon annan som reser. Du har en speciell kärleksplats för dig eller din relation just nu. Är du singel så kan det vara så att du finner en plats där du kan möta eller samtala med någon.

 

Allmänt –  Du är just nu omhändertagen på någon nivå så oroa dig inte. Just nu så är du lite velig och du vet inte vilket ben du ska stå på, vad du vill eller vad du ska göra. Vänta med att bestämma dig gällande något viktigt tills denna månad är över då det finns en risk för att du förhastar dig. Två olika situationer kan uppstå, eller båda. Antingen så påverkas du av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Eller så får andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft och intuition större betydelse för dig just nu. Snart sker ett nästa steg i något du vill vidare i.

 

(född 12/9-22/9)

Arbete – Det är nu det du har satt igång manifesterar sig, timingen är perfekt. Du tar det även lite lugnt, kanske behöver du pausa. Det kan handla om ohälsa, låg energi eller så är det ett arbete med hälsoinriktning som påverkar denna månad. Du tänker på dig själv och sparar på din energi och säger nej till det som inte känns rätt för dig. Det ligger även något positivt angående hälsa eller healing denna månad. Ett bättre mående sker eller så påverkar du andras mående på ett positivt sätt.

 

Kärlek – Det du nu på gott eller ont sår i ditt kärleksliv kommer du att få skörda i höst (sep-nov). Så välj noga vad du gör just nu. Det finns en försiktighet och man håller sig tillbaka. Det kan även vara så att man är i dålig kontakt med sina känslor, vilar från dem, eller inte riktigt orkar känna efter just nu.

 

Allmänt –  En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig med sin ärlighet denna månad. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi och är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara du som är i den energin. Du behöver in forcera just nu utan låt tiden utvisa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker i rätt ögonblick. Du märker att ju mer du släpper på kontrollen ju enklare finner du de svar du behöver.


Vågen 23/9-22/10

 

 (född 23/9-2/10)

Arbete – Något nytt som ger trygghet kommer din väg, det kan gälla en löneförhöjning eller liknade, eller andra möjligheter som ger en bättre utdelning. Något blir klart och du gör dig redo för att gå in i något nytt. Du säger även nej till någon eller något eller så kommer det ett nej till dig eftersom tiden inte riktigt är inne ännu.

 

Kärlek – Det finns en stark attraktion och känslor som drar starkt åt ett håll. Forcera inget just nu utan låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Det händer även något oväntat positivt som du inte riktigt har förväntat dig.

 

Allmänt –  Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman) som får dig att må bra på någon nivå, eller så är han kommunikativ, flexibel eller intellektuell man som påverkar i dig denna månad. Det kommer ett skrivet eller kommunikativt meddelande din väg som påverkar dig. Du är dessutom mer kreativ än vanligt, det kan innebära att du uttrycker dig i någon konstform, i ord eller genom att låta dig inspireras av någon annans utryck.

 

(född 3/10-12/10)

Arbete – Du tillåter dig att vara tacksam för det som kommer din väg, och på så sätt så ger du tillbaka i samma anda. Lyssna på dig själv så vet du vad du ska göra. Det finns en känsla av att vilja bli bekräftad för den man är eller för det man gjort. Eller så är det något om du gjort som du nu ska gå ut med och få bekräftat av omgivningen.

 

Kärlek – En situation förbättras och något som har känts motigt hittar sin lösning, det kan röra sig om en konflikt. En kvinna som är trygg, stabil, tålmodig och envis påverkar ditt kärleksliv på någon nivå just nu, det kan även vara du om du är en kvinna. Du och dina kära har beskydd just nu.

 

Allmänt –  En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig denna månad genom ett icke dömande. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi och är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara en moder. Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Du renar ditt sinne, släpper en negativ tanke eller känsla om något från ditt förflutna som du sitter fast i. Eller så går du igenom en reningsprocess kroppsligt, själsligt med kosten eller känslomässigt vilket innebär att du släpper något som du känner dig färdig med.

 

(född 13/10-22/10)

Arbete – Den här månaden kan bjuda på lite stress, kanske känner du dig lite överväldigad. Det finns även en stark gemenskap, samarbete eller kompanjonskap som är gynnsamt. Behöver du stöd eller hjälp så kommer det din väg. Du omvärderar en situation, person eller ett arbete som är utfört eller ska göras.

 

Kärlek – Det ligger en ny start gällande ditt kärleksliv under månaden då det kommer in en helt ny energi. Du känner dig mer självständig och lyssnar till dina egna behov. Du behöver inte snabba på något just nu utan låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick.

 

Allmänt –  Du är just nu tillräckligt stark för att få igenom eller utföra något du vill eller önskar. Förlita dig på dig själv, du är starkare än du tror. Du är mer självständigt denna månad. Kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv? Du fattar även egna beslut efter eget huvud och du litar på sig själv. Det kan även vara så att du står i någon utbildning eller stark utveckling just nu där du söker svar.

 

Skorpionen 23/10-21/11

 

(född 23/10-2/11)

Arbete – Något håller på att ske, du får ha lite tålamod. Det är färdigt först om ca 9-10 månader. Arbetsmässigt så finns det ett ökande av stöd, framgång eller så kommer ett ekonomiskt tillskott. Det du nu engagerar dig i kommer att växa och utvecklas under närmsta året. Det finns omvårdnad och samhörighet runt dig.

 

Kärlek – Något sker i ditt kärleksliv nu som manifesteras under våren (mars-maj). Det kan även vara en fortsättning på något. En kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbock) påverkar ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Det kan även vara du som är i den energin som är trygg, stabil och tålmodig. Du kan även vara mer envis än tidigare och sitta fast i något.

 

Allmänt –  Du står på egna ben och är mer självständigt denna månad. Du fattar egna beslut och litar mer till dig själv. Det kan även vara så att du inte riktigt har tid med andra i den utsträckning som du brukar ha, eller så har andra inte tid med dig. Det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt utan det beror mer på vilka förväntningar du själv har. Du är just nu omhändertagen på någon nivå så oroa dig inte. Det finns en kärlek och gemenskap som känns stark.

 

(född 3/11-12/11)

Arbete – Runt dig arbetsmässigt så ligger det denna månad ett avtal eller ett beslut, det kan även innebära att du förverkligar något eller tar något viktigt ett steg längre. En stark period för chefer, beslutsfattare och egna företagare. Auktoritet och kontroll ligger i fokus. Du står upp för det som känns rätt för dig och du backar inte undan. Du har full kraft och energi framåt i det som känns intressant och du lyssnar på dig själv.

 

Kärlek – Ett besked eller meddelande som ger en ny trygghet eller en viktig insikt kommer din väg. Denna månad handlar för dig om att lyssna på dig själv, gå din egen väg och fatta beslut utifrån dig själv. Har du en stabil relation så innebär det att fokuset för dig ligger på dig själv. Är du singel så är det ingen månad som kommer med en ny relation.

 

Allmänt –  En situation eller relation förbättras, det kan även innebära en bättre hälsa. Något som har känts jobbigt blir nu till det bättre. Det är även en fördelaktig period att engagera sig, arbeta eller utbilda sig inom healing, omvårdnad eller läkekonst. Du ser något eller någon ur ett nytt perspektiv vilket leder till att du omvärderar. Det ligger även ett uppvaknade för dig denna månad. Nya möjligheter kommer din väg som får dig att agera åt ett nytt håll. Även en högtid kan få en större betydelse.

 

(född 13/11-21/11)

Arbete – Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv och själva processen och ge inte upp. Utlandet har en betydelse i ditt arbete, det kan gälla kontakter, utländska personer eller så är det du eller någon annan som reser. Du känner att du kommit förbi något problem.

 

Kärlek – Det finns en styrka i dina känslor och du vet vart de är riktade, det kan likväl vara inåt i dig själv eller utåt på någon annan. Du fattar ett beslut och står fast vid det. Det är viktigt för dig att lyssna på dig själva och gå din väg. Du står fast i vad du känner och är sann mot dig själv och genom det även mot andra.

 

Allmänt –  Antingen så är det en kvinna i ett eldtecken (vädur, lejon, skytt), eller så är det en kvinna som är eldig, kreativ, arbetsam eller igångsättande som påverkar dig denna månad genom att hon får dig att satsa på dig själv eller på det som intresserar dig. Det kan även vara du själv som agerar i den energin och tar tag i något för dig viktigt. Det ligger ett svar eller en händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande som påverkar nu. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked.

 

Skytten 22/11-21/12

 

(född 22/11-1/12)

Arbete – Du vill bli bekräftad för den du är eller för det du gjort. Det kan även vara så att du gjort något som du nu ska gå ut med som du hoppas du ska få bekräftelse för. Du går även in i en månad av ett icke dömande mot dig själv och andra, du tar emot och ger mer medkänsla än tidigare. Nu finns stöd och en stark förmåga till inkänning.

 

Kärlek – En information eller ett meddelande kommer din väg som visar på att något är på gång, du får ett förhandsbesked. Något sker i ditt kärleksliv som är kopplat till ditt eller din parters arbete. Är du singel så kommer ditt arbete i första rummet eller så finns det en man av intresse kopplat till jobbet.

 

Allmänt –  Denna månad så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar dig denna månad, hon sätter igång något (kanske inom dig) som får en större betydelse för dig om cirka ett år (dec-feb). En månad för dig då du kommer att synas och skina mer än vanligt, det kan vara så att det yttre får en större betydelse för dig och du bryr du dig lite extra om dig själv. Du är just nu mer intresserad av skönhet eller kroppsvård än vanligt. Det kan även vare en fest eller dans som får en större betydelse.

 

 

(född 2/12-11/12)

Arbete – Det sker ett avslut och du gör dig redo för att gå in i något nytt. Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil och tålmodig som påverkar dig i arbetet denna månad. Lugn och ro är viktigt för dig för att du ska kunna komma i kontakt med dina svar.

 

Kärlek – Du är ärlig mot dig själv med vad du känner och vad du vill göra. Ett meddelande via sms eller mail som har med ditt kärleksliv kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig. Nu är en betydelsefull tid och under mars så sätts något igång i ditt kärleksliv som går igenom en eller flera processer under våren(mars-maj) innan det blir helt klart.

 

Allmänt –  Ett avslut sker på någon nivå, eller så släpper du något du är klar med så att något nytt ska kunna komma in. Du kommer att se hela resultatet av något som sätts igång nu först i december, eller så går det då in i en ny fas. Detta är även en perfekt månad att släppa en dålig ovana. Du oroar dig för något som du inte behöver oroa dig för, allt löser sig. Det finns en glädje och positiva förväntningar.

 

(född 12/12-21/12)

Arbete – En omvårdande och stödjande kvinna får en betydelse för dig arbetsmässigt denna månad. Du söker även en bekräftelse för ditt arbete vilket du tycker att du förtjänar. Du känner med någon som har det lite jobbigt. Du har även en stark känsla för hur du ska hantera andra människor så någon konflikt kan minskas eller undvikas.
Kärlek – Ett besked eller meddelande kommer din väg som visar på att något håller på att hända, något är på gång. Forcera inget just nu, låt tiden visa när det är dags att agera. Ha tillit, allt sker när det är rätt ögonblick. Kärlek och känslor ligger runt ditt hem, det är en månad att njuta och ha trevligt i hemmet.

 

Allmänt –  Det ligger en betydelsefull händelse i samband med en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande. Det kan även handla om en planering inför detta eller ett förhandsbesked som visar på att något är på gång. Du så söker just nu någon bekräftelse eller en försäkran i något, kanske har du ett större bekräftelsebehov än annars. Det kan även vara så att något du väntat på nu bekräftas.

 

Stenbocken 22/12-19/1

 

(född 22/12-31/12)

Arbete – En månad när du är mer fokuserad än vanligt, det kan vara över en specifik sak eller överlag. Det finns en stark målmedvetenhet, du vet vad du vill. Du har samtidigt svårt att bestämma dig gällande något, du velar och ser över olika möjligheter. Något du hoppas på just nu ligger lite framåt i tiden.

 

Kärlek – Du är ärlig mot dig själv och omgivningen med vad du känner, dina behov och med vad du vill göra. En kvinna i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar din månad, eller så är det en kvinna som är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara du som agerar i den energin.

 

Allmänt –  Ett förhandsbesked kommer din väg som visar att något är på gång. Du visar denna månad vem du är och vad du vill, du kommer dessutom att skina eller synas lite extra, det kan bero på både dina inre och yttre kvaliteter, och röra ditt arbete eller det privata. Du är fantastisk och det är inte bara du som känner det och du blir därför bekräftad. Du är bestämd och vet vad du vill och tycker angående något som för dig är viktigt. Du står på dig.

 

(född 1/1-10/1)

Arbete – Denna månad har du lägre energi än vanligt vilket gör att du kanske smiter ifrån lite, du ligger helt enkelt lågt. Det kan även handla om en avvaktan eller försiktighet. Det finns samtidigt en stark gemenskap, samarbete eller ett kompanjonskap som hjälper dig framåt. Behöver du stöd så får du det.

 

Kärlek – Det ligger ngn begränsning i ditt kärleksliv denna månad. Antingen så blir det inte som du önskat eller har du dåligt med ork. Det är ingen månad där man träffar en ny partner. Det som skapas eller kommer igång denna månad blir färdigt eller får en fortsättning under sommarn (juni-aug). Du kommer också att lämna en situation eller person som du känner inte gynnar ditt kärleksliv. I stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort.

 

Allmänt –  Det finns en förlåtelse som behöver ske, antingen inifrån dig själv eller så handlar det om andra. Lägg åt sidan gamla oförrätter. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst. Just nu så upplever du någon form av känslig konflikt som skapar en osäkerhet. Det kan även vara så att du söker en ny väg eller ett nytt alternativ.

 

(född 11/1-19/1)

Arbete – Du vill bli bekräftad och sker det inte så kan en konflikt uppstå. Du tycker du förtjänar uppskattning. Du är mer känslig än vanligt så undvik människor, situationer eller sådana omgivningar som tar energi av dig. Något sker även i samband med en födelse, ett firande eller ett jubileum. Det kan även handla om en planering som sker.

 

Kärlek – En situation healas och något som har känts tufft blir nu till det bättre, det kan röra sig om en konflikt eller om känslor som inte har tagits på allvar. Ett skrivet meddelande  som har med ditt kärleksliv kommer din väg. Är du singel så kan en kontakt på nätet få en betydelse för dig.

 

Allmänt –  Du känner dig lite extra hårt ansatt på någon nivå denna månad men du behöver inte oroa dig för det då du fixar det. Var försiktig och uppmärksam så du inte utsätts för manipulation eller falskhet, det kan även vara du som utsätter någon annan så tänkt dig för hur du agerar. Om situationen kräver det så är du mer egoistisk än vanligt men det behöver nödvändigtvis inte vara något negativt. Allting beror på hur du hanterar dina resurser. Något som nu är aktuellt hittar sin form i månadsskiftet juli/augusti. Du har förmåga att just nu att manifestera något du önskar.

 

Vattumannen 20/1-18/2:

 

(född 20/1-29/1)

Arbete – Färdiga projekt, gemenskap och styrka är sådant som hamnar i fokus denna månad. En angenäm succé eller ett lyckat projekt sker också på något plan för dig. I juni så kommer något som du nu ger din energi att falla på plats eller så tar det en ny väg. En yngre man hjälper, stödjer eller beskyddar dig.

 

Kärlek – Det ligger en begränsning i ditt kärleksliv, antingen så håller man tillbaka sina känslor eller så har man inte tid med dom. Det gör att man kan känna sig förbisedd eller inte tagen på allvar. Det kan mycket väl handla om att någon har mycket att göra och därför inte riktigt hinner med kärleken. Är du singel så startar ingen relation nu. Det finns ett starkt behov av att bry sig om sig själv och att gå sin egen väg.

 

Allmänt –  En månad med lärdomar och insikter som kommer via en andligt utvecklad kvinna. Hon kan även ha healande resurser. Antingen så står du i något lärande eller så lär du själv ut. Du tappar energi över något just nu vilket gör att du åker lite ner i botten. Eller så förlorar du något, det kan även vara känslomässigt. Du kommer att lämna en situation som inte gynnar dig och i stället så öppnas det upp en ny dörr inom kort

 

 

(född 30/1-8/2)

Arbete – Du står i början av något nytt. Ha tålamod med dig själv eller själva processen och ge inte upp. Det finns en arbetsmässig fördel för dig denna månad, det kan också vara så att du är framme vid något önskat mål, du upplever en seger på någon nivå. Du gör även en omvärdering gällande något eller någon.

 

Kärlek – Det ligger en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Kärlek är gynnsamt. Är du singel så är detta en bra månad att gå på dejt. Har du redan en relation så förstärks den. En yngre man eller ett barn påverkat med mogenhet, stabilitet eller en ny grund. Det ligger kost eller mat runt dig, det kan vara en speciell middag som är i antagande. Eller kanske gör du eller ni om du är i en relation en kostförändring som är kopplad till kärlekslivet?

 

Allmänt –  Du kommer att vara ärlig mot dig själv eller någon annan med vad du känner och vad du vill göra. Du kommer även att lyckas med något önskat som du har lagt ner tid och engagemang i, eller så upplever du att du en seger på någon nivå. Det kan även vara så att du kommer fram till något som du önskar vilket får något viktigt att falla på plats. det finns kärlek och en stark gemenskap med någon denna månad.

 

 

(född 9/2-18/2)

Arbete – Två olika situationer påverkar denna månad. Det ena är en förändring som sker som leder till att du släpper något så att nya aspekter kan komma in, det blir sen helt klart eller går in i en ny fas o cirka 1 år (dec-feb). Det är även något som skapas eller kommer igång som blir färdigt eller går in i en ny fas under sommarn (juni-aug).

 

Kärlek – Det som sätts igång under denna månad blir färdigt eller går in i en ny fas under sommarn (juni-aug). Antingen så är det en kvinna i ett jordtecken (oxe, jungfru, stenbocken), eller så är det en kvinna som är trygg, stabil, envis och tålmodig som påverkar i ditt kärleksliv på någon nivå just nu. Det kan även vara du som är i den energin. Försök att hellre fria än fälla just nu även om du blir sårad eller känner dig trampad på, det gynnar dig bäst.

 

Allmänt –  Antingen så är det en man i ett lufttecken (tvilling, våg, vattuman), eller så är mannen kommunikativ, flexibel eller intellektuell som påverkar dig på ett kärleksfullt sätt just nu. Det finns en gemenskap som får en större betydelse. Det kan även vara du själv som agerar i den energin om du är en man. Det ligger en händelse i anslutning till en födelsedag, födelsedagsfest, jubileum, firande eller liknande som får en betydelse för dig. Det kan även handla om en planering.

Fisken 19/2-20/3:

 

(född 19/2-29/2)

Arbete – Något du bett om eller önskat kommer din väg. Du är även tydlig med vad du vill så var noga med hur du framför dig så inga missförstånd uppstår. En information kommer din väg om något som håller på att ske, eller så är det ett förhandsbesked om något gällande ditt arbete.

 

Kärlek – En perfekt tid för att starta upp något nytt i kärleken och komma i kontakt med sina drömmar oavsett om man är singel eller i en relation. Nu skapas det även nya förutsättningar som du arbetar med under ett år framåt. Stabilitet och trygghet är i fokus vilket innebär att denna månad inte kommer med stora förändringar utan man arbetar snarare på lång sikt. Man håller gärna kvar det man har. Någon bryr sig om dig nu och framöver vilket visar sig som ett kärleksfullt stöd

 

Allmänt –  Det är du som styr denna månad och du kan få din vilja fram. Du har nu kraften att själv förändra eller ta tag i det du vill göra, det är upp till dig. Backa inte, du är starkare och kraftfullare än du tror. En kvinna som är född i ett vattentecken (kräfta, skorpion, fisk) påverkar dig gällande ditt hem eller din hemsituation denna månad. Det kan även vara så att i stället för att vara ett vattentecken så präglas hon av deras energi och är kärleksfull, omtänksam, känslig eller kreativ. Det kan även vara en moder.

 

(född 1/3-10/3)

Arbete – Du söker dig vid sidan om det arbete du redan har, det kan vara ett parallellt projekt, arbete eller en till uppgift. Det kan även innebära att du nu har två jobb eller börjar skapa något som du vill ska växa sig större med tiden men nu bara är ett intresse. Du jobbar denna månad själv eller mer självständigt, kanske har du ett behov av att vara mer för dig själv.

 

Kärlek – I en relation så finns det besvarade känslor och man fortsätter tillsammans. Finns det ingen relation så startar inget upp något denna månad. Du är stark i din energi och gör det som känns bäst för dig. Något positivt sker i kärleken och någon vill dig väl vilket kan komma både som en uppvaktning eller uppskattning.

 

Allmänt –  Antingen så är du trött och känner dig slut eller så tappar du energi över något just nu.  Det ligger även en stark gemenskap och samhörighet runt dig denna månad. Samarbete eller kärlek på något plan är extra betydelsefullt. Något sker i anslutning till en ledighet eller ett lov. Det kan även handla om en planering.

 

(född 11/3-20/3)

Arbete – Ha tillit, något oväntat positivt kommer din väg denna månad. Denna månad har du dessutom mer tur eller flyt än du haft på ett tag, du går in i en bättre fas vilket leder till förändringar. En positiv energi kommer in och läker något som antingen varit jobbigt eller motig, det kan även handla om förbättrad hälsa eller så arbetar du med hälsa, healing eller välmående.

 

Kärlek – Du är nu färdig med något eller någon i ditt kärleksliv och går in i en ny fas. Du lämnar det som du känner inte gynnar ditt kärleksliv längre. Du glädjer dig i stället åt nya dörrar som öppnas upp för dig i och med att du nu har stängt en dörr. Du sätter dig själv främst och riktar in dig på det som känns rätt och riktigt för dig oavsett vad andra tycker.

 

Allmänt –  Nya möjligheter ligger runt ditt eller en partners arbete. Det kan även vara en ny idé eller ett större projekt som skiftar på ett positivt sätt. Två olika situationer ligger i fokus just nu, det ena handlar om att du påverkas av det vackra, skönhet eller ytlighet på någon nivå. Det andra handlar om att andlighet, gammal visdom, insiktsfullhet, kunskap, kvinnlig kraft eller intuition får en större betydelse för dig just nu. Din energi denna månad är lite lägre än vanligt så ta hand om dig och glöm inte att vila.

Kram och namaste Vivi 

2 thoughts on “Mars månads Astro/Tarot – gällande arbete, kärlek och allmänt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *